Se foia la birou si nu stiam de ce , mi-a zis ca are o treaba importanta , trebuie sa ajunga undeva foarte repde sa nu inchida ,nu m-am prins decit dupa ce a taiat-o repede ,fugise in oras sa-i faca rama , sa se laude si el cu ceva acasa lasand gluma la o parte , chiar ca arata bine acest podium.
Multumim Kosmin !
Last edited by Sorin TM on Thu Sep 20, 2007 6:28 pm, edited 1 time in total.
Sorin TM wrote:deja a fugit in oras sa-i faca rama , sa se laude si el cu ceva acasa lasand gluma la o parte , chiar ca arata bine acest podium.
Multumim Kosmin !
cu palcere, si in editia viitoare sa fie un campionat si ami puternic si f disputat
@kosmin...e traznet . acum imi desfac o bere in cinstea clasamentului final. voi incerca sa raman pe primul loc si campionatul viitor, si sunt sigur ca va fi si mai tare ca acesta editie, si nu trebuie decat sa ne bucure
ps. nu pot sa-ti spun cum arata desktop-ul meu acum
Etapele pentru noua editie s-au stabilit cat si programarea lor , si deocamdata le veti gasi doar la adresa www.crsp.cabanova.ro, cand se vor termina si inscrierile pentru editia 3 voi deschide noi topicuri si pe forum
un campionat frumos , disputat, feliciteri lui napo, makr am scos un egal cu el
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
n-am bagat de seama dar oricum, foarte curand nici lui napo n-o sa-i mai corespunda divizia
ps. maine am o finala de cupa foarte importanta impotriva lui si mi s-a accidentat cel mai bun LM iar rezerva e si ea accidentata. Asa o presimtire aveam