V pohode,neboj,keď tak pozerám na tvoje a hlavne dnešné výkony (liga)palo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...
 tak by som vybavil nejaký Helloween alebo podobne,nie som predsa sadista.
Moderator: Czech Moderators
V pohode,neboj,keď tak pozerám na tvoje a hlavne dnešné výkony (liga)palo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...
A ty ,jako čo by si chcel so mnou robiťMilko wrote:Toho ti nedám, toho chcem JApalo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...

Si zase chlastal a nevieš sa zmestiť do kože

Já ne, já později, takže Pskops2512 wrote:Stále špatné, volno nejspíše až v pátek....a když ne já, tak bude mít volno Hadis

ZaX Team Ráj  D.11
 ZaX Team Ráj  D.11   Ale na druhej strane to vyzerá sľubne S Atanerom a ps-kom (prepáč, ale Hadisek tesne vyhrá...
 Ale na druhej strane to vyzerá sľubne S Atanerom a ps-kom (prepáč, ale Hadisek tesne vyhrá...  )
 )V lige len predstieram slabé výkony, ale ja ti ukážem ako hrá pán domáci, keď mu o niečo ideDajo wrote:A ty ,jako čo by si chcel so mnou robiťMilko wrote:Toho ti nedám, toho chcem JApalo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...

To ti nestačil prvý ročník ako si dopadol a ešte stále sa budeš naparovať

nic se nedějeMilko wrote:Čas 20:45
Momentálny stav prihlásených teamov
(prepáč, ale Hadisek tesne vyhrá...)

Prohraju jen kvůli tomu, abych se sem mohl přihlásitHadis wrote:nic se nedějeMilko wrote:Čas 20:45
Momentálny stav prihlásených teamov
(prepáč, ale Hadisek tesne vyhrá...)

Tak to si nesmierne cenímeps2512 wrote: Prohraju jen kvůli tomu, abych se sem mohl přihlásit

A ako odmenu ma budeš mať v skupine...(istota 6 bodov pre teba)
 A ako odmenu ma budeš mať v skupine...(istota 6 bodov pre teba) 

Niet zač, radi privítame mužstvo, ktoré vzbudzuje rešpekt u súperovLibo wrote:Ja moc dekuju za pozvanku

Paráda, Ataner je medzi namiAtaner wrote:Kurva já to stihnul..
Běda vám jak nás budete drtit..tak už příště nehrajem
 A hurá na neho...
  A hurá na neho... 
 Stratovarius  C.6
 Stratovarius  C.6