A bylo by to takhle:

Predem dekuju(a neboj vim ze si pockam....

EDIT: ten lev by mel byt na tom logu docela velky asi tak jako ma happyna17 toho buldoka ten se ti fakt povedl

Moderator: Czech Moderators
No to vidim ale kedy budem v 10?Kobliha wrote:Frontu najdes na : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... ht=#954031Erix7 wrote:Kedy bude moje logo pisal som o nom na strane 146.Ja len tak ci Christoprd nezaabudol.Ale diki pockam si...
ale ty nejsi ani v prvni desitce
Si to spoèítejErix7 wrote:No to vidim ale kedy budem v 10?Kobliha wrote:Frontu najdes na : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... ht=#954031Erix7 wrote:Kedy bude moje logo pisal som o nom na strane 146.Ja len tak ci Christoprd nezaabudol.Ale diki pockam si...
proè si nepøeèteš o jednu nebo dvì stránky dozadu kde je to nepsané. Já být ním tak ìm to už nebaví poøád nìkomu psat v èem to dìlám (mùj názor)jirka93 wrote:v jakem programu se to dìlá??
Posledni z fronty je ze strany "asi" 144Erix7 wrote:No to vidim ale kedy budem v 10?Kobliha wrote:Frontu najdes na : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... ht=#954031Erix7 wrote:Kedy bude moje logo pisal som o nom na strane 146.Ja len tak ci Christoprd nezaabudol.Ale diki pockam si...
JJ v jednoduchosti je krasa, to si trefil presne.Netris1 wrote:Upøímì aè neni to logo nìjaký vyloženì vyšperkovaný tak se mi líbí ze všech nejvíc.
upravuji si poždadavkyadriano10 wrote:no tak to by bylo abych se neozval, když se tu objevil profi- grafik a vytváøí tady jednu mombu a druhou...![]()
Chtìl bych také nìjaké logo... Nìjaké pìkné logo...![]()
Požadavky nemám žádný speciáální, ale vím, že se líp dìlá, když mášpøehled co "zákazník" chce...
Proto:
Tvar: To je micelkem jedno.. tøeba nìco podpobného jako evandro, ale muže to být klidnì kruh...
Barva: Nejlépe modroèerná, ale pokud se tam budou hodit jiné barvy víc, tak si na té modroèerné zas tak nepotrpím...
Motiv: mohla by tam být tøeba nìjaká èeská vlajeèka, ale nemusí... mohl by tam být nìjak dobøe zakomponovaný znak interu milán(nebo mé verze czech inter, kterou mám ted v SP) ale nemusí. Mùžetam být nìjaká pìkná dívka, ale to by byl asi kýèa kdybys nevìdìl co tam dát tak kopaèátek, nic nezkazíš...
![]()
text: Samozøejmostí je název týmu: czech inter. Mùžeš také napsat jméno manažera(adriano10), rok založení klubu(2006) nebo také nìco jako (SP team) atd...
To je tak asi vše... Vìøím, že mé prosby vyslišíš a nìco pìkného mi udìláš... Nijak nespìchám...![]()
Nech nad tebou hvìzdy bdí!
DINDEAUXMARRONS - ZELENY BALETdindeauxmarrons wrote:ahoj, no chtel bych te taky poprosit o nejake logo, mno chtel bych, aby to vzhledem k nazvu tymu FC Zeleny balet melo jako tymove barvy zelenou a bilou (ta se k povinne zelene hodi asi nejlepe), symbol asi lev nebo nejaka podobna selma, tvar nejlepe kruh, ale kdyby ti to nejak nevychazelo muze byt jakykoli jiny, a jeste by bylo dobry kdyby v tom nejak bylo zakomponovano jmeno klubu a rok 1991, dik moc.