@raducu - in afara de stil, randomul a fost factorul decisiv, desi sunt manageri care nu cred in acest random, adica la ei conteaza doar tactica si cifrele, nu-i asa mosmartin?

Moderator: Romanian Moderators

si am meci cu ea intr-o joi, eram super avantajat daca juca in cupa. si uite, iese din cupa desi are 8 puncte mai mult decat adversarul. si joaca acasa, si joaca 3-4-3
 si am meci cu ea intr-o joi, eram super avantajat daca juca in cupa. si uite, iese din cupa desi are 8 puncte mai mult decat adversarul. si joaca acasa, si joaca 3-4-3  contra 4-3-3 mingi lungi.
 contra 4-3-3 mingi lungi. 

dar, ca si sjarel cu jocul, foarte putina lume are idee de ele
 dar, ca si sjarel cu jocul, foarte putina lume are idee de ele  

acel programator se numeste reesing si a jucat vreo cateva sezoane SP dar numai penru teste ca nu a facut performanta......am vorbit de cateva ori cu el pe msn....si zicea ca ar fi nr 1 cu o echipa de cacat daca ar vrea sau i-ar creste jucatorii numai peste 90%.mosmartin wrote:Mda...si programatorului acela ii placea tare mult matematic( e de inteles pe undeva) si logica...a...si subtilitatile(pe astea era sa le uit).

Totusi, Warchilde eu cred ca Sjarel ii stie trucurile, doar ca nu le aplica ca oricum el e legat de maini si nu poate face performanta in joc ca s-ar lasa toata lumea.