!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

butzulan_marius
Assistant Coach

Post by butzulan_marius »

vyruskill wrote:eu am 19 euro si imi vin 13.000
..e normal..publicul sucevean este mare iubitor de fotbal pe paine...dar sa trecem la lucruri serioase....practic ce mai pot face p-aici pe linga echipa?...ca am incredere in antrenor..i-am lasat ekipa pe mina...bani nu prea am.....nu promovez nu retrogradez.....bat toate echipele mai slabe decit a mea si pierd cu toate alea mai bune...care e smecheria?....de la juniori nu vine nimeni desi au trecut alea 20 de zile......ce dracu'...fac doar skimbarile si atit?
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

nu lasa echipa pe mana asistentului ca te duci de rapa..ala e praf :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de la juniori vin odata la 20 de zile numai daca ai centru hipermodern :wink: :wink:

cele mai importante lucruri pe care trb sa le faci sunt transferurile. de acolo vin banii. si tactica...e normal sa bati echipele mai slabe, dar valoarea ta ca antrenor se vede cand bati echipele mai bune :wink:
butzulan_marius
Assistant Coach

..am ajuns la 100% cu satisfactia fanilor...ar trebui sa maresc capacitatea nu?....da' e scum rau....
warchilde

Post by warchilde »

lasa naibii stadionu...adik..depinde...cati fani ai, cate locuri si cati bani?? :D
butzulan_marius
Assistant Coach

..sal'tare...am 3500 media de spectatori...5000 capacitate....dar la ultimile meciuri au venit mai multi pentru ca am jucat cu echipe mai slabe si le-am facut zob...bani am 1 bulion si doua sute...cum procedez...pe ce ma axez?...cineva zicea sa cumpar ieftin si sa vind scump...:::))))...asta suna frumos in teorie...dar practica ne omoara.....eu n-am tras softul ala care spuneati ca va ajuta pentru ca mi se pare complicat.."")))..si merge si netul prost...(e...click:::))))...deci.....???
dardar_3

Post by dardar_3 »

:D :D

cu 1bulion si doua sute nu prea poti sa faci mare lucru... :D

Fa-ti centru de tineret si antreneaza-ti jucatorii pana se maxeaza...

Poti sa iti iei SPTM-ul de aici:
http://spmt.sohosted.com/

Iti poate spune si cat sa pui pretu la bilete in functie de adversar... ;)... nu de cat de cunoscator al fotbalului e publicul tau... :lol:
Diavolo
butzulan_marius
Assistant Coach

..aloha...care-i treaba cu sponsorii aia...imi dau banii(9000) in fiecare zi sau doar o data in perioada pe care o aleg eu...mersi!!!
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

ti-i da doar o data, atunci cand alegi panoul... deci sa alegi panouri de scurta durata! da-i si tu click pe bugetul tau si iti arata acolo tot ce primesti si cand primesti.
FOREVER UNITED
Tito
Team President

Post by Tito »

daca spmt ne indica pentru un jucator o performanta maxima de N.99 atunci cand acesta va avea o experienta de 100%, care va fi peformanta maxima afisata in joc: N sau N+1?
warchilde

Post by warchilde »

N+1
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si daca iti arata N.6 ... jucatorul poate scoate N+1
Tito
Team President

Post by Tito »

ca sa vezi :D nu stiam. multam, bunicu!
mosmartin

Post by mosmartin »

Hmmm la asta cu N.6 nu sunt asa sigur.

Mi s-a intamplat doar de la N.7 in sus sa scoata N+1, in schimb am avut RF-ul care nici la N.9 n-a scos N+1, a trebuit sa faca N+1 ca sa il scoata.
warchilde

Post by warchilde »

depinde mah..poate manca si el chipsuri ca si tine :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

mie mi-au mai scos N+1 si cand avea N.5
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu am avut care a scos. daca e intre 21-28 scoate. la 29 cred ca nu :( ca am unu de 29, RM, care are 72.9 dar nu a scos 73 niciodata :( in schimb LF, CF, RF au scos 70 la 69.6 (nu stiu daca nu si la .5 dar la .6 sigur)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”