A jsem zase o něco chytřejší.tosa_CZ wrote:Nemnoží, vždy byli tři týmy, občas jen dvamrakoplas44 wrote:Co je to PSCHDSNějak se to množí.
Je to zkratka První Soukromé CHoceňské Dabingové Studio
Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
mrakoplas44
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Prokoplej buben 5 - PŘIHLÁŠKY, skupina A už nalosovan
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
mrakoplas44
OKWoko wrote:Tak další opozdilec se hlásí, tohle jsme ještě nehrál
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
PaToM
Sme v 1. skupine! 
1. FC Hodějice
2. Duna Most Gemini
3. No Boost
4. FC Hostage
Všetko súperi, s ktorými sa stretneme prvýkrát. Jediný, na koho si veríme, je nováčik EasyVamp, na ten zápas sa špeciálne tešíme. Ostatní súperi budú veľmi nároční. Ale možno uprednostnia ligu či iné turnaje, potom by sme mali šancu na úspech.
1. FC Hodějice
2. Duna Most Gemini
3. No Boost
4. FC Hostage
Všetko súperi, s ktorými sa stretneme prvýkrát. Jediný, na koho si veríme, je nováčik EasyVamp, na ten zápas sa špeciálne tešíme. Ostatní súperi budú veľmi nároční. Ale možno uprednostnia ligu či iné turnaje, potom by sme mali šancu na úspech.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
Věříš si? To je dobřePaToM wrote:Sme v 1. skupine!
1. FC Hodějice
2. Duna Most Gemini
3. No Boost
4. FC Hostage
Minule si na mě věřili všicni
Tým: Duna Most Gemini
Liga: F.206
-
mrakoplas44
Re:
Všech 63 ostatních týmů.EasyVamp wrote:Věříš si? To je dobřePaToM wrote:Sme v 1. skupine!
1. FC Hodějice
2. Duna Most Gemini
3. No Boost
4. FC Hostage
Všetko súperi, s ktorými sa stretneme prvýkrát. Jediný, na koho si veríme, je nováčik EasyVamp, na ten zápas sa špeciálne tešíme. Ostatní súperi budú veľmi nároční. Ale možno uprednostnia ligu či iné turnaje, potom by sme mali šancu na úspech.![]()
Minule si na mě věřili všicni
PS: Pohárky už mám doma a v pondělí poputujou k tobě.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
Vida. Tahle otázka mě už spoustukrát napadla a nikdy jsem se na ni nezeptal. Přitom mě tam vždy tanula vzpomínka na gymnaziální léta, kde byla za sebou dvě z písmen této zkratky a sice CHD (Gymnázium Christiana Dopplera). Takže dabéři...tosa_CZ wrote:Nemnoží, vždy byli tři týmy, občas jen dvamrakoplas44 wrote:Co je to PSCHDSNějak se to množí.
Je to zkratka První Soukromé CHoceňské Dabingové Studio
Nu, jedny z dabérů ve skupině máme rovněž. A to choceňské. Kromě nich opět pojedeme do Olomouce. Ačkoli naštěstí ne ke Cruefaceovi (a ani k Hernánovi
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Re: Re:
Samozřejmě je to nadsázka ;o) Samozřejmě že v minulém ročníku určitě byl tým který měl ale méně štěstí než já a který by mě určitě mohl porazit. Ale tak zdravé sebevědomí být musí ;o)mrakoplas44 wrote:Všech 63 ostatních týmů.EasyVamp wrote:
Věříš si? To je dobře![]()
Minule si na mě věřili všicni![]()
PS: Pohárky už mám doma a v pondělí poputujou k tobě.
PS Super už se moc na pohárky těším, manželka mi stále nevěří ;o)
Tým: Duna Most Gemini
-
PaToM
Aha, tak EasyVamp je vlastne obhajcom... tak to bude o to náročnejšie. Ale zase o to motivujúcejšie zdolať obhajcu. 
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
mrakoplas44
Jeho jméno je navždy v síni slávy a zůstane tam.PaToM wrote:Aha, tak EasyVamp je vlastne obhajcom... tak to bude o to náročnejšie. Ale zase o to motivujúcejšie zdolať obhajcu.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
tosa_CZ
Tak tak, jednoho obhájce budeš muset zdolat už ve skupině, druhého až ve Velkém finále! Poněvadž já budu hrát skupinu BPaToM wrote:Aha, tak EasyVamp je vlastne obhajcom... tak to bude o to náročnejšie. Ale zase o to motivujúcejšie zdolať obhajcu.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
ps2512
Xo to kecáš, já pohár ještě nemám.....a budu hrát velké finále. Jestli chceš, můžeš si se mnou kopnou finále B skupinytosa_CZ wrote:Tak tak, jednoho obhájce budeš muset zdolat už ve skupině, druhého až ve Velkém finále! Poněvadž já budu hrát skupinu BPaToM wrote:Aha, tak EasyVamp je vlastne obhajcom... tak to bude o to náročnejšie. Ale zase o to motivujúcejšie zdolať obhajcu.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
MilanSLOVAKIA
Konecne si znovu zahram v tomto turnaji co ma tesi
No a ako dopadlo losovanie. Co ma skor nenapadlo a teraz ma to dost serie je to ze som si nezablokoval terminy kde som hral uz 2 poharove zapasy a pri zakone schvalnosti prokoplej bol vyzrebovany na akurat tie dni
Takze budem v ten den hrat 3 zapasy 3 krat a 3 krat 2 zapasy co je dost smutne a neviem ze co budem uprednostnovat. No a teraz k samostanym tymom. Dostali sme sa do 8. skupiny a tam sa stretneme s tymami:
Marila
Toto je tym ktory jednoducho musime zdolat a nemozeme si dovolit ziadne zavahanie lebo potom by sme si skaredo skomplikovali zivot. Je ale pravda ze tento tym este vobec nepozam a tak by nas mohli prekvapit. Uvidim ako to v dvojzapasoch dopadne.
FC Maleč
Dalsi tym co je pre nas uplne neznami. Ale ako som si pozrel je to dost kvalitny tim. Plany na tento tim su take ze ocakavam minimalne 1 vitazstvo a dalsi zapas co sa podari ale dufam vo vitazstvo
Nescafé
No a konecne nieco zname. Je to spoluorganizator turnaja a samozrejem ze pred domacim tymom mame respekt. Je to tim co sa momentalne nachadza v G. divizii co nechapem ako je mozne lebo ja ho povazujem za najvecsieho konkurenta o prvenstvo. Ma velmi kvalitny kader. Mylsim si ze sme dost vyrovnany a tieto dvojzapasy budu lahodkou pre divakou.
No a este tak trochu sa som sa pozrel na skupinu z ktorej by som dostal tim v pripade postupu a to je skupina 1. Pre mna skupina smrti. Hociktory tym z tejto skupiny dostaneme bude to velmi silny super. Takze aj keby som skoncil nahodou 1. sance na postup dalej nebudu az take velke.
Marila
Toto je tym ktory jednoducho musime zdolat a nemozeme si dovolit ziadne zavahanie lebo potom by sme si skaredo skomplikovali zivot. Je ale pravda ze tento tym este vobec nepozam a tak by nas mohli prekvapit. Uvidim ako to v dvojzapasoch dopadne.
FC Maleč
Dalsi tym co je pre nas uplne neznami. Ale ako som si pozrel je to dost kvalitny tim. Plany na tento tim su take ze ocakavam minimalne 1 vitazstvo a dalsi zapas co sa podari ale dufam vo vitazstvo
Nescafé
No a konecne nieco zname. Je to spoluorganizator turnaja a samozrejem ze pred domacim tymom mame respekt. Je to tim co sa momentalne nachadza v G. divizii co nechapem ako je mozne lebo ja ho povazujem za najvecsieho konkurenta o prvenstvo. Ma velmi kvalitny kader. Mylsim si ze sme dost vyrovnany a tieto dvojzapasy budu lahodkou pre divakou.
No a este tak trochu sa som sa pozrel na skupinu z ktorej by som dostal tim v pripade postupu a to je skupina 1. Pre mna skupina smrti. Hociktory tym z tejto skupiny dostaneme bude to velmi silny super. Takze aj keby som skoncil nahodou 1. sance na postup dalej nebudu az take velke.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
-
mrakoplas44

Nevím proč je tam ta červená, ale co se dá dělat.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Mazzy
No poharky jsou krasne.
Ale zajimalo by me co se stalo s JPD? Velky hrac a zaroven adept na prvni misto. Nezahledl jsem ho ani v jedne skupince. Nevite nekdo co se snim stalo?
Ale zajimalo by me co se stalo s JPD? Velky hrac a zaroven adept na prvni misto. Nezahledl jsem ho ani v jedne skupince. Nevite nekdo co se snim stalo?
-
ps2512
Nazdárek, ty sem taky zavítášMazzy wrote:No poharky jsou krasne.
Jo to nikdo neví. Neodpovídá ani Big Elovi na SMS
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci