SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

svoo
Member of the Soccer Project Association

Post by svoo »

tak vpoharu koncim.....nejen ze jsem vcera v lize remizoval s vykonem o 11 vetsim i dneska jsem v poharu remizoval s lepsim vykonem a pak prohral na penalty....nj mam holt stesti :lol:
Svoo s.r.o
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

carlozz wrote:
Slanec wrote:Euforie pokraèuje :lol: Výhra venku opìt na penalty po výsledku 1:1 v základní èásti. Penalty skonèily 4:2 v mùj prospìch, takže pokraèujeme dál. Výkon 116:104 (já mìl 104 :lol: ) + vykartovanýho hráèe už ve 4 minutì a to ovlivnilo hodnocení zálohy, která dosáhla hodnocení pouze 19 :? V dalším kole narazíme na 4. tým z D3.....FC Caligula
Výborný, pokraèuj!!! Aby sis to štìstí nevyèerpal napoøád :)
Už vidím jak tu budeš psát, tak dnes to odnesl tým z A divize....:-)

Výkon on 140, já 110, skóre 1:1, na penalty 5:4 pro mì :D
Andrew - Sokol Čejč
MošnaM

Post by MošnaM »

MošnaM wrote: ......jdeme dál proti 12-tému z Éèka (DOMA). To by mìl být opìt snadný soupeø.....
Byl snadný - výhra 3:1 s trapným výkonem 117 proti jeho 95 (na omluvu musím uvézt své zranìné a týmovou agresivitu 10%) a los byl opìt pøíznivý a dal mi doma desátého z E-divize. Takže èekám postup do desátého kola :!: Jìštì poznámka: zisk cca 60K.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Slanec

Post by Slanec »

carlozz: Taky si øíkám, že tohle se musí odrazit nìkde jinde. Toho štìstí jsem mìl už moc :lol:

Sokol Cejc: Tak ten výsledek 1:1 je už pro mì typickej :lol: a mùžu snad za to, že hráèi soupeøe nedávají penalty?? :lol: Ale myslím, že teï už to je mùj opravdu poslední zápas v letošním SP Poháru :wink: Ale nevzdám to to ne :D
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Libo

Post by Libo »

BpH - Libo Team 0:2

Tak muj tym si dneska celkem bez problemu poradil s tymem z ecka, takze ukol byl splnen. Co se tyka vykonu, tak muj tym mel 124, souper 110, takze vyhra byla zaslouzena. V dalsim kole me ceka belgicky tym z decka, St.Margarethen/R., ktery je sice na konci sve divize, ale ma hodne dobre hrace s vykony okolo 70, takze to bude nesmirne tezky zapas, navic budu hrat na hristi soupere, na druhou stranu ja na sveho soupere vyrukuju s ackem, takze verim v postup.
39th season - F.179
Image
Image
Beda.84
Team President

Post by Beda.84 »

dneska jsem musel uprednostnit ligu takze jsem a tym setril, souper z D nasadil to nejsilnejsi co mel ale i tak moje B uhralo doma prijatelnej vysledek 0-2. takze se s vami loucim
Angee

Post by Angee »

Tak aj já konèím s SP Pohárem letošní sezóny v 8.kole, což je pro mì teeda velké úspìch dostat se tak daleko - je fakt že sem mìl teda slabý soupeøe a tentokrát ale pøišel silné machr z Déèka jenž zaslouženì vyhrál 3:1. (Letos sem si pøišel na pár pìkných prachù za SP odmìny a vstupný, paráda 8) )
Image
Slanec

Post by Slanec »

Tak euforie konèí :cry: Dneska jsem mìl výkon 115 on 113 remíza 2:2 a na penalty 3:4 :x Asi kdybych mìl horší výkon tak vyhraju :lol: No ale když si vezmu, že jsem mohl klidnì vypadnout už ve 4. kole, tak si myslím, že s letošním SP Pohárem mùžu být spokojen. Takže se tady mìjte a pøíští sezónu zase znova :D

A všem Èechùm, kteøí ještì hrajou SP Pohár pøeju hodnì štìstí :wink:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Libo

Post by Libo »

St.Margarethen/R. - Libo Team 3:4

Tak muj tym dneska poradne zabojoval a vyhral hodne tezke utkani an hristi soupere, kdy vitezny gol padl v 84. minute, na druhou stranu je jedno kdy padl, ale hlavne ze padl do te spravne branky. Co se tyka vykonu, tak souper mel 125, ja 130, takze muzu byt rad za tesnou vyhru. Ovsem radost z vyhry mi kazi dve zpravy, jednou je zraneni meho nejlepsiho CM, sice na tri dny, ale na stredecni pohar fit nebude a taky mym pristim souperem je tym Beringen United, ktery ted bojuje v becku, cili jedna se o velmi tezkeho soupere. Muj pristi souper dnes podal vykon 140, kteremu se ja teprve priblizuju, takze moje sance nevidim moc ruzove, ale samozrejme se nevzdavam a budu bojovat, uz jenom proto, ze souper je fanouskem Liverpoolu a ja Evertonu, cili to bude mazec :wink:
39th season - F.179
Image
Image
happyna17

Post by happyna17 »

Nora 3 - 1 FC Buldoci z Londýna
Tak putování v poháru nám konèí :( Ale možná nemuselo kdyby hrálo naše áèko :idea: Ale áèko èekalo v nedìli Play OFF HFL takže se šetøilo :) Ale konèit v 9.kole Poháru je taky pìknej výsledek :idea:
MošnaM

Post by MošnaM »

MošnaM wrote:.... a los byl opìt pøíznivý a dal mi doma desátého z E-divize. Takže èekám postup do desátého kola :!: .....
Cíl byl splnìn. Po vyrovnaném utkání chlapci vyhráli 2:1 s pomìrem výkonù 123:120. V desátém kole ale konèím, protože los mi pøidìlil tým FC Bruggenhof, který je 7. v B2 a dává výkony kolem 140. Navíc hraju venku. No nic, postup do desátého kola je stejnì úspìch. Maximálnì to mùžu zkusit zabetonovat a doufat v penalty :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM

Post by MošnaM »

A jak jsem øekl, tak se stalo. Prohrál jsem 1:0 s pomìrem výkonù 138:129. Na tohle prostì nemám. Potìšitelný je zisk cca 170K z jeho 50-ti tisícového stadiónu. Stejnì ale hodnotím letošní cestu pohárem kladnì, protože pøesto, že jsme hráli vìtšinou venku, postoupili jsme až do desátého kola. Na druhou stranu nám byl los milostiv a s výjimkou toho posledního jme hráli maximálnì s Éèkaøem.
Hodnì štìstí všem, kteøí bojují o mety nejvyšší.
s.31. - ? v B3
Libo

Post by Libo »

Libo Team - Beringen United 3:2

Tak dneska muj tym poradne zabojoval a i s velko davkou stesti porazil soupere, ktery podal stejny vykon jako muj tym, zrejme rozhodlo domaci prostredi a i o neco malo vetsi touha meho tymu po vitezstvi. Co se tyka vykonu, tak oba tymy zahraly 134. Nastesti muj elitni utocnik zaznamnal hatrick a rozhodujici gol pad v 82. minute, tudiz i diky memu utocnikovi Eugenovi Pereirovi Da Silvovi postupuju do dalsiho kola. V 11. kola se se doma utkam s holandskym tymem FC Stumperd, ktery s prehledem vyhral svoji ceckovou divizi, tudiz me ceka dalsi tezky souper, ale po dneska se uz muze stat vsechno, takze muj tym se rozhodne nevzda bez boje.
39th season - F.179
Image
Image
Libo

Post by Libo »

Libo Team - FC Stumperd 1:0

Tak hraci se opet vydali ze vsech sil ap red domacim publikem porazili i ceckovy tym, ktery v pristi sezone bude valet v becku. Spise jsem uz pocital s prohrou, prece jenom souper pri max agr byl schopen zahrat vykon nad 140, coz se memu tymu jeste nestalo, ale diky prisnosti rozhodciho souper hral jenom na agr 80 a navic jeho CM s vykonem 70 dostal cervenou, coz ovlinilo vysledek zapasu. Co se tyka vykonu, tak muj tym mel 135, souper 133, takze nebyt te cervene, kdo vi, jak by to dopadlo. Ve 12. kole hraju na pude tymu superbiennies, ktery skoncil treti v becku, takze to bude opet tezky zapas a do karet mi moc nehraje vykartovani tri hracu, kdy hlavne neucast meho prvniho branare a vykartovani stredni obrance bude citelnou ztratou, ale uvidime v pondeli jak to dopadne.
39th season - F.179
Image
Image
mirdadvor
Team Manager

Post by mirdadvor »

Libo ty jsi Ïábel jen tak dál a hodnì štìstí.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”