ahaha , acum inteleg de ce imi scoate asa performanta "slaba" portarulkennyanu wrote:nu e bine ca portar..abia la 23ani are nota maximaViola wrote:Un nou jucator de la tineret un GK cu agr 89. Bine ca a venit,la portar nu conteaza asa mult ca e agresiv. Partea buna e ca are 17 ani.
Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
Re: Centru de tineret
-
Viola
- Member of the Soccer Project Association
Stiu dar are timp sa creasca, la asta ma referam, asta daca nu o sa obtin un pret bun pe el pana atunci 
Revenit cu Vulturii Lugoj
am o dilema: sezonul viitor in prima saptamana mi se va finaliza centru de tineret hypermodern, intrebarea e , voi primi 3 jucatori sau doar 2 , tinand cont ca la inceputul sezonului voi avea doar centru profesional ?
-
kennyanu
calculeaza....de cand a venit ultimul...30zile..pe hyper modern 20zile...nu tine de sezon...cosmoo16 wrote:am o dilema: sezonul viitor in prima saptamana mi se va finaliza centru de tineret hypermodern, intrebarea e , voi primi 3 jucatori sau doar 2 , tinand cont ca la inceputul sezonului voi avea doar centru profesional ?
Revenit 
-
dammidamangiare
- Team Manager
primul jucator care iti vine dupa terminarea constructiei iti vine tot dupa regula centrului profesional (deci la 31-32 de zile de la ultimul venit), apoi de la al doilea incolo vor veni tinerii la 21 de zile.cosmoo16 wrote:am o dilema: sezonul viitor in prima saptamana mi se va finaliza centru de tineret hypermodern, intrebarea e , voi primi 3 jucatori sau doar 2 , tinand cont ca la inceputul sezonului voi avea doar centru profesional ?
-
kennyanu
eh...nu fii asa sigurdammidamangiare wrote:primul jucator care iti vine dupa terminarea constructiei iti vine tot dupa regula centrului profesional (deci la 31-32 de zile de la ultimul venit), apoi de la al doilea incolo vor veni tinerii la 21 de zile.cosmoo16 wrote:am o dilema: sezonul viitor in prima saptamana mi se va finaliza centru de tineret hypermodern, intrebarea e , voi primi 3 jucatori sau doar 2 , tinand cont ca la inceputul sezonului voi avea doar centru profesional ?
Revenit 
-
Viola
Eu am urmarit cateva sezoane si ce mi-a dat ca perioada pentru jucatorul de la tineret la centru hiper modern, este 20 zile +/-3 zile in 90% din cazuri, dar pot aparea si aici exceptii.
Revenit cu Vulturii Lugoj
-
alex_steaua
- Assistant Manager
primul jucator venit de la tineret, pot sa spun ca am inceput bine
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
plus portarul care il am de la echipa ce-am primit-o imi pun sperante in el
plus portarul care il am de la echipa ce-am primit-o imi pun sperante in el
am inteles, deci urmatorul jucator ar trebui sa imi vina in data de 7 noiembrie , ca mai apoi in 28 , asa cu aproximatie
-
dammidamangiare
- Team Manager
in sectiunea ajutor/reguli asa scrie, ca daca termini upgradeul de la profesional la hypermodern urmatorul jucator iti vine tot dupa perioada prevazuta de centrul profesional, or mai fi si anomalii ..kennyanu wrote:eh...nu fii asa sigurdammidamangiare wrote:primul jucator care iti vine dupa terminarea constructiei iti vine tot dupa regula centrului profesional (deci la 31-32 de zile de la ultimul venit), apoi de la al doilea incolo vor veni tinerii la 21 de zile.cosmoo16 wrote:am o dilema: sezonul viitor in prima saptamana mi se va finaliza centru de tineret hypermodern, intrebarea e , voi primi 3 jucatori sau doar 2 , tinand cont ca la inceputul sezonului voi avea doar centru profesional ?...la mine a venit dupa 19 zile
Ps: tie ti-a venit la 19 zile de la terminarea hypermodernului sau de la ultimul jucator promovat?
-
kennyanu
muihahahahahahahahahaahahahah
Imi iubesc coordonatorul
CM 18ani
...agr 16 
PIESA...exact ce vroiam dar la care nu speram
Imi iubesc coordonatorul
CM 18ani
PIESA...exact ce vroiam dar la care nu speram
Revenit 
Il bagi la vanzare sau ti-l cresti tu?
A trophy carries dust. Memories last forever.
-
kennyanu
nu am bagat niciodata un jucator de la tineret la vanzareCosmynutz wrote:Il bagi la vanzare sau ti-l cresti tu?
mereu i-am crescut
si mai mult....aveam mare nevoie de CM
Revenit 
Calitate ascunsa- 98% , bun jucator...pastreaza-l daca nu ai nevoie de banikennyanu wrote:nu am bagat niciodata un jucator de la tineret la vanzareCosmynutz wrote:Il bagi la vanzare sau ti-l cresti tu?
mereu i-am crescut
si mai mult....aveam mare nevoie de CM)
-
kennyanu
nevoie de bani am...dar mai mare nevoie am de CMlazarvlad wrote:Calitate ascunsa- 98% , bun jucator...pastreaza-l daca nu ai nevoie de banikennyanu wrote:nu am bagat niciodata un jucator de la tineret la vanzareCosmynutz wrote:Il bagi la vanzare sau ti-l cresti tu?
mereu i-am crescut
si mai mult....aveam mare nevoie de CM)
mai mult...banii nu se scot cand e mic..banii se scot cand e mare
Revenit