Divize A

Moderator: Czech Moderators

FC NBG
Team Manager

Re: Divize A

Post by FC NBG »

dawron wrote:První polovina soutěže je za námi a Tatran se vyšvihl již na 9. příčku. Oku to lahodí, ale do "klidného středu", který nám predikoval Pupajdí, to má ještě na hony daleko. Pohled do tabulky přináší dvě překvapující odhalení - jednak nečekané umístění obou Rumunů pod čarou ponoru a na druhé straně pak dobré umístění FCB Mikef, Viastore a FC NBG. Jmenovaní se zřejmě rozhodli do boje o udržení naplno zapojit až v závěrečných kolech, čas ukáže jestli to byla dobrá volba. :-)
Možná jsem se měl tipnout do té první pětky :lol: :D :D :D
dawron
Team President

Post by dawron »

FC NBG wrote:
dawron wrote:První polovina soutěže je za námi a Tatran se vyšvihl již na 9. příčku. Oku to lahodí, ale do "klidného středu", který nám predikoval Pupajdí, to má ještě na hony daleko. Pohled do tabulky přináší dvě překvapující odhalení - jednak nečekané umístění obou Rumunů pod čarou ponoru a na druhé straně pak dobré umístění FCB Mikef, Viastore a FC NBG. Jmenovaní se zřejmě rozhodli do boje o udržení naplno zapojit až v závěrečných kolech, čas ukáže jestli to byla dobrá volba. :-)
A už jsi si odbyl vlnu zranění? U nás a minimálně u Totema už proběhla, Bizone ji prodělává, ale u ostatních jsem ji zatím neregistroval.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

dawron wrote:
FC NBG wrote:
A už jsi si odbyl vlnu zranění? U nás a minimálně u Totema už proběhla, Bizone ji prodělává, ale u ostatních jsem ji zatím neregistroval.
Ještě na ní čekám :D Tajně věřim, že se mi to vyhne :D
tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

tak kdyby se takový pohled na tabulku naskytl po třicátém kole, byl by to pro zachraňující se české manažery pěkný pohled, až na první dvě pozice máme co jsme chtěli. Shucadlo si opět vybralo svůj den, takže u Baky nemělo nárok, ikdyž na domácí výkon 153 se těžko hledá odpověď. Tímto se šance na pohár v ČR opět snížila, ale ještě to není ztracené, ikdyž udělat na julia deset bodů za půl sezóny...

co se týče zranění, tak doufám, že my to máme taky za sebou. V jednu chvíli jsme byli skoro komplet bez zálohy, naštěstí to netrvalo dlouho... holt u těch třicátníků je každé zranění dlouhodobé...

jinak máme slušný los v druhé polovině, skoro všechny aktivní týmy ohrožené sestupem ( FC NBG, Fresh, Tatran Střešovice SSŽ, Bizone TM, u utd, C.A. Peñarol ) máme doma, + Viastore. Když připočtu výhry nad chmelem a WSB, mohlo by to vyjít. Z venku si asi tentokrát nepřivezeme nic ( widlaks, shucadlo, strakapůd, Mikef, Baka ). Bolka je pro nás neznámá, nikdo neví co se jim honí hlavou :D
oslicek

Post by oslicek »

no dneska mám z výhry takový smíšený pocit - byla to opět nehorázná klika. dvě zranění a jedna přímá červená, zatímco moji řezníci dohráli v plném počtu. xixor si podle mě první sezónu v áčku moc neužívá - té smůly je už trochu více než moc. mám ale každopádně radost z výkonu 153 na 99/100 - to už sem nečekal, že oslíčci tolik ještě někdy zvládnou.

tento týden se mi povedlo uhrát maximum - v takový týden už sem v áčku nedoufal. desáté místo je zhruba odrazem možností týmu a na konci sezóny bych ho bral všema deseti. troufnu si tipnout, že to plus minus dvě místa tak bude.

nečekal sem po polovině určitě takovou suverenitu julia - ale vyhýbá se mu smůla, zatímco na xixora se lepí. myslím, že do konce ještě o příčku poskočí resi a kdyby umístění od 11. dolů zůstalo stejné, asi by to všichni čeští manažeři kvitovali. nicméně, účko má velice dobrý los v odvetné části a bizon je v těch soubojích o záchranu ostřílený. myslím, že už nebude vypouštět venkovní zápasy a bude zkoušet v nich něco urvat. budeme mít v odvetné části co dělat.

už sem si vytipoval kritické zápasy, kde prostě musím za každou cenu bodovat, protože je tam příhodná agresivita rozhodčího - jsou to zápasy s tomkyczem, dawronem, michalem, mikefem a freshem. doufám, že seberu body peňarolu, protože na něj půjdu odpočinutý - bohužel na rozhodčího 92 asi uspořádám tipovací soutěž na vhodnou agresivitu :-).
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:už sem si vytipoval kritické zápasy, kde prostě musím za každou cenu bodovat, protože je tam příhodná agresivita rozhodčího - jsou to zápasy s tomkyczem, dawronem, michalem, mikefem a freshem. doufám, že seberu body peňarolu, protože na něj půjdu odpočinutý - bohužel na rozhodčího 92 asi uspořádám tipovací soutěž na vhodnou agresivitu :-).
Chceš mi oplatit domácí porážku? Tomu říkám odvaha! :-) Naštěstí nejsem zrovna na tomhle zápase existenčně závislý. Jinak s tou agresivitou na Peňarol je to jednoduché: 100%. :-)
Tatran Střešovice
Image
xixor

Post by xixor »

Tak máme půlku sezóny za sebou, takže bych to nějak zhodnotil.

V tabulce máme skvělé druhé místo, které jsme si přál. Jenže jsem nechtěl takovou díru za Juliuem, ale co už. Tahle sezóna hodně bolí, nečekal jsem, že to dostanu až tak vyžrat. Dostal jsem několik redek, které jsem nepochopil a tak naše výkony nad 150 by se daly zpočítat na prstech jedné ruky....... Strávím opravdu hodně času laděním sestav na zápasy, dělám si týdenní plány, počítám si agresivity a nevím co ještě. Přitom je tohle mé snažení jen marnost....
A to jsem si nepřál přízeň CML, stačilo mi, kdyby byl neutrální :mrgreen: Být tak fanda spikleneckých teoriíí, tak bych dal nějakou do placu :D .

No a teď už vážně:
Julius vede zcela zaslouženě, neprošel žádnou větší krizí a valí stabilní výkony nad 150 doma i venku. Jeho cesta první polovinou soutěže je obdivuhodná a momentálně je bez konkurence (a taky nějakou dobu ještě bude). Naprosto zasloužené vedení.
Michal má velmi perspektivní kádr a kdyby neválčil na dvou frontách, byl by rozhodně na mém místě.
Mikef předvádí kouzla. Je radost sledovat, jak tento můj kamarád takticky vyrostl a přestože nemá tak kvalitní kádr jako někteří ostatní, je v TOP5. Podle mě je to nejmilejší překvapení, aspoň zatím.
Resi - čekal jsem, že bude trochu výš, ale přesto se pohybuje v divizi jako ryba ve vodě.
NGB - další překvapení pro mě. Tipoval jsem ho jako kanditáta do slabé skupiny, ale on pořádně kouše.
Fresh - tým s budoucností, podle mě na tom místě, kde má být.
Tomkyč - umí a čekám, že bude stoupat
Dawron - také mě mile překvapil, měl jsem na něj stejný názor jako u NGB, ale Dawron se jen tak lehce nedá.
Oslicek - myslel jsem, že bude výše. Ale v druhé půlce to rozjede
dawron wrote: A už jsi si odbyl vlnu zranění? U nás a minimálně u Totema už proběhla, Bizone ji prodělává, ale u ostatních jsem ji zatím neregistroval.
Odbyl - máme 5 hráčů na marodce...
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

xixor wrote:NGB- další překvapení pro mě. Tipoval jsem ho jako kanditáta do slabé skupiny, ale on pořádně kouše.
dawron wrote: A už jsi si odbyl vlnu zranění? U nás a minimálně u Totema už proběhla, Bizone ji prodělává, ale u ostatních jsem ji zatím neregistroval.
Odbyl - máme 5 hráčů na marodce...
Noo na mě vlna zranění jde asi teď, poslední 2 přáteláky 2 zraněný, jedno CB, což by se mělo dát dokupy až na čtvrtek, ale žadný problém by to být neměl a pak SW /jen do počtu/.

Díky za hodnocení, a snad už se Tě ta smůla pustí.
xixor

Post by xixor »

Přátelé kamarádi, na příští týden se s vámi loučím. Jedu s rodinou a rodinou šváry Robátka si vymazat hlavu od školy (konečně mám všechny zkoušky a zápočty v 5.semestru) a taky od práce. Už to vážně potřebuju....
Cílová stanice - základna v Čeladné a sjezdovky v Beskydech. A slibuji, že se tam řádně připravím na sraz v červnu :mrgreen: .

Po dobu mé nepřítomnosti mě bude zastupovat autorita nejvyšší - Hernán Crespo. Tímto mu moc děkuji a to nejen za odbornou a skutečně rozsáhlou pomoc, kterou mi dosud poskytnul, ale i za to, že mi na ten týden ošéfuje tým.

Příští týden máme sudí s agresivitou 79% (Bizone), 68% (Strakapůd), 61% (NGB) a 61% (Utd), takže samé fajnovky. Vzhledem k tomu, že si se sudími letos netykáme, tak jsem opravdu zvědav, jak to dopadne. Je to nesnadný úkol, ale o to větší výzva. :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
dawron
Team President

Post by dawron »

xixor wrote:Příští týden máme sudí s agresivitou 79% (Bizone), 68% (Strakapůd), 61% (NGB) a 61% (Utd), takže samé fajnovky. Vzhledem k tomu, že si se sudími letos netykáme, tak jsem opravdu zvědav, jak to dopadne. Je to nesnadný úkol, ale o to větší výzva. :wink:
Vidím to na povinných 9 bodů za Bizone, u utd a FC NBG, Strakapůdy nechávám otevřené. :)
Tatran Střešovice
Image
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

dawron wrote:
xixor wrote:Příští týden máme sudí s agresivitou 79% (Bizone), 68% (Strakapůd), 61% (NGB) a 61% (Utd), takže samé fajnovky. Vzhledem k tomu, že si se sudími letos netykáme, tak jsem opravdu zvědav, jak to dopadne. Je to nesnadný úkol, ale o to větší výzva. :wink:
Vidím to na povinných 9 bodů za Bizone, u utd a FC NBG, Strakapůdy nechávám otevřené. :)
My se nedáme.. :D Čtvrtek doma se dá i proti xixorovi urvat aspon ten bod.. :lol:
Ne kecám, neni to moc reálný... :D :D
tom17
Team President

Post by tom17 »

Musím přiznat, že si tuto sezónu v Áčku docela užívám. Boj o titul se mě už netýká, na druhou stranu (alespoň prozatím) mě nepronásledují akutní starosti se záchranou.

K hodnocení výsledků: nejásám, ani nesmutním – 5.místo samo o sobě by nebylo špatné, představoval bych si ale větší bodový odestup od 11.pozice.

V odvetné části mě čekají doma zápasy s první trojkou, jsem zvědavý, jak měření sil dopadne. Těším se především na zápas s Juliem – je tam příznivá delegace rozhodčího s přísností 96% - mohlo by se poštěstit :)

Příjemnými překvapeními jsou pro mě zatím MikeF, FC NBG a Julius (ne že bych ho nečekal na prvním místě, ale ztratit jenom dva body v A divizi za první půlku – to nepamatuju, že by se někomu dosud povedlo).

Škoda, že xixor zažívá zatím hodně pechovou sezónu – žel někdy se to prostě spikne všechno proti. Řekl bych, že Julius měl podobnou při své první v Áčku, kdy ho random dost bil; u sebe si pamatuju na 29.sezónu, která byla celkově hodně nevydařená – se skoro totožně silným kádrem jsem pak skončil třikrát druhý.

Tipuju, že se oba dva naši rumunští přátelé zachrání a že xixorovi se nepodaří nějak zdramatizovat boj o titul – ztráta 11 bodů (de facto 12) po půlce už je hodně velká :(
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

Průměrný věk základní sestavy jednotlivých týmů (vynechány rozprodávající týmy)

FC Strakapůd – 25,8 let
Fresh – 26,6 let
C.A. Peñarol – 26,6 let
Tatran Střešovice SSŽ – 27,5 let
FCB Mikef – 27,9 let
FCB Shucadlo – 28 let
FC Widlaks – 28,2 let
SKS Litoměřice – 28,2 let
Totemo Baka – 28,4 let
u utd – 28,7 let
FC NBG – 29 let
Bizone TM – 29,4 let
FK Bolka FOREVER – 29,4 let
Viastore – 29,6 let

Nechce se mi už učit, důsledkem toho je tato statistika :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:Průměrný věk základní sestavy jednotlivých týmů (vynechány rozprodávající týmy)

FC Strakapůd – 25,8 let
Fresh – 26,6 let
C.A. Peñarol – 26,6 let
Tatran Střešovice SSŽ – 27,5 let
FCB Mikef – 27,9 let
FCB Shucadlo – 28 let
FC Widlaks – 28,2 let
SKS Litoměřice – 28,2 let
Totemo Baka – 28,4 let
u utd – 28,7 let
FC NBG – 29 let
Bizone TM – 29,4 let
FK Bolka FOREVER – 29,4 let
Viastore – 29,6 let

Nechce se mi už učit, důsledkem toho je tato statistika :)
A to se chlubíš, nebo si ztěžuješ? :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
dawron
Team President

Post by dawron »

Big El wrote:A to se chlubíš, nebo si ztěžuješ? :lol:
Předpokládám, že nečiní ani jedno ani druhé, nýbrž předkládá fakta. Za která mu já osobně děkuji, sám jsem byl líný to sesumírovat.
Tatran Střešovice
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”