Moderator: Romanian Moderators
pt ca unii joaca doar ca sa se califice in finala iar in finalka dau totu, asa am facut eu ma batut unu de 2 ori si acasa si in deplasare care era mult mai bun ca mine iar in finala am bagat ce aveam ami bun si am batut ca ma subestimatCraziest_1978 wrote:am castigat, nu mai stiu cu cat, dar am castigat, sunt in continuare pe locul 2 si cum ma incuraja si Bunicutzu, nu tre sa fiu trist deoarece se poate promova si de pe locul 2! Insa eu nu sunt multumit, am 41 de jukatori in lot, vreau sa spulber tot!Celor care ma contesta, promit sa le dau o replica cand voi ajunge la nivelul lor !!!
![]()
![]()
Am jucat un turneu amical cu 3 prieteni de-ai mei, tip grupe si apoi eliminatoriu, nush cum dracu, am terminat grupa primu cu 6-0-0 , iar in finala am luat-o in "freza" . Ar fi fost primul turneu care l-as fi castigat si eu. Ala mi-a dat momeala si in ultimu meci a schimbat formula de jok !
.....si m-a ars ca pe un nimik !
pai nu este maximum de jucatori 35 ?Craziest_1978 wrote:am castigat, nu mai stiu cu cat, dar am castigat, sunt in continuare pe locul 2 si cum ma incuraja si Bunicutzu, nu tre sa fiu trist deoarece se poate promova si de pe locul 2! Insa eu nu sunt multumit, am 41 de jukatori in lot, vreau sa spulber tot!Celor care ma contesta, promit sa le dau o replica cand voi ajunge la nivelul lor !!!
![]()
![]()
Am jucat un turneu amical cu 3 prieteni de-ai mei, tip grupe si apoi eliminatoriu, nush cum dracu, am terminat grupa primu cu 6-0-0 , iar in finala am luat-o in "freza" . Ar fi fost primul turneu care l-as fi castigat si eu. Ala mi-a dat momeala si in ultimu meci a schimbat formula de jok !
ba da, dar daca ai 34 de jucatori si faci 11 oferte si daca reusesti sa acstigi licitatiile ajungi la 45 de jucultrase wrote:pai nu este maximum de jucatori 35 ?Craziest_1978 wrote:am castigat, nu mai stiu cu cat, dar am castigat, sunt in continuare pe locul 2 si cum ma incuraja si Bunicutzu, nu tre sa fiu trist deoarece se poate promova si de pe locul 2! Insa eu nu sunt multumit, am 41 de jukatori in lot, vreau sa spulber tot!Celor care ma contesta, promit sa le dau o replica cand voi ajunge la nivelul lor !!!
![]()
![]()
ps : merge bine 10 victorii din 10
si daca am 31 si am 5 jucatori pe care pot sa ai iau ? e acelasi lucru ?Kosmin wrote:ba da, dar daca ai 34 de jucatori si faci 11 oferte si daca reusesti sa acstigi licitatiile ajungi la 45 de jucultrase wrote:pai nu este maximum de jucatori 35 ?Craziest_1978 wrote:am castigat, nu mai stiu cu cat, dar am castigat, sunt in continuare pe locul 2 si cum ma incuraja si Bunicutzu, nu tre sa fiu trist deoarece se poate promova si de pe locul 2! Insa eu nu sunt multumit, am 41 de jukatori in lot, vreau sa spulber tot!Celor care ma contesta, promit sa le dau o replica cand voi ajunge la nivelul lor !!!
![]()
![]()
ps : merge bine 10 victorii din 10![]()
![]()
adica sa fiu mai pe inteleswarchilde wrote:riscul sa pierzi exista oricand...cu ts 0 riscul e doar mai mare
dap asa este la mine in H nu conteaza f multViola wrote:da te poate bate, dar asta depinde cu cat esti mai bun(sau el mai slab) oricum in ligile inferioare nu conteaza asa mult ts-ul