PaTTTTrick wrote:nikde jsem si nevšimnul, že by o tom někdo psal, ale je nová vychytávka... při pozvánce na přátelské utkání lze zvolit, jestli se v případě nerozhodného výsledku budou kopat penalty či nikoliv.....

Moderator: Czech Moderators
PaTTTTrick wrote:nikde jsem si nevšimnul, že by o tom někdo psal, ale je nová vychytávka... při pozvánce na přátelské utkání lze zvolit, jestli se v případě nerozhodného výsledku budou kopat penalty či nikoliv.....
Teoreticky by to mohlo pomoci v ČPjancarik wrote:PaTTTTrick wrote:nikde jsem si nevšimnul, že by o tom někdo psal, ale je nová vychytávka... při pozvánce na přátelské utkání lze zvolit, jestli se v případě nerozhodného výsledku budou kopat penalty či nikoliv.....no jo vcera to tam nebylo jde to i na poolu ted jsem to tam daval
No, pěkná to vychytávkaps2512 wrote:Teoreticky by to mohlo pomoci v ČPjancarik wrote:PaTTTTrick wrote:nikde jsem si nevšimnul, že by o tom někdo psal, ale je nová vychytávka... při pozvánce na přátelské utkání lze zvolit, jestli se v případě nerozhodného výsledku budou kopat penalty či nikoliv.....no jo vcera to tam nebylo jde to i na poolu ted jsem to tam daval
7 zápasů mu chybí do 8-mi stovky , tak mne napadlo , při pohledu na jeho statistiky .... co ho ted v závěru postavit do pár přáteláků ...aby v se pokusil na sklonku kariery ( třeba v jubilejním 800-tém mači ) dát golzajdaz wrote:Už jen 8 dní zbývá, než půjdme můj GK Tomáš Ditrich do fotbalového důchodu. Je to pro mě hrozně významná událost, neboť odchází hráč, kterého jsem dostal jako 17-ti letého při registraci na SP 31.8.2006. Tedy už něco přes 3,5 roku ho mám v týmu. Poslední hráč z původní sestavy a jako brankářská jednička vydržel do nějakých 33 let, kdy mu klesne výkon permanentně o 20 bodů, a tak musel v ligových zápasech již jen vysedávat na lavičce. Njn, co se dá dělat, asi budu muset vyřadit číslo 1 na dresu z evidence na jeho počest.
Tak přáteláky hrát určitě bude a tu 800 by měl stihnout, asi ho teda skutečně dám do útoku v 800. zápase, ať si taky jednou vyzkouší, jaký to je góly dávat a ne je likvidovat. Dobrý nápad.pupajdi13 wrote:7 zápasů mu chybí do 8-mi stovky , tak mne napadlo , při pohledu na jeho statistiky .... co ho ted v závěru postavit do pár přáteláků ...aby v se pokusil na sklonku kariery ( třeba v jubilejním 800-tém mači ) dát gol![]()
jinak klasickej adept na setrvání v klubu na pozici trenera brankářů, jako tomu je u nás v podání Radka=Zrzouna=Chlupa![]()
Sice je to trochu mísu, ale mám k tomuto dotaz: V pravidlech je že zaměstnanci pracují do 65 let. Tak se ptám. Když je zaměstnanci právě těch 65, můžu s ním ještě podepsat smlouvu, nebo už ne?zajdaz wrote: ...ale trenérovi je už 65, takže půjdu do papučí brzo, a tak by se toho mohl chopit ten můj golman.
Je jich tu pár takových a někteří mají ještě víc.....jen škoda, že mezi nima nejsemPaToM wrote:Tak neviem, či niekto má na účte takúto sumičku, možno Sjarel...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=23526372
dyť to není tak moc, to má dnes každý druhýps2512 wrote:Je jich tu pár takových a někteří mají ještě víc.....jen škoda, že mezi nima nejsemPaToM wrote:Tak neviem, či niekto má na účte takúto sumičku, možno Sjarel...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=23526372
Tak jsem te v nedeli jeste trumfnul:jonY.h wrote:Podobný zápas jako dnes jsem ještě nesehrál :
v pohárovém zápase doma → Brujeria - DRAGOES TUCHOVIA 2:2, natom by nebylo zase až tak nic divného, ale mrknul jsem na výkony = 128:105 takže jsem podal o 23!!! lepší výkony a pouze remizovaltak to chci zažít třeba i v ligovém zápasu a já chci být ten šťastný!
Mám s ním smlouvu ještě na 2 sezóny a 19 dní, ale když dám kliknout na prodloužit, tak už to nejde. Napíše to: "Tento zaměstnanec již nepodepíše nový kontrakt z věkových důvodů."Azor wrote:Sice je to trochu mísu, ale mám k tomuto dotaz: V pravidlech je že zaměstnanci pracují do 65 let. Tak se ptám. Když je zaměstnanci právě těch 65, můžu s ním ještě podepsat smlouvu, nebo už ne?
to znám,,,,,... tomuhle borci taky trvalo , než se vždycky k treninku dokopal....ve 20ti už 5x na karanténěTom23 wrote:Muj juniorskej CF, kterej k nam dorazil 26. 2., se asi nikdy nedotrenuje. Uz poctvrtyje zranenej.