Divize B
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize B
Krátký týden, který ukončil půlku první části soutěže přinesl další tři naše výhry. Nejvíce potěšilo dnešní vítězství nad FC Aroneau 2:1, což znamená navýšení bodového náskoku před úhlavním konkurentem na 6 bodů, třetí Stratovarius ztrácí bodů devět. V dalším týdnu se utkáme nejprve třikrát s mužstvy bojujícími o záchranu, v pátek týden uzavřeme domácím zápasem s Mantelem. Cílem je zisk minimálně desíti bodů. 

Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
-
- Member of the Soccer Project Association
První půlka sezony nebyla úplně podle představ,těch poztrácených bodů je až moc.Draha mi utíká o parník (asi jsem neměl před sezonou machrovat že mu seberu první místo...
) a i rumunský FC Aroneanu se stále nechce pustit postupové příčky.Ještě mám v živé paměti sezonu v Céčku,kdy právě oni dva postupovali na můj úkor - asi jsou mým prokletím...
S Randomem jsme tak nějak šul nul - něco vzal (s mantelem),něco dal (s Primem).O postup se ještě porvu,naděje umírá poslední.
Jednou to vyjít musí - v nejhorším počkám až bude SP hrát jen 16 manažerů a su tam...

S Randomem jsme tak nějak šul nul - něco vzal (s mantelem),něco dal (s Primem).O postup se ještě porvu,naděje umírá poslední.
Jednou to vyjít musí - v nejhorším počkám až bude SP hrát jen 16 manažerů a su tam...

První týden druhé půlky sezóny se podařilo ukořistit čtyři výhry, náskok v čele se ustálil na komfortních devíti bodech před trojicí swiftai, Stratovarius a Aroneau. Dokud nebude stvrzen postup z prvního místa, tak má liga jednoznačnou prioritu před turnajema. Další týden bude cíl zisk opět alespoň deseti bodů a výrazně se přiblížit k titulu.
-
přímý souboj o 2.místo:
swiftai - Stratovarius 1:1 (136:141)
Klesáme na 4.místo,2 body za FC Aroneanu.Bilance s Randomem se v této sezoně zaokrouhlila na -10 bodů...
Klesáme na 4.místo,2 body za FC Aroneanu.Bilance s Randomem se v této sezoně zaokrouhlila na -10 bodů...

nic si z toho nedělej, já jsem dneska dopadnul stejně. Jen na rozdíl od tebe mně to zas tak moc neštve, jinak bych toho krypla randomského asi uškrtil.palo wrote:přímý souboj o 2.místo:
-
Jo,ráno jsem si toho všiml.Já jsem se stejným soupeřem přišel úplně stejně o body dvě kola zpátky...mantel wrote:nic si z toho nedělej, já jsem dneska dopadnul stejně. Jen na rozdíl od tebe mně to zas tak moc neštve, jinak bych toho krypla randomského asi uškrtil.palo wrote:přímý souboj o 2.místo:

Raz sa to Pali musí otočiť...napríklad na začiatku novej sezóny v B-čkupalo wrote:přímý souboj o 2.místo:

Ale vážne - tento rok postúpiš! Cítim to v kostiach

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
Díky!Milko wrote: Raz sa to Pali musí otočiť...napríklad na začiatku novej sezóny v B-čku![]()
Ale vážne - tento rok postúpiš! Cítim to v kostiachDržím palce kamaráde

Schválně jsem si cvičně projel minulou sezonu - a měl jsem s Randomem bilanci +2 body...

Situace v divizi B2 se po pátečním žolíkovi v podobě výměny mého trenéra pořádně zdramatizovala. Draha to má v klídku a pohodě už od poloviny sezony a o druhé postupové místo se bijí tři týmy, kromě Pala i swiftai a FC Aroneanu. Teoreticky to můžu zkusit i já a na šestém místě hrající Čech pod španělskou vlajkou FC Sevilla, ale to už by musel řádit random jak smyslů zbavený, aby to vyšlo. A já si nejsem úplně jistý, jestli bych si chtěl uříznout ostudu v Áčku se svým současným týmem a nulou na kontě. Takže pravděpodobně budu držet palce Palovi, aby se mu splnil sen a do Áčka minimálně na sezonu mrknul.
-
Tak já bych si tam docela rád tu ostudu uřízl ale moc šancí si v této sezoně nedávám.Závěr mám hodně těžký,v dvojzápase s Tebou a Drahou mi ještě přejí rozhodčí (i když Tvůj páteční zápas ukázal že to také taková výhoda být nemusímantel wrote:Situace v divizi B2 se po pátečním žolíkovi v podobě výměny mého trenéra pořádně zdramatizovala. Draha to má v klídku a pohodě už od poloviny sezony a o druhé postupové místo se bijí tři týmy, kromě Pala i swiftai a FC Aroneanu. Teoreticky to můžu zkusit i já a na šestém místě hrající Čech pod španělskou vlajkou FC Sevilla, ale to už by musel řádit random jak smyslů zbavený, aby to vyšlo. A já si nejsem úplně jistý, jestli bych si chtěl uříznout ostudu v Áčku se svým současným týmem a nulou na kontě. Takže pravděpodobně budu držet palce Palovi, aby se mu splnil sen a do Áčka minimálně na sezonu mrknul.

Každopádně díky za podporu ale ve čtvrtek se pokusím tu Dubinu konečně vyloupit...

edit: ono už to vypadá všelijak na zítra u 13.týmu tabulky který hraje nahoru dolů a zítra to zrovna vypadá nahoru...

Až ve 23. kole této sezóny jsme poznali hořkost porážky. Úžasná série 17 výher v řadě byla tedy ukončena. Prim se na nás dobře připravil a využil pátečního termínu, který je pro nás vzhledem k věku týmu vždy komplikovaný. Už před zápasem jsme tušili, že může přijít problém, a proto jsme do zápasu nasadili spíše náš B tým. Prim zahrál 141, my pouze 137, takže zasloužená prohra. Naštěstí za námi ztratily i ostatní týmy, takže náskok před posledními sedmi duely je deset bodů. V nadcházejícím týdnu nás nejprve čeká souboj s Landstormers a ManU, kde bychom chtěli ukořistit šest bodů. Tři body chceme urvat i ve čtvrtek, abychom poté mohli s čistou hlavou si jít zahrát v pátek na půdu Pala, kde to bude určitě velmi těžké 

-
Obavy se naplnily - remíza.Výkon o 1 vyšší,to už je ale taková klasika této sezóny.Navíc jsem se na tom taky podepsal - včera jsem na trhu objevil mladého CM za relativně rozumný peníz na OP a bylo to silnější než já.palo wrote: ono už to vypadá všelijak na zítra u 13.týmu tabulky který hraje nahoru dolů a zítra to zrovna vypadá nahoru...

Tak plán byl splněn naprosto dostatečně. Důležitých devět bodů jsme si uhráli, a tak jsme dokonce mohli udělat i radost jinýmDraha wrote:Až ve 23. kole této sezóny jsme poznali hořkost porážky. Úžasná série 17 výher v řadě byla tedy ukončena. Prim se na nás dobře připravil a využil pátečního termínu, který je pro nás vzhledem k věku týmu vždy komplikovaný. Už před zápasem jsme tušili, že může přijít problém, a proto jsme do zápasu nasadili spíše náš B tým. Prim zahrál 141, my pouze 137, takže zasloužená prohra. Naštěstí za námi ztratily i ostatní týmy, takže náskok před posledními sedmi duely je deset bodů. V nadcházejícím týdnu nás nejprve čeká souboj s Landstormers a ManU, kde bychom chtěli ukořistit šest bodů. Tři body chceme urvat i ve čtvrtek, abychom poté mohli s čistou hlavou si jít zahrát v pátek na půdu Pala, kde to bude určitě velmi těžké

-
Měnil jsem před naším zápasem trenéra a zvlášť při tom rozhodčím jsem si docela věřil,vypadalo to docela nadějně.Že to takto vypustíš jsem fakt nečekal...Draha wrote:
Tak plán byl splněn naprosto dostatečně. Důležitých devět bodů jsme si uhráli, a tak jsme dokonce mohli udělat i radost jinýmna druhou stranu Palo neponechal nic náhodě a zřejmě by porazil i náš unavený áčkový výběr...takle jsme si odvezli drtivou prohru... postup a pohár z B divize nicméně stvrdíme v pondělí výhrou nad beznadějně posledním bezbodovým Emossonem. Zajímavé je, že o postupu budem spolurozhodovat v posledním kole a je jen na Palovi kolik jablek přinese, aby u nás zvýšil motivaci okrást o body rumuna
Že Aroneanu v posledním kole sundáš jaksi očekávám samo sebou

Tak už je to jisté, že rozhodne o druhém postupujícím až čtvrteční poslední zápas. Radost z toho tedy vůbec nemáme, ale zkusíme aktuálně třetímu týmu nějakým způsobem pomoct.
Rumun bude mít, ale všechny hráče připravený a vůbec netuším jestli mě nepřejede i tak