á panáček se za tu naší stydíléblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?

Moderator: Czech Moderators
á panáček se za tu naší stydíléblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?
Ani ne, jen je nás tu moctomkycz wrote:á panáček se za tu naší stydíléblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?
Netuším, kde a ako sa dá zmeniť medzi sezónami, ale keďže teraz som to nikde nenašiel, tak určite len medzi sezónami to ideléblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?
jen mezi sezónamaHippopotamus wrote:Netuším, kde a ako sa dá zmeniť medzi sezónami, ale keďže teraz som to nikde nenašiel, tak určite len medzi sezónami to ideléblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?![]()
Alebo som debil, čo je druhá vysoko pravdepodobná možnosť
I když bych Ti v mnohých našich hádkách do debilů nejraději nadával, musím Ti tuto Tvou domněnku vyvrátit. Tato vysoce pravděpodobná možnost neplatí, naopak platí Tvá velmi dobrá původní logická dedukceHippopotamus wrote:Netuším, kde a ako sa dá zmeniť medzi sezónami, ale keďže teraz som to nikde nenašiel, tak určite len medzi sezónami to ideléblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?![]()
Alebo som debil, čo je druhá vysoko pravdepodobná možnosť
No jo, tak si ještě jednu sezonu kopnu jako ČechBig El wrote:I když bych Ti v mnohých našich hádkách do debilů nejraději nadával, musím Ti tuto Tvou domněnku vyvrátit. Tato vysoce pravděpodobná možnost neplatí, naopak platí Tvá velmi dobrá původní logická dedukceHippopotamus wrote:Netuším, kde a ako sa dá zmeniť medzi sezónami, ale keďže teraz som to nikde nenašiel, tak určite len medzi sezónami to ideléblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?![]()
Alebo som debil, čo je druhá vysoko pravdepodobná možnosť![]()
To léblík: Sis vzpomněl brzo...
Upřímně - už nevím. Je to hodně dlouho, co jsem začínal. Nicméně přesto bych Ti s prodejem hráčů doporučil počkat. Po týdnu je nemůžeš mít vytrénované, takže nevíš, jak který z nich bude dobrý - jakou bude mít cenu. Navíc si nejsem jistý (ač nechci zpochybňovat Tvoje znalosti) co vše hraje roli na cenu hráče a podle čeho se řídit, jak si sestavit tým, atd...FOTOREGIME wrote:Zalozil jsem si ucet pred 7 dny a rad bych se zeptal, po jak dlouhe dobe mi predstavenstvo dovoli prodavat hrace. Jelikoz ted neni mozne hrace prodat, pac si predstavenstvo chce otestovat stavajici kadr.
Dekuji za odpovedi!
Hral jsem soccerproject pred x lety "peknou radku let". Svuj tym jsem dostal mam dojem snad az do cecka. Ted jsem se k projectu vratil. se SPMT a ASPT se mi vse vybavilo zpetBig El wrote:Upřímně - už nevím. Je to hodně dlouho, co jsem začínal. Nicméně přesto bych Ti s prodejem hráčů doporučil počkat. Po týdnu je nemůžeš mít vytrénované, takže nevíš, jak který z nich bude dobrý - jakou bude mít cenu. Navíc si nejsem jistý (ač nechci zpochybňovat Tvoje znalosti) co vše hraje roli na cenu hráče a podle čeho se řídit, jak si sestavit tým, atd...FOTOREGIME wrote:Zalozil jsem si ucet pred 7 dny a rad bych se zeptal, po jak dlouhe dobe mi predstavenstvo dovoli prodavat hrace. Jelikoz ted neni mozne hrace prodat, pac si predstavenstvo chce otestovat stavajici kadr.
Dekuji za odpovedi!
Jinak nějaké omezení od představenstva budeš mít i na nákupy. Tam je to omezené maximální částkou, kterou je možné za hráče zaplatit - ta se průběžně postupně zvyšuje. To je sice trošku nešťastné řešení, ale zase Ti to dává čas se na trhu zorientovat, poznat jací hráči jsou cenění a proč, atd...
Nu dobře, tak aspoň při nákupech se nespálíš, když SP znáš. Tož tedy vítej zpětFOTOREGIME wrote: Hral jsem soccerproject pred x lety "peknou radku let". Svuj tym jsem dostal mam dojem snad az do cecka. Ted jsem se k projectu vratil. se SPMT a ASPT se mi vse vybavilo zpet, prodeju a nakupu se nebojim, myslim ze s programy si kazdy spocita, ktery bude good a ktery ne
. hraju 4 dny a uz jsem ziskal 5 nadejnych hracu za total 200k, jelikoz 4 byli zcela zdarma, a i s celkem prijatelnymi podminkami. Celkova castka, kterou mi predstavenstvo dovoli vynalozit na jednotlivy nakup uz je na 400K, ale ty prodeje me stvou. Bez nich nema cenu nakupovat
DDD
1. Platili sa vždy 3%...oslicek wrote:mám jen takový asi úplně nováčkovský dotaz:
dycky se platilo agentovi při prodeji hráče 5% a teď sem zaplatil 11% - udělal sem nějakou chybu? změnilo se něco? nebo něco nevím?
stydím se.PaToM wrote:1. Platili sa vždy 3%...oslicek wrote:mám jen takový asi úplně nováčkovský dotaz:
dycky se platilo agentovi při prodeji hráče 5% a teď sem zaplatil 11% - udělal sem nějakou chybu? změnilo se něco? nebo něco nevím?
2. ... ale to platí len pri 100%-nom skautovi, ten tvoj má, ako vidím, len 11%; čím slabší, tým horšie vyjedná dohodu s agentom hráča a musíš mu zaplatiť väčší podiel z predajnej ceny.
Ešte, že si v tom A-čku už 19. sezónu.No offence.