si un lf cu 88 tot la hidden skils ce inseamna?
o intrebare plz
Moderator: Romanian Moderators
o intrebare plz
am un portar care calitatile calculate la SPMT la calitate ascunsa 100 ce inseamna?
[color=black][/color]
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association
Re: o intrebare plz
ala cu 100 la calitate ascunsa ar fi bun ptr vanzareAlexc. wrote:am un portar care calitatile calculate la SPMT la calitate ascunsa 100 ce inseamna?![]()
![]()

iar va intreb ceva
1 la SPMT imi zice ca un juk e maximat la 98 simulari adik nush cate zile .... el este maximat la skillu care il dau la antrenament sau la toate
2 dak am antrenor de 100 % el ii antreneaza pe juk la cei mai bun tot ce tre sau tre sa ma bag io (aveam un antrenor de 44 care ia pus pe GK la degajati fundasii CAP mijl PASE atak Cap si cel de 100 face la fel sau ii antreneaza la ce mai tre?? )

2 dak am antrenor de 100 % el ii antreneaza pe juk la cei mai bun tot ce tre sau tre sa ma bag io (aveam un antrenor de 44 care ia pus pe GK la degajati fundasii CAP mijl PASE atak Cap si cel de 100 face la fel sau ii antreneaza la ce mai tre?? )
1. eu n-am stat sa ma uit dupa SPMT daca e exact numarul de zile pe care il dau. da, ce zice SPMT se refera la toate skillurile. nu doar la unu
2. nu conteaza la ce ii antrenezi, oricum trebe sa ii antrenezi pe rand la toate. regula e ca intai ii antrenezi la alea doua principale, apoi la rezistenta, in rest nu cred ca conteaza.
nu mai posta in 100 de locuri aceleasi intrebari !!!!
2. nu conteaza la ce ii antrenezi, oricum trebe sa ii antrenezi pe rand la toate. regula e ca intai ii antrenezi la alea doua principale, apoi la rezistenta, in rest nu cred ca conteaza.
nu mai posta in 100 de locuri aceleasi intrebari !!!!
styu ca nu-s asa prost :D
stiu ca nus asa prost dar de ex : am un antrenor de 69 eu il pun pe AUTOMATIC si elii pune pe portari la degajari pe fundasi la cap pe mijlocasi la pase si pe atacanti la cap si poate uni sunt maximilizati la accele skilluri ? io cnd ii pun ii pun la reflex,viteza,tehnics etc etc etc.

ps: