Divize A

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote: Tyhle tři ještě ne, ale něco málo jsem i z těch populárních turnajů z fóra taky vyhrál ale turnaje z fóra frenkie nejvýše nestavěl. Jinak fakt mě ta figurka baví, ač mu odpovím , že jsem si termín zápasu nevybral, dal to tvrdošíjně opakuje. To, že by si mé odpovědi nevšiml je při rychlosti s jakou reaguje na mé příspěvky blbost, takže se mu to jen hodí do krámu a když jen konstatuji, že má ze mě obavy a proto na mě mění trenéra, tak se mu dostane opět neutuchající přednášky o tom, že on je ztělesněná cnost a spravedlnost. Člověk který nedokáže respektovat toho druhého,.hanící ho výrazy že slovníku starého dlaždiče, člověk používající ke shození někoho rasistické výrazy, tak jako nyní v jednom že svých příspěvků o Váchovi, tvrzením, že za to může jeho židovská výchova, to je u mě primitivní blb.
jasny vole, trenera jsem vymenil, hracum jsem smlouvy prodlouzil, rozhodciho jsem podplatil, no hlavne ze no na tebe stacilo :mrgreen:

ja nejsem ztelesnena ctnost a spravedlnost, to akorat tak vypada kdyz se srovnavam s tebou :p

ps. jsem rad ze si na me zas neco vytahnul a jsem prekvapen ze to neni svata bylina ale obrizka zastupce kapitana Sparticky, hh

btw. kdyz ty oznacis spartany jako rumuny tak samozrejmne na tom neni nic spatneho, ja kdyz slavisty jako zidy, tak jsem hnusnej nacek :twisted:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote: btw. kdyz ty oznacis spartany jako rumuny tak samozrejmne na tom neni nic spatneho, ja kdyz slavisty jako zidy, tak jsem hnusnej nacek :twisted:
Prosím o citaci článku, kde jsem tak učinil, jinak musím opět konstatovat, že jsi lhář.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

to se ti to machruje kdyz topic gambrinus liga je smazanej

a opet me chces oznacit za lhare? hh

minule si mi cpal ze ti lzu o smlouvach, ted mi cpes nakyho trenera, vem si prasek prosim te :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

příští týden vyhlašuji bojovou pohotovost. Ve čtvrtek přijede tráboš a půjde o přímý souboj o záchranu. Jelikož setrváváme v poháru, výhoda je na straně soupeře. Na druhou stranu, raději tráboš, než Bytom.... ještě mrknu, kolik zbývá trenérovi času... 8)

edit: tak trenér má i po tomto zápase místo u týmu jisté...
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

frankie_doparoma a kopeckar: kluci, klidek... ;-) jak se rika: "kdyz nejde o zivot, jde o ho*no..." ;-) vzdyt je to jenom hra :wink:

edit: jinak jsem prekvapen soucastnym 3.mistem, na to jak to flakam, ani pratelaky poradne nehraju, to je pro me docela prekvapujici...
Tigerinho - SPC Czech Tigers
oliwapol

Post by oliwapol »

V Pardubicích panuje naprostá spokojenost a týden snů je za náma: :)

4 vítězný česko-slovensko-jamajský zápasy :mrgreen:

Dynamo Oleksovice 3 - 4 ACS Pardubice
ACS Pardubice 1 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
FK Laugaricio 2 - 3 ACS Pardubice
ACS Pardubice 1 - 0 FK Hash Rohatsko

Na sestup náskok 7 bodů, s tím se dá myslet trochu pozitivně o Ačku :)
ACS Pardubice
ps2512

Post by ps2512 »

Tigerinho wrote:frankie_doparoma a kopeckar: kluci, klidek... ;-) jak se rika: "kdyz nejde o zivot, jde o ho*no..." ;-) vzdyt je to jenom hra :wink:

edit: jinak jsem prekvapen soucastnym 3.mistem, na to jak to flakam, ani pratelaky poradne nehraju, to je pro me docela prekvapujici...
Já jsem ti chtěl dát na prdel ale jaksi jsem se ožral a nenastavil :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Dajo

Post by Dajo »

tomkycz wrote:příští týden vyhlašuji bojovou pohotovost. Ve čtvrtek přijede tráboš a půjde o přímý souboj o záchranu. Jelikož setrváváme v poháru, výhoda je na straně soupeře. Na druhou stranu, raději tráboš, než Bytom.... ještě mrknu, kolik zbývá trenérovi času... 8)

edit: tak trenér má i po tomto zápase místo u týmu jisté...
Bakelit boys prídu pripravení , rozhodca má 100 % , bude to boj. :D Boj o záchranu ale vyzerá blede. Zápas s tebou bude rozhodujúci či sa ešte budeme snažiť o niečo alebo nie. :wink:
Pre nás je to posledná sezóna kde ešte bojujeme , pretože tá ďaľšia už bude v znamení hromadného výpredaja a hlbokého zostupu. :roll:
Dajo
FK Laugaricio
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Ráno hodně podstatnej zápas...... :idea:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Ráno hodně podstatnej zápas...... :idea:
Chycená penalta, tyč a břevno. Škoda, byl jsi lepší, ale domácí měli velkou kliku.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Inter Bytom ...2 - 1... FC Letenská šlechta ... ( 140 : 141 )

No to mi poser záda :shock: :roll: v zápase jsem měl zranění - červenou kartu - přesto jsem i tak dokázal zahrát o bod víc a stejně prohra......už jsem si říkal,že mě to dlouho neřízlo, tak je to tady a zrovna v tak důležitém zápase nejen pro mě.
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi13 wrote:Inter Bytom ...2 - 1... FC Letenská šlechta ... ( 140 : 141 )

No to mi poser záda :shock: :roll: v zápase jsem měl zranění - červenou kartu - přesto jsem i tak dokázal zahrát o bod víc a stejně prohra......už jsem si říkal,že mě to dlouho neřízlo, tak je to tady a zrovna v tak důležitém zápase nejen pro mě.
jaj to je škody, roníme slzy minimálně ty, já, péesko a dajo... Péesko ještě zabojoval a ze hřiště silných rogiboys dovezl všechny body ( že to bylo zase s pomocí podmázlého arbitra, to už nikoho, kdo dynamo zná, nepřekvapí ).. My pomalu přijímáme roli sestupujícího a začínáme se zbavovat nepotřebných nebo ještě trochu prodejných hráčů... léto SP přípravě nepřeje, záchrana je tak jen v oblasti teorie...
Dajo

Post by Dajo »

20.kolo

FK Laugaricio 2 - 3 Fotbal Club Botosani 148:149

Snažili sme sa veľmi ale uhrali sme nulu. :? Zajtra dáme za 3 body a potom ideme k tomkymu,radosť však nebudeme mať tak či tak ....v prípade výhry ho potopíme ešte viac a v prípade prehry to už bude veľmi vážne. :roll: Každopádne predčasné závery ešte robiť nebudeme , počkáme si ako to dopadne. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:
pupajdi13 wrote:Inter Bytom ...2 - 1... FC Letenská šlechta ... ( 140 : 141 )

jaj to je škody, roníme slzy minimálně ty, já, péesko a dajo... Péesko ještě zabojoval a ze hřiště silných rogiboys dovezl všechny body ( že to bylo zase s pomocí podmázlého arbitra, to už nikoho, kdo dynamo zná, nepřekvapí ).. My pomalu přijímáme roli sestupujícího a začínáme se zbavovat nepotřebných nebo ještě trochu prodejných hráčů... léto SP přípravě nepřeje, záchrana je tak jen v oblasti teorie...
no jo no...kdo umí, ten umí :mrgreen:

Jinak díky Pupčo: vykartoval jsi mu půl mančaftu a já na něj půjdu s A týmem, tak ho šoupnem zase pod čáru ne? :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Třetí prohra v řadě a začínáme se dostávat řádných sraček 8) ...gratulace Frenkitozovi.....v lize jsem na něm za 2 sezony neudělal ani bod.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”