Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Netris1
Member of the Soccer Project Association

Post by Netris1 »

k.jose wrote:
Netris1 wrote: Ve skuteènosti poslední východisko los takže možná i zde :wink: Ale nepøedpokládam ,že by nìkdo mìl tak vyrovnanou tabulku...
Poslední východisko je název týmu! Už se párkrát stalo v turnajích u týmù se zcela stejnou statistikou, že pospoupil ten, který je døív v abecedì!
To je o h... ještì ,že mam tým na D....
Netris->Hell Riders->E.21
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

preco mi davaju ponuky na reklamne putace len 9000?
Netris1

Post by Netris1 »

paaaco wrote:preco mi davaju ponuky na reklamne putace len 9000?
Protože v H vyšší nejsou :wink: Ale vždy tam jsou dva od Sammax(nebo tak nìjak) a ty jsou klidnì za 100 i víc tisíc...Ale ty 9.000 se zvyšujou každou ligou o 750 takže je to takhle:
Divize H: 9.000
Divize G: 9.750
Divize F: 10.500
Divize E: 11.250
atd.
Netris->Hell Riders->E.21
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Netris1 wrote:
paaaco wrote:preco mi davaju ponuky na reklamne putace len 9000?
Protože v H vyšší nejsou :wink: Ale vždy tam jsou dva od Sammax(nebo tak nìjak) a ty jsou klidnì za 100 i víc tisíc...Ale ty 9.000 se zvyšujou každou ligou o 750 takže je to takhle:
Divize H: 9.000
Divize G: 9.750
Divize F: 10.500
Divize E: 11.250
atd.
není to uplne pravidelne zvysovaní o 750, uz se to tu nekde resilo.. treba v C je 12.900,--
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Takze som sa polepsil a nebudem zakladat hlupe topicy.A co nebudem vediet tak to napisem sem.A teraz k mojej otazke:
Ako ovplyvnuje vykon muzstva kapitan tymu?Dakujem
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/

18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
xixor

Post by xixor »

Erix7 wrote:Takze som sa polepsil a nebudem zakladat hlupe topicy.A co nebudem vediet tak to napisem sem.A teraz k mojej otazke:
Ako ovplyvnuje vykon muzstva kapitan tymu?Dakujem
Pokud není kapitánem nejzkušenější hráč vámi nastaveného výběru, celkový výkon teamu klesne podle toho, o kolik méně zkušeností má zvolený kapitán od hráče s nejvyšší zkušeností. :wink:
Andy90
Assistant Coach

Post by Andy90 »

Ahoj!

Nejsem zrovna novy, ale zadny ostrileny harcovnik take ne. Zrovna bojuji na spici Gecka a uz umim chodit ve vecech jako SPMT, ruzne detaily hracu, nakupy apod.

Jenom jedna vec mi porad nejde do hlavy.

Mam tym, ve kterem uplne kazdy hrac poda v zapase vyssi vykon nez 60. Dejme tomu, ze nasledovne:

60

63
61
62
63

62
63
62
65

65
62

Mam i v excelu tabulku na vypocet celkoveho vykonu. Ten mi ukazuje, ze nejvyssi vykon dosahnu s taktikou BETON. Vykony mam okolo 116.

Zajimalo by me, jak je mozne, ze tym co ma vyrazne horsi hrace ma lepsi celkove vykony nez ja, prestoze pouzivam z meho pohledu nejlepsi taktiku. Agresivitou ani naladou v tymu to neni, mame oba vynikajici. On ma ovsem vykony hracu:

56

58
62
55

53
62
59
58

65
59
59

Proste se mi zda, ze moji hraci na to, jak jsou dobri a drazi, podavaji jako tym spatne vykony, a vubec nevim proc. Musi to byt spojene nejak s taktikou nebo rozestavenim.

Predem dekuji.
lotky
Team President

Post by lotky »

To Andy90:
1) agresivita v tom svou roli hraje. Pakliže ty hraješ s nižší agresivitou než on, tak se ti výkonnostnì mùže vyrovnat.
2) Hraješ taktiku 4-4-2 (pøedpokládám z toho rozespání výkonù), což je snad nejhorší možná varianta na nastavování taktiky, dá se na ní použít všechno a zároveò nic. (rozumìj v žádný øadì nemáš maximum hráèù, tzn. neni dáno na co by ses mìl takticky zamìøovat)
3) Výkon 116 na ty hráèe, jejichž výkony jsi vypsal je hodnì málo, maximum bude nìkde kolem 125. => jakou používáš tabulku (pakliže Pipkinovu, která ukazuje výsledky správnì, používáš jí skuteènì správnì?)
4) Doporuèil bych ti systém 4-4-2, co nejrychleji opustit (nejnákladnìjší taktika, co se nákupu hráèù týèe a jak jsem už napsal je taková mezi) a asi nejspíš pøejít na 5-3-2 (5-4-1), protože na to ti staèí v souèasný dobì zakoupení 1 "levnýho" hráèe na post SW.

EDIT: Tak vyhrabal jsem Pipkinovu tabulku opsal výkony tvých hráèù a vyhodilo mi to, že pro tebe je nejvýhodnìjší taktika "bez taktiky" (126,1 pøi 100% agresivitì). Takže jsi musel opravdu nìco zadávat špatnì.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Andy90
Assistant Coach

Post by Andy90 »

Diky moc za odpoved. Ja si rikal, cim to je, ale k experimentovani jsem se jeste nedostal. Moc si mi pomohl.

S tou agresivitu to jsem samozrejme vedel. Myslel jsem to tak, ze agresivitou to neni, protoze vim jak funguje a ovlivnuje vykon. :-)

Taktiky a rozestaveni je vec ve ktere se vubec nevyznam. Je na ni nejaky FAQ nebo topic?

Radeji bych presel na 3 utocniky, protoze RF i LF mam vykony 62 a na noveho hrace momentalne nemam, ale to uz se uvidi podle toho, az to dam do tabulky. Pipkinovu myslim nemam.

EDIT: Tak sem ji nasel. Takova barevna? Vyhazuje mi uplne jiny vysledky nez moje stara tabulka, prestoze cisla jsem zadaval stejny. Buhvi, co sem to mel za hybridni tabulku. :-) Diky, stejne mi to ale asi uz sezonu nezachrani. :D

EDIT 2: Jeste me nepadlo. Urcite nejake sestavy plati lepe na jine sestavy. (napr. jestli protiutoky pusobi lepe na dlouhe mice nez na beton) Je tomu tak? Jestli ano, existuje na to take nejaky vzorec, nebo si to kazdy zkousi sam a je to nepravidelne?
lotky
Team President

Post by lotky »

To Andy90:
Na tabulky se vykašli ;) Nastavení taktiky je intuitivní záležitost :) Pakliže budeš hrát na 3 útoèníky, tak v rozestavení 4-3-3 jsou jasný dlouhý míèe a v 3-4-3 protiútoky. A když si nevíš rady, tak "bez taktiky" nikdy nic nezkazí.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Andy90
Assistant Coach

Post by Andy90 »

Ok, uz to mam nachystano. 4-3-3, snad bych mel mit s dlouhymi mici vykon okolo 122 doma, coz je docela skok ze 116 s mym 4-4-2 betonem. :D

Tak jeste jednou diky a tuhle nemilou situaci mam vyresenou. :wink:
xixor

Post by xixor »

HELP :!:

Kliknu na menu Tým - zápasy - program, abych si nastavil taktiku na pohár večer a zápasy na zítra a píše mi toto : * ERROR in query *. Jinak vše funguje normálně, co s tím :?:
xixor

Post by xixor »

Už jsem zkoušel smazat i historii, cookies, stále nic.... Nechápu, máte teď někdo podobný problém???
Evandro Adauto
Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p

Post by Evandro Adauto »

xixor wrote:HELP :!:

Kliknu na menu Tým - zápasy - program, abych si nastavil taktiku na pohár veèer a zápasy na zítra a píše mi toto : * ERROR in query *. Jinak vše funguje normálnì, co s tím :?:
"CHyba v Databaze" takze Sjarelovi pada MySQLka :) s tym nic neurobis musis ckt kym o Sjarel fixne ...
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
ACS
Team President

Post by ACS »

xixor wrote:HELP :!:

Kliknu na menu Tým - zápasy - program, abych si nastavil taktiku na pohár veèer a zápasy na zítra a píše mi toto : * ERROR in query *. Jinak vše funguje normálnì, co s tím :?:
Mì to jde bez problémù.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”