ii mai las vreo 2 zile apoi le sar la gat pe global.nihilist wrote:noh vad ca nimeni nu l-a banat pe memell. nu de alta dar am meci cu el maine intr-o cupa amicala.
TRISORI!
Moderator: Romanian Moderators
ca fapt diversunicooll wrote:e clar ca nu sunt echipele lui toate.....dar faptul ca cei 5 au avut un avantaj nemeritat prin faptul ca el se lasa de joc si a zis ca ii ajuta se numeste tot trisat.asa a fost si in cazul meu....sunt chiar idioti daca au spus ca echipele alea ar fi ale mele.toata lumea stie cine a fost jar,studentul,rood si eu si faptul ca eram persoane diferite din locuri diferite aflate la minim 200 km departare unul de altul.Nici la Gab united nu stim daca toate echipele sunt ale lui dar a zis omu ca vrea sa faca un bine conationalilor sai si ii respectam decizia.

si ca un alt fapt divers azi citind aiurea prin newsletter-ul SP am gasit un interviu cu raynook seriful in care spunea ca fratele lui joaca SP si ca e in C si are echipa Totemo Baka...echipa care e in C3...si ghici cine era in C3 acum 2 saptamani?eu.si ghici ncine l-a scos pe oslicek din cursa pentru promovare sezonul trecut?tot eu.ciudate chestii se intampla pana acum siu toate mi se par ca ar avea o legatura.oslicek era pe 4 la 2 pt de promovare inaintea meciului cu mine.
Real County 1 - 0 Totemo Baka
Totemo Baka 1 - 2 Real County
l-am batut in ambele partide si l-am scos din cursa pentru promovare.ce cacat.
Real County 1 - 0 Totemo Baka
Totemo Baka 1 - 2 Real County
l-am batut in ambele partide si l-am scos din cursa pentru promovare.ce cacat.
Hainele il fac pe om. Oamenii goi au avut o mica sau chiar deloc influenta asupra societatii!
P.S:Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu!
P.S:Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu!
mda...si partea nasoala e ca se leaga intre ele.si asa cum am mai spus raynook m-a banat imediat dupa meciul cu fratesu si apoi sjarel m-a debanat spunand ca raynook nu stia ca as fi preluat echipa de la ka$mir pentru a ma bana din nou la cateva saptamani dupa.o sa ma uit dupa dovezi.warchilde wrote:hahaha, vezi ca incep sa apara unele explicatii in plus pe post de dovezi care nu pot fi dezvaluite???![]()
![]()
ceea ce ziceam eu:
meciul meu cu fratele lui raynook
Lun 27 Aug 2007 (04:22 CET) Real County 1 - 0 Totemo Baka
raynook@ soccerproject.com SoccerProject Ban: Ka$mIR Mon Aug 27, 2007
Date: Mon, 27 Aug 2007 21:40:12 +0200
From: raynook@soccerproject.com
To: "gabriel" <gabriel_cyollo@yahoo.com>
Subject: SoccerProject Ban: Ka$mIR
mentionez ca atunci inca nu schimbasem numele de manager in unicool dar era dat un anunt de presa prin care anuntam preluarea echipei de catre mine si faptul ca nu mai intru pe forum.ban-ul mi-a fost dat seara dupa ce il batusem pe oslicek.

Hainele il fac pe om. Oamenii goi au avut o mica sau chiar deloc influenta asupra societatii!
eu ce sa zic...e un pic cam gras pretul insa nu de ban. atata timp cat cel din c a oferit 8 mil si ceva...
cineva de pe forum a vandut un RB ceva mai slab decat acesta cu 6M.
@mosmartin - ai vinde daca ai avea, ca asa si eu as vinde. oricum asta e un RB destul de bunicel si eu as da cam 4M pe el

P.S. Eu daca as primii ban pt. un astfel de transfer as fi ffff ofensat.
Daca avea vreo 25 de ani da, dar asa nu.
pai nu...ala nu are 21 de ani...ca doar numai dupa 21 scoate maxim deci o sa fie cam ca al tau...poate cu 2 puncte in minus, insa are agresivitate mai mica. deci practic amandoi ar valora cam la fel...cu un mic plus pt. cel de 10 ca e mai tanar.warchilde wrote:haide mah ca eu vand un RB care scoate 70 zilele astea si cea mai mare oferta e de 9M...asta scoate 65 si 10M nu e ciudat??![]()
![]()
asa ca ce e ciudat? eu zic ca omul ar putea protesta si daca ar primi 12M si ar fi banat. cel putin eu as protesta.
+ ca doar nu cred ca echipa din c ar vrea sa fie banata si a oferit aproape 9M.
cum zicea Sjarel el cica sprijina o afacere buna (jucatori ieftini ff buni, sau jucatori slabi destul de scumpi....in limita bunului simt)
si warchilde ...sa nu uitam ca multi se uita doar pe lista unde sunt jucatori 17-20 de ani....asa ca mie chiar nu mi se pare ciudat.
un an nu conteaza....insa is bagati in alta categorie, iar asta conteaza fff mult.