Ce naiba are sittu?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

Post by minasthiryt »

a mai spus cineva ..cam multe probleme in ultimul timp ..e a treia oara in sezonul 20 cand sunt mari probleme...si nu da bine chestia asta...e sfarsit de sezon,sa vada ce rezolva dupa problema asta si ar trebui sa se gandeasca sa faca ceva in timpul pauzei dintre sez 20 si 21...nuj ...sa nu ne putem loga 2..3 zile..sa se rezolve(in liniste) CALUMEA ORICE PROBLEMA...ca pe viitor sa avem parte mai rar de asa ceva...cred ca daca o sa mai continue in stilul asta cu problemele..o sa isi piarda ceva manageri din interesul de a mai juca plus ca se creeaza o imagine "najpa" : "bah am jucat SP si sunt probleme cu el f des..." ....in fine ..la urma urmei e un joc, pt noi managerii si un hobby platit(nu poate nega asta pt. ca si acel timp liber costa...in general timpul costa) pentru Sjarel...si cu asta am incheiat :!:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

minasthiryt wrote:a mai spus cineva ..cam multe probleme in ultimul timp ..e a treia oara in sezonul 20 cand sunt mari probleme...si nu da bine chestia asta...e sfarsit de sezon,sa vada ce rezolva dupa problema asta si ar trebui sa se gandeasca sa faca ceva in timpul pauzei dintre sez 20 si 21...nuj ...sa nu ne putem loga 2..3 zile..sa se rezolve(in liniste) CALUMEA ORICE PROBLEMA...ca pe viitor sa avem parte mai rar de asa ceva...cred ca daca o sa mai continue in stilul asta cu problemele..o sa isi piarda ceva manageri din interesul de a mai juca plus ca se creeaza o imagine "najpa" : "bah am jucat SP si sunt probleme cu el f des..." ....in fine ..la urma urmei e un joc, pt noi managerii si un hobby platit(nu poate nega asta pt. ca si acel timp liber costa...in general timpul costa) pentru Sjarel...si cu asta am incheiat :!:
cu asemenea probleme nu-i va mai atrage pe noii useri sa se inscrie, eu exact acum 1 an pe 1 decembrie 2006 mam inscris in SP , si daca erau aceste probleme sigur ca nu ma mai inscriam, organizatorii jocului sa ia problemele astea ca un semnal de alarma pt ca pe viitor sa nu de vina si ami grave sau chiar inchiderea jocului :cry: :cry:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Kosmin wrote:
minasthiryt wrote:a mai spus cineva ..cam multe probleme in ultimul timp ..e a treia oara in sezonul 20 cand sunt mari probleme...si nu da bine chestia asta...e sfarsit de sezon,sa vada ce rezolva dupa problema asta si ar trebui sa se gandeasca sa faca ceva in timpul pauzei dintre sez 20 si 21...nuj ...sa nu ne putem loga 2..3 zile..sa se rezolve(in liniste) CALUMEA ORICE PROBLEMA...ca pe viitor sa avem parte mai rar de asa ceva...cred ca daca o sa mai continue in stilul asta cu problemele..o sa isi piarda ceva manageri din interesul de a mai juca plus ca se creeaza o imagine "najpa" : "bah am jucat SP si sunt probleme cu el f des..." ....in fine ..la urma urmei e un joc, pt noi managerii si un hobby platit(nu poate nega asta pt. ca si acel timp liber costa...in general timpul costa) pentru Sjarel...si cu asta am incheiat :!:
cu asemenea probleme nu-i va mai atrage pe noii useri sa se inscrie, eu exact acum 1 an pe 1 decembrie 2006 mam inscris in SP , si daca erau aceste probleme sigur ca nu ma mai inscriam, organizatorii jocului sa ia problemele astea ca un semnal de alarma pt ca pe viitor sa nu de vina si ami grave sau chiar inchiderea jocului :cry: :cry:
poi asta vroiam sa subliniez si eu ...mnoah unele probleme se mai accepta..ca nimic nu e perfect, dar deja cand vezi ca devin un "fenomen" des intalnit nu-ti mai arde de jucat ...

:arrow: eu as sugera ca imediat dupa incheierea saptamanii vitoare cand se incheie sezonul 20 sa fie 3 zile in care sa n use poata loga nimeni iar in acel timp sa se faca orice reparatie sau schimbare pt. a putea avea un sezon 21 si un viitor apropiat fara probleme...
Last edited by minasthiryt on Sat Dec 01, 2007 2:56 pm, edited 1 time in total.
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

minasthiryt wrote:
Kosmin wrote:
poi asta vroiam sa subliniez si eu ...mnoah unele probleme se ma iaccepta..ca nimic nu e perfect, dar deja cand vezi ca dein un "fenomen" des intalnit nu-ti mai arde de jucat ...
iar acum imi spune Unable conect to data base :evil: :evil: :evil:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

ia vezi tu gandestete asa putin 3 zile nu mergi cu masina si zici k o repari complet sa ai 1 an 2008 fara probleme la masina si surpriza se strica ce ai facut ?:)) ai pierdut dejaba 3 zile amice ... problemele apar cand nu te astepti si poate 1 server cedeaza sau ceva se strica nu poti sti ce se intampla nici peste cateva secunde dapai peste o luna cat dureaza 1 sezon ... crezi k ei vor aceste lucruri NU dar se intampla pentru k asa a fost sa fie ... normal k nu`si permit d bani din SPFA si sponsorizari sa cumpere servere sau ceva BUN sa nu mai fie probleme alfel munca lor cum ar fi platita dak toti bani s-ar duce pentru imbunatatiri nu ar mai ramane nmk si lor :)) NU ?? aqolo cateva probleme cik nu strica dar barem le raman niste bani si lor aqolo ma refer la Sjarel si cel [ cei ] care mai il ajuta k singur nu se poate ocupa asta sa fie sigur :D
Image
minasthiryt

Post by minasthiryt »

DoTy wrote:ia vezi tu gandestete asa putin 3 zile nu mergi cu masina si zici k o repari complet sa ai 1 an 2008 fara probleme la masina si surpriza se strica ce ai facut ?:)) ai pierdut dejaba 3 zile amice ... problemele apar cand nu te astepti si poate 1 server cedeaza sau ceva se strica nu poti sti ce se intampla nici peste cateva secunde dapai peste o luna cat dureaza 1 sezon ... crezi k ei vor aceste lucruri NU dar se intampla pentru k asa a fost sa fie ... normal k nu`si permit d bani din SPFA si sponsorizari sa cumpere servere sau ceva BUN sa nu mai fie probleme alfel munca lor cum ar fi platita dak toti bani s-ar duce pentru imbunatatiri nu ar mai ramane nmk si lor :)) NU ?? aqolo cateva probleme cik nu strica dar barem le raman niste bani si lor aqolo ma refer la Sjarel si cel [ cei ] care mai il ajuta k singur nu se poate ocupa asta sa fie sigur :D
am spus si eu "NIMIC NU E PERFECT" ..insa daca ceva se strica...eu stiu un lucru ..repara'l dreq calumea sau deloc :evil: deci e deja un interval de 2 zile cand se strica grav, ok ? intelegi ce vreau sa zic ? daca se repara calumea joi nu mai erau probleme, de aia am specificat de acele 3 zile in care sa-si bata capul oleaca cu problemele si sa le rezolve CALUMEA..nu am zis ca nu o sa mai fie probleme 10..15 sezoane daca se opreste site ul in acele 3 zile...insa nici nu-mi arde ca intr-o saptamana 4 zile sa fie de cacat in ceea ce priveste jocul ...asa il las dreq balta ca nu mor fara el ...si cred ca mai sunt si altii....deci sper ca acuma ai inteles ce vreau sa punctez, in ceea ce priveste rezolvarea problemelor :evil:

p.s.. daca lor le arde asa des de "reparatii" fara sa imbunatateasca calitatea jocului atunci sa ramana un hobby numai al lor :!:
Last edited by minasthiryt on Sat Dec 01, 2007 3:17 pm, edited 1 time in total.
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

e adevarat cand se intampla se intampla sa se defecteze orice, dar numai so repare , pt ca daca a fost bug-uit si hacker-it destul de bine si ca sal repare va costa destul de mult si no sa aibe resursele necesare , ce se va intampla ? cand e sa se intmple se intampla , e suficient sa se strice o data si bine :cry: :cry:
mosmartin

Post by mosmartin »

La cat mai multe intamplari ca cea de ieri, ca sunt mina de aur pentru jucatorii atenti. :twisted: :twisted: :lol: :lol:
neXium
Assistant Manager

Post by neXium »

deci aveam un meci la 10 si imi arata ca nu sa jucat ... :?:
NeXIum
Cea mai buna aparare ramane atacul
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”