bono25 wrote:
tak zase ze mě nedělej takovou nulu...nebýt zranění v průběhu celé sezony, tak se zachráním stejně jako několik sezon předtím.
Zpočátku sezony se mi zranění vyhnuly a tomu odpovídaly i výsledky. Ale je těžký, když se zraní 3-4 hráči ze základu na 8-10 dní, bez náhrady jsem naprosto ztracenej. K tomu započítám i nedostatek financí na nákup posil a je to výsledek letošní sezony
já jsem ale neřekl nic špatnýho...jenom tvrdim, že jsi byl ty i buníci na začátku sezony silnější než teď...a to je snad pravda, tak se hned nečerti
bono25 wrote:
tak zase ze mě nedělej takovou nulu...nebýt zranění v průběhu celé sezony, tak se zachráním stejně jako několik sezon předtím.
Zpočátku sezony se mi zranění vyhnuly a tomu odpovídaly i výsledky. Ale je těžký, když se zraní 3-4 hráči ze základu na 8-10 dní, bez náhrady jsem naprosto ztracenej. K tomu započítám i nedostatek financí na nákup posil a je to výsledek letošní sezony
já jsem ale neřekl nic špatnýho...jenom tvrdim, že jsi byl ty i buníci na začátku sezony silnější než teď...a to je snad pravda, tak se hned nečerti
No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..
mouven wrote:No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..
a povedlo se ti - My jsme to jeli zavřít a to byla chyba ,takže si odvážíme nuličku
Učko dneska rozšmelcoval Oslíka 2:0 výkonem 153 - to mi poser záda.
mouven wrote:No nic rozhodl jsem se, ze do posledniho tydne pujdu aktivne a zkusim s tou tabulkou trochu zamichat a pokusim se ziskat 9 bodu:-D Ale taky se dost pravdepodobne muze stat, ze ve ctvrtek s 0 bodama budu hrat o preziti:-D Ale je to hra, tak si to trochu zpestrim..
a povedlo se ti - My jsme to jeli zavřít a to byla chyba ,takže si odvážíme nuličku
Učko dneska rozšmelcoval Oslíka 2:0 výkonem 153 - to mi poser záda.
A Julius PaTTTricka výkonem 154, to se dějou teda věci v tom Ačku...tam opravdu není o co stát
njn..vzhledem k losu to se mnou vypadá hodně špatně.... jestli Bizoni vyhodí trenéra nebo podepíšou hráče, tak to bude na vítězství hodně špatný.... ...ale ani vítězství nic neřeší....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
No doufal jsem, že se podaří U utd odklidit. Zbývají sice ještě dvě kola, ale nevypadá to, bohužel. Někdo dolů musí a bude-li to manažer z Kadaně, tak budeme muset břímě převzít my z Chomutova.
Promin Pupajdi:-) ALe paradni 3 body.. Vsadil jsem na agresivitu a vyslo mi to soucet 191 bez cerveny.. A navic je dobry, ze hralo skoro cely becko bez 3 hracu:-) Tak uvidime, jak se pochlapi zejtra Williams..
Moc me zejtra zajima zapas Bizona s Patrikem.. protoze Mikef i Pupajdi by meli vyhrat.. tak ten zapas hodne napovi..
agamator wrote:On je schopnej teď v pondělí zahrát klidně 151 (možná i 152 ) , takže oslíček to tam bude mít hodně těžký
Tak jsem učko ještě o bod podcenil
Rázem to vypadá na souboj mezi PaTTrickem a pupajdíkem Předpokládám, že zejtra to budou mít oba za tři body...pak čtvrtečních 150 od učka, kde pupajdík může nebo taky nemusí ubetonovat předůležitej bod...a tak klíčovej zápas vidím mezi MikeFem a PaTTrickem v posledním kole. Pokud MikeF ve čtvrtek vyhraje, tak černej petr zůstane PaTTrickovi.
edit: Všichni ještě věříte Bizonům...já už je odepsal...uvidíme
Hehe Bizon si myslim, ze ve hre porad je.. ale moc sanci mu taky nedavam, protoze doma s Oslickem to bude mit tezky.. A protoze jsem velkej optimista, tak to vidim takhle. Patrik, Mikef, Pupajdi vyhrajou.. Ucko dostane od Toma, Michal porazi Julia a ja porazim williams cimz ho tam taky namicham a bude mit jen 2 body naskok na 11 misto a nevsimne si, ze ve 2 zapasech se tymy za nim vybijou.. a tak bude ve ct hrat naplno a s vykonem o 5 mensim uhraje remizu u Julia:-D A rozhodne se v poslednim kole mezi Mikefem, Patrikem a Pupajdim a protoze Mikef to doma zmakne a Pupajdi asi prdne, ale bude 10 diky vetsimu poctu vyher.. Takze cernej petr asi Patrik, coz je spatno-dobra verze..
Ted me napada jeste jedna, kde se bude lisit posledni kolo a to, ze Ucko s Pupajdim chytne ve 30 min primou rudou a Pupajdi bude mit kliku.. a Patrik bude bodovat u Mikefa cimz se na 11 misto dostane Ucko:-D
Tak nevím jestli se na me Buňíci chystaj,ale po vypusteny lize vypustil ted i finale turnaje s Juliem.
Jestli vecer vymeňí trenera,tak to bude rano husta prdel.
pupajdi13 wrote:Tak nevím jestli se na me Buňíci chystaj,ale po vypusteny lize vypustil ted i finale turnaje s Juliem.
Jestli vecer vymeňí trenera,tak to bude rano husta prdel.
Už to tak vypadá
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Dekuju za podporu:-)
Co ho k tomu vede prevíta:(
Tušil bych pokus dostat nad čáru Bizona,jestli i on vymeňí před zapasem u Patrezeho.
Uz se mi z toho klepou pastelky.