Oni ti nevěří ?mantel wrote:Tak mi dnes Cipriansimi přijal 3 přáteláky na čtvrtek, hádejte s kým hraju v pátek.Jsem rád, že mi chce přispět do mojí kasičky. Ti Rumuni mi vůbec nevěří.

Moderator: Czech Moderators
Oni ti nevěří ?mantel wrote:Tak mi dnes Cipriansimi přijal 3 přáteláky na čtvrtek, hádejte s kým hraju v pátek.Jsem rád, že mi chce přispět do mojí kasičky. Ti Rumuni mi vůbec nevěří.
koukám,že se tam zas kamaráděj v tiskovkách.mantel wrote:Tak mi dnes Cipriansimi přijal 3 přáteláky na čtvrtek, hádejte s kým hraju v pátek.Jsem rád, že mi chce přispět do mojí kasičky. Ti Rumuni mi vůbec nevěří.
To je takový rumunský národní zvyk psát tiskovky pro pobavení ostatních.pupajdi13 wrote:koukám,že se tam zas kamaráděj v tiskovkách.mantel wrote:Tak mi dnes Cipriansimi přijal 3 přáteláky na čtvrtek, hádejte s kým hraju v pátek.Jsem rád, že mi chce přispět do mojí kasičky. Ti Rumuni mi vůbec nevěří.
Aby ta maličká chyba nebylo to, že si dnes dobrovolně neukončil Hernán cupMccgrady wrote:kdyby si nevyhral tak uz by si neplno nehral, nebo co...?frankie_doparoma wrote:Mccgrady wrote:Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno4-3
Každá maličká chyba mě bude stát titula řeknu ti to takle...hrát 9 turnajů, do toho jsem ještě hrál ( už je jen finále ČMP) a nevím kdy to zase začne zase znova Ligový pohár a Českomoravský pohár není úplně jednoduché
![]()
![]()
Každopádně bez těchto věcí by mě soccer tolik nenaplňoval....
raději tu o me_dinamu moc už nepišme. Rád bych aby ještě ztratil a nebo sebral body Meangreenovi s Damned, ale to asi nehrozí.
Skoro 11 hodin a jeho tiskové oddělení mlčí.Mccgrady wrote:Dnešní nejzajímavější zápas :
Ratboř 1 - 1 me_dinamo /141:145/
- tímto je Florin ze hry o dobré umístění, zbyde mu ale pohár, tam může ještě někoho pokousat.
GRATULACE Katerine
tak nebylo, nakonec z toho byl jen zkorumpovanej propadakfrankie_doparoma wrote:jsem zvedav na duel tomykcz-mccgrady, bude asi na co koukat:)
Rád bych se k tomuto vyjádřil : !!!frankie_doparoma wrote:haha, tak ja poprvy nenastavim to nejlepsi (i kdyz nastavit to nejlepsi tak bych byl je o malo lepsi, urcite bych nemel vykon lepsi jak souper) a je z toho prvni haluzova remizapo vykonech 144:142
tak nebylo, nakonec z toho byl jen zkorumpovanej propadakfrankie_doparoma wrote:jsem zvedav na duel tomykcz-mccgrady, bude asi na co koukat:)
zahrat doma, se 100agresi a v plnym poctu hracu vykon 136? celkem trapny.... ... pak tu zas nekdo nadavejte na rumuny jak si poustej zapasy...
mantela chapu, ten na ma na odvetu plny pravo po atentatu z minuly sezony na jeho osobu, ale tohle nechapu...
pro mě seš ty cenější skalp než Mccgradyfrankie_doparoma wrote:No tak mozna muj postoj je takovej proto ze mam na vec opacnej pohled.
mnohem radsi bych porazil treba budouciho mistra nez nakej prumernej tym. jde o prestiz a cenny skalp, ja rad hraju velky zapasy...