Klitor wrote:tak jsem narazil na jednu zajímavost v A divizi a tou je že Sjarel na 99% sestupuje má sice stejnì bodù jako poslední zachránìný tým ale v posledním kole jede do Izraele a tam se nevyhrává na rozdíl od svého konkurenta , který má Litevského soupeøe ( a ten do této chvíle uhrál jen 4 body )
Mozno si to este zariadi v poslednom kole Sjarhack
Klitor wrote:tak jsem narazil na jednu zajímavost v A divizi a tou je že Sjarel na 99% sestupuje má sice stejnì bodù jako poslední zachránìný tým ale v posledním kole jede do Izraele a tam se nevyhrává na rozdíl od svého konkurenta , který má Litevského soupeøe ( a ten do této chvíle uhrál jen 4 body )
Mozno si to este zariadi v poslednom kole Sjarhack
Tak s výkonem o 1% lepší vyhrál 1:0, ale aby nesestoupil, tak by musel vyhrát a dát pøi tom 13 gólù
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
o 8 lepsi vykon a remiza.predtym myslim to bolo o 5 alebo 6 a tiez remiza.ja staci ked mam o 1 bod mensi vykon,hned prehra,tuto sezonu niekolko krat.tfuj
Aleksander Aruna skóruje! Míè z rohového kopu se dostal do dosahu Aleksander Aruna potom, co Iliya Todorov ve vzdušném souboji lehce rozhodil brankaøe. Aleksander Aruna balon doklepl do sítì skluzem, špièkou kopaèky. Trenýrky jsou zralé na èistírnu...
Aleksander Aruna zavìsil pøekrásným volelejem. V oslavné euforii vyzval k tanci rohový praporek.
k.jose wrote:Heh, dnes mi přišly výsledky 3 turnajů. V každém vyhrál můj přemožitel a pokaždé jsem podal ve vzájemném zápase lepší výkon.
No není to nádherná hra
měl jsem v přestávce mezi ligama stejný problém, všechny vyrovnané zápasy i ty , kde jsem byl o 1-3 body lepší jsem prohrál. Trenéra to stálo místo a dneska se projevil první výsledek . Hrál jsem doma , součet řad jsem měl o 1 horší ( 120:121) a přesto jsem vyhrál 1:0. Doufám, že se můj tým konečně naučil vyhrávat vyrovnané zápasy a že mu to vydrží na delší dobu