[Tactici si analize de meciuri]

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Re: :(

Post by cercel_jr »

barosanu wrote:calitate arbitru+agr<200. ??????????????/
de unde v a venit si asta ma? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

plm eu vad acolo 2 valori: strictetea arbitrului si agresivitatea jucatorului/sau echipei(ca nu stiu la care te ai referit)
alea pot fi fiecare in parte 100(max)
daca joci cu arbitru strictete 100 si cu jucat cu agresivitate 100 ar insemna obligatoriu 200 ceea ce ar duce la un cartonas mai mult ca sigur, unde mai intervine in formula voastra al treilea factor? si anume stilul agresiv, non-agresiv al jocului echipei
ca ala banuiesc ca se "cumuleaza"/adauga la agresivitatile jucatorilor...si asta ar face un maxim de 300
Citeste fomula aia si explicatiile referitoare la ea si vei intelege.
Majoritatea managerilor de pe aici folosesc asta.
Eu am invatat de la bunicutzu.

Wait!
Pt. necunoscatori si pt. cei care nu prea merg pe la scoala de prin clasa a 2-a, formula este asa:
200 - (strictetea arbitrului + agr.juc.) = agresivitatea echipei.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

pai stiam eu ca pe undeva prin ecuatie ati omis variabila nr 3 :P

ca asa si eu de mult foloseam o marja de eroare de genu severitate arbitru + cea a echiepei sa nu fie mult mai mare de 100-120, de obicei cand era 100 110 nu mi luam galbene decat cu jucat f f agresivi, in rest cand era 120 130 luam si cu cei mai putin agresivi

im postul de mai jos jully vad o oarecare ironie la adresa mea....... iar ceea ce am zis : pe undeva prin ecuatie(inecuatie) ati omis variabila nr 3 , e ceva corect, in inecuatia aia chiar nu aparea agresiviatea corespunzatoare echipei, asa ca nu vad motivatia ironiei tale t
Last edited by barosanu on Fri Oct 05, 2007 2:42 pm, edited 1 time in total.
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
jully
Team President

Post by jully »

barosanu wrote:pai stiam eu ca pe undeva prin ecuatie ati omis variabila nr 3 :P
s-a strigat bingo :lol:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Viola

Post by Viola »

Ca sa fie putin mai clar la mine asta e calculul:
Agr echipa(cea pe care o setezi meci de meci) + agr celui mai agresiv jucator din teren + agr arbitrului sa nu depaseasca 200.
Intreadevar sunt 3 variabile , cel putin la mine :D :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
Black_eagle

Post by Black_eagle »

am am jucat cu arbitru strictete 99% agresivitatea echipei 70% si nu am luat decat un galben.. si culmea la un jucator cu agresivitate12% desi am unii cu 70-80%. deja nu mai ma uit la calcule din astea. daca arbitru are pana in 40%% bag 90% daca are intre 50 si 80 bag 75% si mai sus bag 50%
Image
Image
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

multumesc ptr raspunsul la intrebarea mea....ce "prompti" sinteti.
Daimon

Post by Daimon »

cauta si tu. sunt topicuri despre programele astea chiar pe forum
Craziest_1978
Team Board Member

Ajutor

Post by Craziest_1978 »

Uite, postez si aici, asa ma ajutati cu tacticile pt meciul meu de maine va rog ? Nici nu mai am somn, e primul meu derby, sunt pe primul loc, sunt fericit si apelez la voi, pt ca cred cu tarie ca am puterea sa-l bat pe polonezul de pe locul 2 din liha mea!!! deci eu am setat pana la urma 3-4-3 cum m-a sfatuit si programu! Da nu inteleg de ce au cam obosit jukatorii mei ? Sunt pe plimu looooooooooooooc :lol: :lol: , va dati seama ce fericit sunt !?! :D Vreau ca plaiesii mei sa zburde pe teren si sa rupa chilotii de pe jukatorii lu "sobieski" ala :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

lol :) probabil ca si steaua ar fi vrut la fel cu arsenal, dar iete ca nu a iesit :)
cel mai bine este sa joci cu echipa cea mai buna (jucatorii care scot notele cele mai mari). din cea mai buna nota sa scazi 0.4 pentru fiecare punct in minus la conditie si moral pe care-l au jucatorii tai. asa vei afla nota probabila din meciul respectiv.
apoi fa-ti echipa in asa fel incat suma notelor sa fie maxima, jucatorii jucand pe postul lor.
si nu o lua personal, plaiesii contra lui sobieski :) managerul respectiv nu are nimic cu astea. oricum sezonul e lung ... ai timp sa castigi oricum liga :)

edit: lasa te rog topicul celalalt, asteapta putin ca nu stam toti sa dam refreshuri aici sa vedem daca nu cumva ai scris. cand ai scris postul (pe care l-am sters) dincolo, raspunsul meu deja era aici!
warchilde

Post by warchilde »

dupa ce m-am uitat prin echipa ta, cred ca 343 chiar e cea mai buna formula pe care poti sa o pui in teren.
joci kick and rush, still 100, agr 100. Eu asa ash juca. Daca nu vrei sa risti cu ar, pune 90.

Bafta si sa ne zici ce ai facut
:wink:
radu neculai
Groundsman

Post by radu neculai »

Echipa mea e Dynamo Focsani.Propun spre analiza meciul din liga: Dynamo--------------------------------Dynamo Focsani-rezultat 1-0.
formatie=5-4-1-------- formatie=4-3-3
stil= 40---------stil=95
zid defensiv---------- mingi lungi
agresivitate=5---------agresivitate= 25
defensiva=61----------defensiva=56
mijloc=29---------mijloc=28
atac=14 ---------atac=31
TS=???-----------TS=100%
severitate arbitru=99%
Total pe linii=104---------Total pe linii=115
Daca cineva poate gasi o explicatie plauzibila este invitatul meu,insa va rog sa nu-mi spuneti ca a fost random,pt.ca un egal l-as fi acceptat cu greu pe motiv de random,dar o infrangere la 11 puncte diferenta,nu,nu pot.Astept o explicatie tare de tot.Va multumesc!
minasthiryt

Post by minasthiryt »

radu neculai wrote:Echipa mea e Dynamo Focsani.Propun spre analiza meciul din liga: Dynamo--------------------------------Dynamo Focsani-rezultat 1-0.
formatie=5-4-1-------- formatie=4-3-3
stil= 40---------stil=95
zid defensiv---------- mingi lungi
agresivitate=5---------agresivitate= 25
defensiva=61----------defensiva=56
mijloc=29---------mijloc=28
atac=14 ---------atac=31
TS=???-----------TS=100%
severitate arbitru=99%
Total pe linii=104---------Total pe linii=115
Daca cineva poate gasi o explicatie plauzibila este invitatul meu,insa va rog sa nu-mi spuneti ca a fost random,pt.ca un egal l-as fi acceptat cu greu pe motiv de random,dar o infrangere la 11 puncte diferenta,nu,nu pot.Astept o explicatie tare de tot.Va multumesc!

uite putin la liniile pe care le-am boldat...apoi la mijloc a fost si acolo mai bun ca tine cu 1% ..booon...mai curios ai putea spune cum ti-a dat el gol cu 14% atac...insa cand ma uit si la tine..cum voriai sa il bati cu atacul tau de 31% in timp ce el in defensiva a avut 61% :?: ...mda poate macar egal trebuia....a fost cu foarte putin la % la 2 linii ca tine..ca la general ai fost mai bun asta e alta treaba...explicatia mea e ca ai avut nijte atacanti cam "aiuriti" la meciul asta si mai sunt de parere ca daca foloseai "kick&rush" (loveste si goneste) ...castigai meciul..insa e parerea mea
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
radu neculai
Groundsman

Post by radu neculai »

Minasthiryt,unde ai vazut tu ca pt.a castiga trebuie neaparat sa ai atacul mai mare decat apararea adversarului??UNDE????Mersi mult pt.ca ai incercat sa-mi raspunzi,insa astept,dupa cum am mai zis o explicatie PLAUZIBILA(daca exista,bineinteles).Eu cred ca acest joc e o mare porcarie,mare,de tot,pt.ca mai am meciuri in care am fost clar dezavantajat si o sa vi le expun curand. Eu cred ca aici e o MARE EROARE!!!!Dupa cum am mai zis-un egal l-as fi acceptat,dar o infrangere??? sub nici o forma!!!Multumesc pt.intelegere!
minasthiryt

Post by minasthiryt »

radu neculai wrote:Minasthiryt,unde ai vazut tu ca pt.a castiga trebuie neaparat sa ai atacul mai mare decat apararea adversarului??UNDE????Mersi mult pt.ca ai incercat sa-mi raspunzi,insa astept,dupa cum am mai zis o explicatie PLAUZIBILA(daca exista,bineinteles).Eu cred ca acest joc e o mare porcarie,mare,de tot,pt.ca mai am meciuri in care am fost clar dezavantajat si o sa vi le expun curand. Eu cred ca aici e o MARE EROARE!!!!Dupa cum am mai zis-un egal l-as fi acceptat,dar o infrangere??? sub nici o forma!!!Multumesc pt.intelegere!
! - cu placere :wink:

...nu am zis neaparat ca trebuie sa'l ai mai mare atacul ca apararea..insa cred ca mai conteaza si aceasta comparatie intre aceste 2 linii cateodata ..cel putin asa imi mai explic eu uneori unele rezultate...radu, s-au mai intalnit astfel de rezultate total in dezacord cu raportul liniilor,stilurile de joc folosite s.a.m.d. si da e o eroare mare uneori..probabil de la un bug vreo ceva ..sau cum mai zic multi ...RANDOM..sincer si eu mi-am mai facut nervi dupa astfel de meciuri cand meritam un total alt rezultat fatza de ceea ce vedeam dupa un meci...

iti dau si eu un exemplu un meci recent al meu unde am facut un 1-1 desi am avut cu 8% mai mult decat adversar la total pe linii :arrow: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=20 ..am fost puti nsuparat dar asta e :wink:
...bafta in continuare! :wink:
Last edited by minasthiryt on Tue Nov 27, 2007 1:37 pm, edited 1 time in total.
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
warchilde

Post by warchilde »

nu mi se pare vreo mare eroare...pana la urma e fotbal si nu matematica :wink:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”