hehe, tak jsem si rekl, ze bych si taky mohl zkusit udelat logo, ale jen to maly, takze mozna cca 70x70 pxl, ale mam jen malovani, takze to bude bida:))
jsem si rikal, dal bych si tam naky maly pivo, tak dam do googlu hledat obrazky - pivo a vyhodilo mi to zajimavou stranku:
http://www.autoparkbrno.cz/?id=/n/novinky
ten
nissan pivo vypada slusne a ten interier toho
terranautu taky:))
svoje maly logo sem hodim za chvilku a pak dam moznost lepsim:)
btw. toto jak je psano na SP:
(**) : (Externí) zadejte link na jpeg nebo gif reprezentující logo Vašeho týmu (max 150x75).
to je tam jenom tak? ja mam teda jen o trosku vetsi to svoje vetsi logo a nijak nic neroztahuje, ikdyz zase u nekterych manazeru to nacitani velkych obrazku...(dìs)
edit: tak muj maly vytvor je hotov:

,
pouzil jsem jen malovani, takze myslim, ze na to malovani to celkem jde, ikdyz ted jak jsem ho zkousel na SP, tak bych chtel udelat rovnou velikost jen 50x50, aby to vypadalo slusneji i u zapasù:)
tak kdyby nekdo mel chvilku na hrani, tak by mi mohl udelat maly logo 50x50 pixelu v barvach: tmave zelena v barve lahve Prazroje(lahvace) na pozadi, pak takova zlutooranzova treba do zlatova na napisy dole v barve piva, bila na napisy nahore v barve peny piva, jestli naky okraje, tak asi v cerny barve, naky to pivko by tam taky byt mohlo, napisy: TJ Prazdroj Plzeò nebo Pilsner Urquell, rok 2006 byt muze ale nemusi, kdyz to logo ma byt maly(50x50pxl), tak radsi neco ubrat (treba i to pivko), nez aby to ztratilo moznost neco z neho precist:)