se referea(cred) ca de ce are 90% conditie fizica atata timp cat el e accidentat ...probabil la asta te refereai....poi am avut si eu cazuri ..s'a accidentat..insa n uia afectat asa tare conditia fizica...ma rog
minasthiryt wrote:se referea(cred) ca de ce are 90% conditie fizica atata timp cat el e accidentat ...probabil la asta te refereai....poi am avut si eu cazuri ..s'a accidentat..insa n uia afectat asa tare conditia fizica...ma rog
nu cred..ca la mine cand se accidenteaza atatea zile cade la conditie pana la 10-20%...nu cred ca e suparat ca a ramas la 90 %
Mr.Juve wrote:De ce sa ma bucur?Ca nu pot sa-l folosesc deloc,mai rau ma oftik
pai dupa 7 zile o sa fie 100%...cand e ranit si are 30% dupa 7 zile ajunge numa pe la 60-70%...si mai ai de stat inca 2-3 zile pana isi revine...vezi partea cealalta a lucrurilor
Au trecut decat 3 zile din cele 10 care trebuia sa stea din cauza accidentarii si are 90% conditie fizica,normal maine la simularea de la ora 5 ar trebui sa aibe 100%.
napoleonard wrote:
nu cred..ca la mine cand se accidenteaza atatea zile cade la conditie pana la 10-20%...nu cred ca e suparat ca a ramas la 90 %
daca tie nu ti se intampla sa ramana la 80..90 ..asta nu inseamna ca nu li se intampla nic altora...vezi tu,random'ul asta ne uimete de multe ori la jocu asta
Azi are conditia de 100%,dar este in continuare accidentat si mai are 6 zile de stat,nu mai inteleg nimik.
Cum e posibil k un jucator sa aiba conditia 100% si sa fie accidentat?