Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

xixor
Member of the Soccer Project Association

Post by xixor »

To zase není tak složité, říká se tomu analýza:

- stačí se každý den večer podívat na přestupy,
- vyhodnotit podezřelé ( cíleně se zaměřit na juniory co mají hlavní skilly kolem 90% a co jsou prodáni po dvou dnech)
- zjistit, která situace by pasovalal na tebe (teda skupina H, první místo no a ten borec, co ti prodal místo 2 nebo 3)
- přeložit do ang. co jsi tady napsal a společně s tím přetupem to poslat adminům (českým i anglickým)
- mám tady na fóru několik kamarádu, tu práci si můžeme i rozdělit

Stále je to k smíchu :?:

PS: S tím zvednutím toho juniora to je fakt, že to nezvednu, když nevím koho, takžetu poznámku beru. Ale to je tak všechno .... :wink:
RADA 159
Team Manager

Post by RADA 159 »

xixor wrote:
To jsem teda na tomhle fóru neèekal, vážnì jsem se na.ral.... :evil: :evil: :lol:
taky mi takhle psal jeden co byl první. Tuším ,že to bylo ještì v G. Já mu ani neodepsal.
On se pak zaseknul nìkde v F a dobøe mu tak :lol:
ACS
Team President

Post by ACS »

borecek wrote:Hehe, vážnì jsem se nasmál :D ...zajímalo by mì, jak mì chceš udat, když nevíš koho. A taky jak chceš zvednout cenu toho juniora, když nevíš jakýho. :)
Ty budeš opravdu "boreèek" :? Chceš-li rozhodnout, kdo s tebou postoupí dál, trestné to není (fér ovšem také ne). Chceš za to nìjakého hráèe? Za to ti také žádný trest nehrozí. Pokud však jeho cena bude odpovídat realitì! Jinak si postihem mùžeš být jist témìø 100%. A to i bez xixorova nahlášení :twisted: Proto nechápu, proè to spojovat dohromady. Stejnì budeš muset zaplatit plnou cenu. Mùj názor: rozhodnout o druhém postupujícím mùžeš (ale proè to dìlat???), hráèe od nìj koupit také, jakkoli na tom profitovat NE.
borecek
Groundsman

Post by borecek »

xixor wrote:To zase není tak složité, øíká se tomu analýza:

- staèí se každý den veèer podívat na pøestupy,
- vyhodnotit podezøelé ( cílenì se zamìøit na juniory co mají hlavní skilly kolem 90% a co jsou prodáni po dvou dnech)
- zjistit, která situace by pasovalal na tebe (teda skupina H, první místo no a ten borec, co ti prodal místo 2 nebo 3)
- pøeložit do ang. co jsi tady napsal a spoleènì s tím pøetupem to poslat adminùm (èeským i anglickým)
- mám tady na fóru nìkolik kamarádu, tu práci si mùžeme i rozdìlit

Stále je to k smíchu :?:

PS: S tím zvednutím toho juniora to je fakt, že to nezvednu, když nevím koho, takžetu poznámku beru. Ale to je tak všechno .... :wink:
JJ furt je to smíchu, obzvl᚝ ta analýza :-)
borecek
Groundsman

Post by borecek »

ACS wrote:
borecek wrote:Hehe, vážnì jsem se nasmál :D ...zajímalo by mì, jak mì chceš udat, když nevíš koho. A taky jak chceš zvednout cenu toho juniora, když nevíš jakýho. :)
Ty budeš opravdu "boreèek" :? Chceš-li rozhodnout, kdo s tebou postoupí dál, trestné to není (fér ovšem také ne). Chceš za to nìjakého hráèe? Za to ti také žádný trest nehrozí. Pokud však jeho cena bude odpovídat realitì! Jinak si postihem mùžeš být jist témìø 100%. A to i bez xixorova nahlášení :twisted: Proto nechápu, proè to spojovat dohromady. Stejnì budeš muset zaplatit plnou cenu. Mùj názor: rozhodnout o druhém postupujícím mùžeš (ale proè to dìlat???), hráèe od nìj koupit také, jakkoli na tom profitovat NE.
Neøíkám, že zaplatím nìjakou smìšnou èástku, ale dennì probíhá mnoho pøestupù, kdy reálná cena hráèe je vyšší, než za kolik byl nakonec prodán, a toho taky využiju. Dále také budu profitovat z toho, že mi ho pøiklepne po dvou dnech, kdy vìtšinou ještì neprobíhá licitace.
elrik

Post by elrik »

borecek wrote: Neøíkám, že zaplatím nìjakou smìšnou èástku, ale dennì probíhá mnoho pøestupù, kdy reálná cena hráèe je vyšší, než za kolik byl nakonec prodán, a toho taky využiju. Dále také budu profitovat z toho, že mi ho pøiklepne po dvou dnech, kdy vìtšinou ještì neprobíhá licitace.
promin, ze se tak vyjadrim, ale ses pekny pako! pokud o necem takovym uvazujes tak si to proved v tichosti sam a nechlub se s tim jeste na foru. :roll:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
kofi

Post by kofi »

borecek wrote: JJ furt je to smíchu, obzvl᚝ ta analýza :-)
omyl, k smíchu jsi ty...jsi pøímo k zblití...nevím co si myslíš...mladíci s hlavními nad 180 jdou vìtšinou na odbyt...pravdìpodobnì ti tvùj plán ani nevyjde...
FC Alkoholicks
borecek
Groundsman

Post by borecek »

elrik wrote:
borecek wrote: Neøíkám, že zaplatím nìjakou smìšnou èástku, ale dennì probíhá mnoho pøestupù, kdy reálná cena hráèe je vyšší, než za kolik byl nakonec prodán, a toho taky využiju. Dále také budu profitovat z toho, že mi ho pøiklepne po dvou dnech, kdy vìtšinou ještì neprobíhá licitace.
promin, ze se tak vyjadrim, ale ses pekny pako! pokud o necem takovym uvazujes tak si to proved v tichosti sam a nechlub se s tim jeste na foru. :roll:
Nejsem žádný pako a rozhodnì se nechci nìkde chlubit.. na zaèátku jsem se v podstatì ptal, jaká mi hrozí rizika a ty s toho vyvodíš, že se chlubim, tak kdo je tady pako?
kofi

Post by kofi »

borecek wrote: Nejsem žádný pako a rozhodnì se nechci nìkde chlubit.. na zaèátku jsem se v podstatì ptal, jaká mi hrozí rizika a ty s toho vyvodíš, že se chlubim, tak kdo je tady pako?
nepovidej...ptal ses, co riskuješ, když teoreticky nìkoho podvedeš...jak si pøilepšit...jak získat výhodu, ne zrovna etickým zpùsobem, nad, jak si sám øíkal, nezkušeným hráèem...máš pravdu, pako je slabý slovo...
už jen to, že se na nìco takovýho ptáš je na pováženou... prostì hraj fair a na tohle kašli. Nahoru se dá dostat i èistì, tak jako drtivá vìtšina z nás...
Last edited by kofi on Thu Nov 29, 2007 9:18 pm, edited 1 time in total.
FC Alkoholicks
borecek
Groundsman

Post by borecek »

kofi wrote:
borecek wrote: JJ furt je to smíchu, obzvl᚝ ta analýza :-)
omyl, k smíchu jsi ty...jsi pøímo k zblití...nevím co si myslíš...mladíci s hlavními nad 180 jdou vìtšinou na odbyt...pravdìpodobnì ti tvùj plán ani nevyjde...
OK tak já vám to teda øeknu: Chci koupit CM Františka Vonáska, skrytá 100, agresivita 0, odhad výkonu 80 a koupim ho za euro.
To si vážnì myslíte, že mám v plánu nìco jako tohle?
SF
Coach

Post by SF »

Dneska se vubec nemuzu dostat na stranku... Mate taky problemy nebo je chyba na moji strane. Diky.
jirka93
Team Manager

Post by jirka93 »

SF wrote:Dneska se vubec nemuzu dostat na stranku... Mate taky problemy nebo je chyba na moji strane. Diky.
¨
ted mi to koneènì jde, taky mam problemy, je nas víc?
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
kofi

Post by kofi »

borecek wrote:Vysvìtlím nejdøív moji situaci:
Napadlo mì tedy toho využít tak, že bych nabídl tuto "pomocnou ruku" jednomu z týmù výmìnou za jednoho hráèe, kterého dotyèný tým nevyužívá, ale který by se mi do kádru hodil. Je mi jasné, že by tato vzájemná pomoc nebyla tak docela legální...
ale na druhou stranu spoléhám na nezkušenost tohoto manažera pøi trénovaní hráèù...
Na druhou stranu by to bylo lepší než nezískat nic. A se svìdomím se nìjak vypoøádám.
prodávat zápasy za hráèe...
bìž si, prosim tì, plánovat podobný blbosti nìkam jinam.. když nedokážeš hrát fair, tak sem ani nelez :wink:
FC Alkoholicks
borecek
Groundsman

Post by borecek »

kofi wrote:
borecek wrote:Vysvìtlím nejdøív moji situaci:
Napadlo mì tedy toho využít tak, že bych nabídl tuto "pomocnou ruku" jednomu z týmù výmìnou za jednoho hráèe, kterého dotyèný tým nevyužívá, ale který by se mi do kádru hodil. Je mi jasné, že by tato vzájemná pomoc nebyla tak docela legální...
ale na druhou stranu spoléhám na nezkušenost tohoto manažera pøi trénovaní hráèù...
Na druhou stranu by to bylo lepší než nezískat nic. A se svìdomím se nìjak vypoøádám.
prodávat zápasy za hráèe...
bìž si, prosim tì, plánovat podobný blbosti nìkam jinam.. když nedokážeš hrát fair, tak sem ani nelez :wink:
No jasnì, všichni jsou svatí a jen já mrcha... prakticky tím znièím celý SP... podle mì se dnes a dennì dìjí mnohem horší prohøešky, které zùstanou bez trestu. Svým dotazem jsem jenom poukázal na problém, že s tím prakticky nejde nic dìlat a to je to, co tì tak štve.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Ty jsi se zeptal, bylo ti jasnì odpovìzeno a už se v tom nehrabte.

Myslím že tohle téma už bylo vyèerpáno.
Andrew - Sokol Čejč
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”