stahni si ASPT to ti poradi jak to mas nastavit ja mam nejsilnìjší obranu zalohu a pak až utok a taky je pro mì nejlepší hrat dlouhe míèe se sestavou 4-3-3paaaco wrote:co je najlepsie aku mam dat taktiku proti protiutokom agresivita 60 rozhodca prisnost 80 on ma najlepsi utok ja mam dobry stred obrany kraj obrany mam slaby zalohu dobru aj utok diky
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
vsak zaklad je 15 a ja som zatial vyhral vsetkych 17 kol v tejto seozne.. zatial som ani neremizoval ani neprehral.. nechapem.. ludia by pri fanusikovskej zakladni 8000 ludi a za faktu ze vsetko vyhravam mohli chodit aspon ta polovica na zapasi...petan1212 wrote:sniž cenu vstupenek
Aj tak ste vsetci tucniaci...
-
- Member of the Soccer Project Association
Jak se jmenuje tvùj tým?stoper wrote:vsak zaklad je 15 a ja som zatial vyhral vsetkych 17 kol v tejto seozne.. zatial som ani neremizoval ani neprehral.. nechapem.. ludia by pri fanusikovskej zakladni 8000 ludi a za faktu ze vsetko vyhravam mohli chodit aspon ta polovica na zapasi...petan1212 wrote:sniž cenu vstupenek
Edit: Už jsem si ho našel. Je to zvláštní ,že ti chodí tak málo ale vezmi v potaz svùj stadion(4.000) Na poslední zápas ,kterej nebyl pøátelák a nebyl s SP týmem ti pøišlo 3.804 lidí jinak ti chodí 3.800-4.000(proti normal soupeøùm). Na SP týmy ti chodí tak málo lidí protože jednoduše na nì lidi nechodí a pøi 20€ vùbec ne. Dneska mi z 6.000 základnou fanouškù,spokojenosti 96%,a cenou 10€ pøišlo na SP tým 4.905 fanouškù...
Jinak co to parkovištì? 1.4000 míst pro 4.000 stadion zas tak moc neni...
Last edited by Netris1 on Tue Nov 13, 2007 5:28 pm, edited 1 time in total.
Netris->Hell Riders->E.21
FC TuležimNetris1 wrote:Jak se jmenuje tvùj tým?stoper wrote:vsak zaklad je 15 a ja som zatial vyhral vsetkych 17 kol v tejto seozne.. zatial som ani neremizoval ani neprehral.. nechapem.. ludia by pri fanusikovskej zakladni 8000 ludi a za faktu ze vsetko vyhravam mohli chodit aspon ta polovica na zapasi...petan1212 wrote:sniž cenu vstupenek
-
Odpovìï v pøedšlým pøíspìvku-zkrátka je to podle mì jasnì cenou vstupnýho.stoper wrote:FC TuležimNetris1 wrote:Jak se jmenuje tvùj tým?stoper wrote: vsak zaklad je 15 a ja som zatial vyhral vsetkych 17 kol v tejto seozne.. zatial som ani neremizoval ani neprehral.. nechapem.. ludia by pri fanusikovskej zakladni 8000 ludi a za faktu ze vsetko vyhravam mohli chodit aspon ta polovica na zapasi...
to netris
tak dakujem.. som si neuvedomil ze tolko vela tymov z moejj ligy je bez manazera.. je to skoda..
a este k tomu parkovisku je to tak ze som nevylepsoval na stadione nic okrem tych lacnych debilinike ako su tabule ( ja som na urovni a nebduem mat nejake rucne nahadzovacie ukazatele skore predsa
:D ) alebo osvetlenie ( tiez koli tomu ze to stalo zopar korun ) nevylepsoval nic.. najblizsie chcem vylepsit stadion o 1000.. mozno 2000 miest po konci tejto sezony ked postupim, _btw DUFAM ZE JE FINANCNE VYHODNE POSTUPIT DO VYSSEJ LIGY ????_ a az potom aj bary a parkovisko a toalety a to vsetko.. teraz mi psie ze fanusiokovia su spokojny tak neviem..
ale ty si skuseny.. myslis zeby som to mal vylepsiot aj napriek tom uze mi pisu ze su spokojny ??
tak dakujem.. som si neuvedomil ze tolko vela tymov z moejj ligy je bez manazera.. je to skoda..
a este k tomu parkovisku je to tak ze som nevylepsoval na stadione nic okrem tych lacnych debilinike ako su tabule ( ja som na urovni a nebduem mat nejake rucne nahadzovacie ukazatele skore predsa

ale ty si skuseny.. myslis zeby som to mal vylepsiot aj napriek tom uze mi pisu ze su spokojny ??
-
Ked vylepsis stadion budes potrebovat aj viac parkovisk,toaliet,stankov atd atd takze mohol by si si to radsej "nadstavat" aspon tak to robievam ja...lebo potom budu nespokojny a bude ich chodit malicko dokym nedostavias dane veci...a samozrejme ze je vyhodne postupit vyssie ci uz odmena za postup,tabule a napriklad aj navsteva na stadione..
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Zkušený..teï jsmì dostalstoper wrote:to netris
a este k tomu parkovisku je to tak ze som nevylepsoval na stadione nic okrem tych lacnych debilinike ako su tabule ( ja som na urovni a nebduem mat nejake rucne nahadzovacie ukazatele skore predsa:D ) alebo osvetlenie ( tiez koli tomu ze to stalo zopar korun ) nevylepsoval nic.. najblizsie chcem vylepsit stadion o 1000.. mozno 2000 miest po konci tejto sezony ked postupim, _btw DUFAM ZE JE FINANCNE VYHODNE POSTUPIT DO VYSSEJ LIGY ????_ a az potom aj bary a parkovisko a toalety a to vsetko.. teraz mi psie ze fanusiokovia su spokojny tak neviem..

-
FAQstoper wrote:to netris
a este k tomu parkovisku je to tak ze som nevylepsoval na stadione nic okrem tych lacnych debilinike ako su tabule ( ja som na urovni a nebduem mat nejake rucne nahadzovacie ukazatele skore predsa:D ) alebo osvetlenie ( tiez koli tomu ze to stalo zopar korun ) nevylepsoval nic.. najblizsie chcem vylepsit stadion o 1000.. mozno 2000 miest po konci tejto sezony ked postupim, _btw DUFAM ZE JE FINANCNE VYHODNE POSTUPIT DO VYSSEJ LIGY ????_ a az potom aj bary a parkovisko a toalety a to vsetko.. teraz mi psie ze fanusiokovia su spokojny tak neviem..
Potøebné vybavení stadiónu
* Parkovištì: n/3
* WC: n/80
* Bary: n/200
n ... kapacota stadiónu
Pø.:
Má-li stadion 6.000 míst, mìlo by vybavení vypadat takto:
Parkovištì: 2.000 (6.000 / 3)
WC: 75 (6.000 / 80)
Bary: 30 (6.000 / 200)
-
Teï si chci ujasnit jednu vìc-Tohle jsou potøebná místa a s nima budou fanoušci bezmeznì štastni nebo to jsou èistì potøebná místa ,která fanoušky ale moc nenadchnou?
Napadlo mì to jelikož v reálu by taky fanoušci nebyl šastni kdyby mìli 100.000 stadion a míst jen 35.000(což by požadavky splòovalo)
Napadlo mì to jelikož v reálu by taky fanoušci nebyl šastni kdyby mìli 100.000 stadion a míst jen 35.000(což by požadavky splòovalo)
dakujem.. nadstaviam... sice bduem musiet tazko odhadovat ale nejak to uz vymyslimIvo08-LSG wrote:Ked vylepsis stadion budes potrebovat aj viac parkovisk,toaliet,stankov atd atd takze mohol by si si to radsej "nadstavat" aspon tak to robievam ja...lebo potom budu nespokojny a bude ich chodit malicko dokym nedostavias dane veci...a samozrejme ze je vyhodne postupit vyssie ci uz odmena za postup,tabule a napriklad aj navsteva na stadione..

a s tym postupom to zase az take samozrejme nieje lebo mam skusenosti s este jednym manazerom.. nemenovanym hokejovym konkurentom zo Slovenska a tam nebolo vzdy vyhodne postupit.. niekedy sa proste viac oplatilo vypustit play off a este si jednu sezonu mastit brusko nad slabsimi supermi a zarabat a zarabat aaz potom postupoit.. lebo ked ste postupili ja neviem nejak nahodnejsie.. ze ste boli cele paly off vyrovnane tak vas v dalsej sezone eln bili a bili.. vam ubudali fanusikovia a dokonca sa dalo aj vypadnut.. a z toho sa uz potom tazko niekto rozdycha.. hlavne to bolo tak medzi 4-3 ligou... to je tu C-D... medzi 9 a 8 ligou.. 7 to nebolo az tak poznat a nemohlo sa to stat...
jirka93 wrote:stahni si ASPT to ti poradi jak to mas nastavit ja mam nejsilnìjší obranu zalohu a pak až utok a taky je pro mì nejlepší hrat dlouhe míèe se sestavou 4-3-3paaaco wrote:co je najlepsie aku mam dat taktiku proti protiutokom agresivita 60 rozhodca prisnost 80 on ma najlepsi utok ja mam dobry stred obrany kraj obrany mam slaby zalohu dobru aj utok diky
a kde sa da stiahnut to ASPT?
-
ASPTpaaaco wrote:jirka93 wrote:stahni si ASPT to ti poradi jak to mas nastavit ja mam nejsilnìjší obranu zalohu a pak až utok a taky je pro mì nejlepší hrat dlouhe míèe se sestavou 4-3-3paaaco wrote:co je najlepsie aku mam dat taktiku proti protiutokom agresivita 60 rozhodca prisnost 80 on ma najlepsi utok ja mam dobry stred obrany kraj obrany mam slaby zalohu dobru aj utok diky
a kde sa da stiahnut to ASPT?
s timhle budou fanoušci šastnýNetris1 wrote:Teï si chci ujasnit jednu vìc-Tohle jsou potøebná místa a s nima budou fanoušci bezmeznì štastni nebo to jsou èistì potøebná místa ,která fanoušky ale moc nenadchnou?