SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Libo
Member of the Soccer Project Association

Post by Libo »

Diky, ale v poharu jsou celkem tri ceske tymy. Jeste je tam tym FC Inter Milano, ktery narazi na rumunsky tym Titanii, ktery skoncil v teto sezone na 14. miste v becku. Dale je tam tym FC Louòovice, ktery bude hrat taky doma proti belgickemu tymu KVG OOSTENDE, ktery tuto sezonu zakoncil na 10. miste v cecku. Soupere lehke nemame, ale doufam, ze aspon jeden tym postoupi do 13.kola, samozrejem cim vic, tim lip :wink:
39th season - F.179
Image
Image
Marvin83
Team Manager

Post by Marvin83 »

Libo, vynechal jsi mì a teï se cítím odstrèený :wink: . I já ještì válèím v poháru a za Èecha se taky troufám považovat.
Marvin - FC Serpentes - C.5
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Poslední týden v poháru, sen který se vyplnil. :lol:
Gratuluji všem tøem dalším krajanùm k postupu a doufám, že se i dál dostane nás co nejvíc.
V pøíštím kole mám sestupující z béèka tým doma, budeme se rvát do posledního dechu. :wink:
psc

Post by psc »

všem pøeju GL ... hlavnì hernánovi :lol: 8)
Psc United
Libo

Post by Libo »

Marvin83 wrote:Libo, vynechal jsi mì a teï se cítím odstrèený :wink: . I já ještì válèím v poháru a za Èecha se taky troufám považovat.
Moc se omlouvam, kdyz jsem se dival na tymy, ktere postoupily, tak jsem si myslel, ze Marvin bude prezdivka nejakeho zahranicniho manazera, no priste radeji nebudu myslet, ale jednat, tak se omlouvam a drzim palce, i kdyz jsem se dival, ze mas poradne tezkeho soupere, S.A.T, ktery vyhral cecko a jeho hraci zakladni jedenactky jsou schopni podat vykon nad 70, ale zazraky se deji i na SP :wink:
39th season - F.179
Image
Image
Marvin83
Team Manager

Post by Marvin83 »

Nic se samozøejmì nestalo :wink: . Jinak, soupeø urèitì není lehký, ale už minulé kolo, ve keterém jsem vyøadil tým chesterfield iasi z B.2, dokázalo, že s trochou stìstí se mùže stát všelicos, jen se bojím, že už jsem si všechno štìstí pøi mé pouti pohárem vybral:-) Všem ostatním krajanùm taky držím palce a doufám, že se s nelehkými soupeøi všichni poperem se ctí.
Marvin - FC Serpentes - C.5

psc wrote:všem pøeju GL ... hlavnì hernánovi :lol: 8)
Díky kámo, doufám, že ho budu mít. :wink:
Libo

Post by Libo »

superbiennies - Libo Team 4:3

Tak papirove predpoklady se vyplnily a muj tym se louci s poharem, na druhou stranu jsem se svym ucinkovanm velmi spokojeny a doufam, ze v pristi sezone se mi bude darit minimalne stejne, tak jako v letosni sezone. Co se tyka dnesniho vykonu, tak souper mel 134, muj tym pouze 126, takze nakonec muzu byt rad za tesnou prohru. Co se tyka ceskych tymu, tak postoupil pouze jeden a to FC Louòovice, takze mu budu drzet palce aby se probojoval do 14.kola.
39th season - F.179
Image
Image

FC Inter Milano-Titanii 0:1

Výkony: 133-135

Vyrovnaný zápas, který nejvíce ovlivnilo zranìní mého RB:
2' Kris Ngalula je odnášen ze høištì.

I pøesto stejnì jako Libo jsem s letošním úèinkováním v SP poháru velice spokojený. :lol:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

No dneska som prekvapujúco vyhral nad Hèkarom doma 3:1 keïže som nastavil zostavu takú všelijakú neèakal som v úspech ale potešilo nás to a v ïalšom kole nás èaká ïalší Hèkar a opa doma takže spokojnos :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
onula
Assistant Manager

Post by onula »

Ivo08-LSG wrote:No dneska som prekvapujúco vyhral nad Hèkarom doma 3:1 keïže som nastavil zostavu takú všelijakú neèakal som v úspech ale potešilo nás to a v ïalšom kole nás èaká ïalší Hèkar a opa doma takže spokojnos :wink:
No,já jsem taky musel nastavit mišmaš sestavu,ale hrál jsem venku a podle oèekávání jsem prohrál! :roll: Stejnì si myslím že kdyby fyzioterapeut Krabec pracoval tak jak mìl :evil: tak bysme tento zápas vyhráli!
Netris1

Odehráno

Post by Netris1 »

Tak jsem to odehrál-jako háèkaø svùj premiéroej zápas v poháru a prhrál 0:4 nad Géèkem:-) Popravdì jsem ani nic jiného neèekal
Netris->Hell Riders->E.21
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

onula wrote:
Ivo08-LSG wrote:No dneska som prekvapujúco vyhral nad Hèkarom doma 3:1 keïže som nastavil zostavu takú všelijakú neèakal som v úspech ale potešilo nás to a v ïalšom kole nás èaká ïalší Hèkar a opa doma takže spokojnos :wink:
No,já jsem taky musel nastavit mišmaš sestavu,ale hrál jsem venku a podle oèekávání jsem prohrál! :roll: Stejnì si myslím že kdyby fyzioterapeut Krabec pracoval tak jak mìl :evil: tak bysme tento zápas vyhráli!
já pohár každý rok vypoštim ......tak doufám že o moc nepøicházim
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
mantel

Post by mantel »

Hned v prvním kole prohra mám od poháru klid na jednu sezonu :D . Kámoš neuspěl , dal béčko, obranu do útoku , útok do obrany , ale stejně mu to nebylo nic platné , s výkonem lehce přes 70 postoupil dále :lol: :lol:
misutka

Post by misutka »

Tak dneska mi pohár pøinesl do pokladny ztrátu 70,000 :x Hrál jsem proti Úchylovy z H divize. Mý dorostenci si zahráli dobøe, výsledek 2:0. Aspoò, že další zápas už je na mym stadionu, tentokrát s géèkaøem. :)
Image
misutka - ac misutka prague - Zpátky v C.4
http://svobodufanouskum.ultrassparta.cz
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”