Code: Select all
Jako Slávista jsem bohužel už dokonale vycvičenej, že dokud existuje teoretická možnost zklamání, tak se s ní musí reálně počítat...
Njn...
Moderator: Czech Moderators
Code: Select all
Jako Slávista jsem bohužel už dokonale vycvičenej, že dokud existuje teoretická možnost zklamání, tak se s ní musí reálně počítat...
Ty jsi byl navštívit manželku? No totomantel wrote:A bude hůř, navštívil jsem dneska starou čarodějnici a přinesl 11 figurek (všichny měly těšínský dres). Ona pak mumlala něco o woodoo a píchala do nich jehlama.
Fandím ti sousede (a Jeremymu taky)...jen doufám, že jestli to vyjde pak pozveš aspoň na pivoamoszamba wrote: Koukám že Michal chce nejspíš zabodovat v poháru, takže malilinkaťoučká šance na druhé místečko by tu byla a to by bylo pro Těšínské něco šíleného ....
No uvidíme co nám osud nachystal
pri pohledu na dnesni ranni zapas si asi pomotal dresy...mantel wrote:A bude hůř, navštívil jsem dneska starou čarodějnici a přinesl 11 figurek (všichny měly těšínský dres). Ona pak mumlala něco o woodoo a píchala do nich jehlama.
Já taky tajně počítal s tvou výhrou. Mantelík tam měl nějaký nákup a ten přírust jeho týmové nálady mi nepřišel vhod.oslicek wrote:No a prvni krok sem prokaucoval. Nicmene, kdyby z toho byla zitra vyhra, tak by byla jeste zachrana realna. Pri remize uz je to na nahodu a prohra je game over.
Nejedu k Michalovi, nýbrž Michal ke mně, ale i tak není na místě optimisimus, neb Michal se mohl ráno šetřit, zatímco moje stárnoucí áčko dřelo u Bulharů do poslední minuty...amoszamba wrote:Já taky tajně počítal s tvou výhrou. Mantelík tam měl nějaký nákup a ten přírust jeho týmové nálady mi nepřišel vhod.oslicek wrote:No a prvni krok sem prokaucoval. Nicmene, kdyby z toho byla zitra vyhra, tak by byla jeste zachrana realna. Pri remize uz je to na nahodu a prohra je game over.
Zítra pokud se nestane zázrak tak má Mantelík ode mne 3 body, Rexus asi pojede od Michala s prázdnou a můj sen se pomalu rozplývá.
No uvidíme, ještě je brzy na můj brekot
Gratulace pane. Skvělá práce.Jeremy74 wrote:27. kolo FC Remedy - FC JEREMY 1:1 (146-145)
Titul je doma!!!![]()
Po Michalově ztrátě, jenž nechal dva body hluboko v Jeseníkách, jsme potřebovali získat k jistotě bodík a to se povedlo. 4 hráči dostali večer morálkovou injekci a nakonec to i přes červenku čtvrthodinu před koncem krásně vyšlo k potřebné remíze!
Gratulace ke vstupu na SP OlympJeremy74 wrote:27. kolo FC Remedy - FC JEREMY 1:1 (146-145)
Titul je doma!!!![]()
Po Michalově ztrátě, jenž nechal dva body hluboko v Jeseníkách, jsme potřebovali získat k jistotě bodík a to se povedlo. 4 hráči dostali večer morálkovou injekci a nakonec to i přes červenku čtvrthodinu před koncem krásně vyšlo k potřebné remíze!
Gratulace míří i ze Šukadel. Kurde, mohlo to být i dříve než po 5. letech coJeremy74 wrote: Titul je doma!!!![]()