Divize A

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Big El »

Jeremy74 wrote: ...
Asi bych se do toho neměl vkládat, nikdy jsem to nedotáhl dál než do Céčka, kde jsem hrál jen někde ve středu pole. Nicméně pár věcí se opravdu možná snažíš nevidět, či jak si to mám vysvětlit...

Odhlédněme teď od randomu, o něm víš své asi nejlíp. Nicméně to, že mašina nebude hrát naplno, skutečně acskncl psal již o víkendu, takže pokud by Tobě slíbil ve středu opak, v podstatě by jej porušil a Ty jsi měl dost času na to nějakým způsobem zareagovat. V podstatě jsi měl prostě smůlu na los v tom, že mašina už měla jasno a neměla o co hrát a Hernán ji chytl na poslední kolo. Nicméně právě v tomhle ohledu o něčem vypovídá i Hernánův příspěvek. Nicméně Ty jsi měl v tomto ohledu šťastnější los s čepicemi, které proti Tobě už vypouštěly oba zápasy. Proti Hernánovi hrály první zápas ještě naplno. Takže tímto se to přinejmenším vyrovnává (neřešme to, že Hernán s nimi i body ztratil).

Ale samozřejmě - rozumím Ti, že jsi naštvaný. Byl jsi ve hře o titul do posledního kola a z Tvého pohledu by to bylo i spravedlivé, kdybys titul získal. Koneckonců random řízl minulou sezónu neskutečně Tebe, takže když letos řízl Hernána bylo by to jakési vyrovnání dluhu - aspoň pro Tebe, tomu rozumím. Navíc mi přijde zvláštní, že píšeš, že Mikefovi jsi už odpustil - to mě překvapuje nejvíc. Vždyť to, že zahrál naplno právě nejvíc ovlivnilo skóre :roll: Acskncl měl pragmatické důvody a navíc své záměry deklaroval dlouho dopředu.

Ale to vše jsou věci, které už tady zazněly, takže je buď vidět budeš chtít, nebo ne a v obou případech je to jen Tvá věc. Každopádně good luck v budoucnosti :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Jeremy, chápu, že jsi nasraný, ale mě do toho laskavě netahej...já jsem napsal jen fakta, nic víc nic míň...a proč by jsi čísla mohl psát jen ty a ne já? A v prdeli bych nebyl, ptž já mám SP jak zábavu a v prdeli bývám ze zcela jiných věcí...to je na dokreslenou...prostě jsem měl více štěstí v posledním kole, ikdyž v sezóne jsem ho měl mnohem míň...a A.divizi jsem vyhrál...nic s tím nenadělám...jen se prosím nesnižuj k osobním útokům na mou osobu...toť vše...a zcela se podepisuji pod prohlášení Big Ela...tečka.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
tom17
Team President

Post by tom17 »

Také se přidávám s gratulací k titulu, po celou sezónu to byl napínavý souboj, který bylo určitě zajímavé sledovat. Ideálně by si zasloužili pohár Hernan i Jeremy.

Bohužel na něm ulpěla kaňka v podobě skutečnosti, že vzhledem k pravidlům SP rozhodnutí o titulu bylo v posledním kole v jiných rukách než Hernana a Jermyho.

Myslím, že za jakýchkoli jiných okolností než byla tahle by MikeF do zápasu tak silnou sestavu neposlal, na druhé straně zůstává otázka, zda by acskncl do zápasu za jakýchkoli jiných okolností neposlal ještě slabší sestavu.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
ps2512

Post by ps2512 »

A jak to vidíte příští sezónu? Už jste to někdo sledoval? :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

ps2512 wrote:A jak to vidíte příští sezónu? Už jste to někdo sledoval? :wink:
Tak oslíček by se už konečně mohl dočkat titulu, ne? :)
VIASTORE
ps2512

Post by ps2512 »

tom17 wrote:
No to jo, ale už to slyším:
"tentokráte už sestoupím, nahoře mě už nic neudrží. Finance mizerné, hráči staří" :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
tom17 wrote:
"tentokráte už sestoupím, nahoře mě už nic neudrží. Finance mizerné, hráči staří" :lol:
No on by oslíček sestoupil, jenže oni ho nikdy Ti ostatní nenechají :lol: Vždycky rozprodává tolik týmů, že nedají oslíčkovi jinou šanci, než se zachránit :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

ps2512 wrote:
tom17 wrote:
Jj, tuhle písničku jsem slyšel již před 10 sezónami :lol:
VIASTORE
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tom17 wrote:
ps2512 wrote:"tentokráte už sestoupím, nahoře mě už nic neudrží. Finance mizerné, hráči staří" :lol:
Jj, tuhle písničku jsem slyšel již před 10 sezónami :lol:
A budeš aj o 10 sezón :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hadis

Post by Hadis »

To Jeremy & Hernán - za 3 týdny se uvidíte na srazu a předpokládám, že si tam o tom můžete v klidu povykládat !!! U moravskýho Gambáče, nebo u vína :mrgreen: :mrgreen:
AC Had Bozak

oslicek

Post by oslicek »

tak začíná asi moje poslední sezóna v áčku. přestavují momentálně pouze panteři, zalau a královská vlčata, čímž to vypadá s mými geronty pěkně bledě. nováčci z b1 přišli poměrně hratelní, zatímco z b2 a b3 docela silné a zkušené týmy, které budou bojovat o střed tabulky.

tabulka bude vypadat asi stejně jako loni - bude záležet na tom, jak moc pozornosti k tomu první trojka dá a jestli neupřednostní pohár. na sestup bych si tipl vedle třech přestavujících a oslíčků i oba nováčky z b1.

doufám, že se připojí do diskuze i další manažeři nejen z áčka a nebudu tu trpět samomluvou :-).
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote:tak začíná asi moje poslední sezóna v áčku. přestavují momentálně pouze panteři, zalau a královská vlčata, čímž to vypadá s mými geronty pěkně bledě. nováčci z b1 přišli poměrně hratelní, zatímco z b2 a b3 docela silné a zkušené týmy, které budou bojovat o střed tabulky.

tabulka bude vypadat asi stejně jako loni - bude záležet na tom, jak moc pozornosti k tomu první trojka dá a jestli neupřednostní pohár. na sestup bych si tipl vedle třech přestavujících a oslíčků i oba nováčky z b1.

doufám, že se připojí do diskuze i další manažeři nejen z áčka a nebudu tu trpět samomluvou :-).
Skôr uverím americkej vláde, že jej ide o svetový mier, ako tebe, že vypadneš ;-)
...a nie som určite sám...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Mlzi, dava dezinformace a cilene lze, protoze ho urcite nekdo nahrava.......oslicka jednoho. A ja myslel, je domluveny s Pattrickem, ze tam na neho pocka
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
acskncl

Post by acskncl »

Po dvou tretich mistech nas asi ceka doposud nepoznane a to boj o zachranu :roll:
Pri pohledu na los prvnich dvou tydnu to vidim maximalne na 6-9 bodu z domacich zapasu, pokud tedy nerizne random a venku si ani neskrtnem :mrgreen: a s takovym vstupem to bude jen boj o preziti.
Na ceste do propadliste dejin.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

ps2512 wrote:Mlzi, dava dezinformace a cilene lze, protoze ho urcite nekdo nahrava.......oslicka jednoho. A ja myslel, je domluveny s Pattrickem, ze tam na neho pocka
no to má chlapec ušatej co dělat :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”