tomasvlasak wrote:Hák wrote:Azor wrote:nìjak mi zaèíná stárnout tým-

.... no mùžete se podívat i pøes soccer-mám tým Baníèek

No to teda jo, podle mì jsi mìl ty staré hráèe už dávno vyházet. Alespoò já jsem se tìch starých zbavil ještì jak se dali výhodnì prodat. V tvém pøípadì už to asi bude problém. Já mám tøeba prùmìr 22let, takže s tak starým týmem nemám moc zkušeností

já jsem na tom podobnì já mám prùmìr týmu jenom 20,5 ale takhle starý hráèe to snad ani nedaruješ kdybys to dal na trh zadarmo to nikdo nechce
Nevìš hlavu, není nezbytnì nutné mít prùmìr vìku hráèù 16 let

. Netvrdím, že to není lepší, ale není to
NUTNÉ. Vìtšina hráèù dosahuje nejlepších výkonù ve vyšším vìku. Je fakt, že hráèi 31 let a víc už opravdu nemají moc smysl, pokud tedy nejsou opravdu špièkový. Pokud mi hráè (CM) dával ve 32 letech výkon 68, tak proè bych si ho jìštì chvilku nenechal. A jìštì jsem ho prodal za 1,5M. Ale jinak opravdu maximálnì ve 30 letech odcházejí.
Ale závìrem, stejnì si myslím, že je lepší mít vìkovì rozvrstvený tým, který prùbìžnì doplòuješ a obmnìòuješ, než všechny hráèe v jedné vìkové kategorii. Samozøejmì to je mùj pohled na vìc - pohled klubisty. Pohled obchodníka, který protoèí za sezónu maximální povolený poèet hráèù budu jiný

.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3