Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

gustaav
Team President

Post by gustaav »

Myslím, že je to takto:

priate¾ský: 0,5%(prehra) 1%(výhra)
pr. pohár: 1%
liga a pohár: 1%(prehra) 2%(výhra)

V každom prípade je dobré ve¾a hra a vyhráva.
Al Campo
Fan

Moralka

Post by Al Campo »

Chtěl bych jsem se zeptat jestli se moralka hráče kterého koupím na trhu nějak změní???
krup72
Member of the Soccer Project Association

Re: Moralka

Post by krup72 »

Al Campo wrote:Chtìl bych jsem se zeptat jestli se moralka hráèe kterého koupím na trhu nìjak zmìní???
Stoupne podpisem smlouvy, ale nevím o kolik pøesnì. Potom stoupá tím, že ho budeš nasazovat do zápasù.
jacarlos3x
Assistant Coach

Problem

Post by jacarlos3x »

Mam problem, nasadim do ligy svuj B-tym proti slabsim souperum, ti dostavaji pouze 300 euro za zapas, ale naklady na platy hracu jsou stejne vysoke jako bych nasadil sve hvezdy.. To platim vsem hracum ve svem tymu, i kdyz nehraji?
Tiger Baros

Re: Problem

Post by Tiger Baros »

jacarlos3x wrote:Mam problem, nasadim do ligy svuj B-tym proti slabsim souperum, ti dostavaji pouze 300 euro za zapas, ale naklady na platy hracu jsou stejne vysoke jako bych nasadil sve hvezdy.. To platim vsem hracum ve svem tymu, i kdyz nehraji?
jo, platíš! jen tìm, co nehrajou neplatíš prémie za vitìzství....
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Ivo08-LSG

Ivo08

Post by Ivo08-LSG »

Chcel by som sa spytat ze vlastne zamestnanec SKAUT mi je vlastne naco ???
happyna17

Re: Ivo08

Post by happyna17 »

Ivo08-LSG wrote:Chcel by som sa spytat ze vlastne zamestnanec SKAUT mi je vlastne naco ???
na to abys mohl nakupovat hráèe
Ivo08-LSG

Ivo08

Post by Ivo08-LSG »

happyna17......a kebyze nemam skauta tak nemozem nikoho kupit??alebo co mi pomoze ked bude amt skaut 100 % a co ked bude mat 20 %
Tom9k

Post by Tom9k »

sice tu nejsem novej, ale nedá mi to se zeptat, jak je to pøesnì s morálkou u hráèù.. samozøejmì klesá když hráè nehraje... ted ale chci nasadit jedoho skoro-vytrenovanyho juniora do a-sestavy, ale nemùžuto udìlat hned protože ma morálku 5 procent i kdyz hraje spoustu jiných utkání... jde u nìho nìjak zvednout morálka, aniž by protrápil nìkolik ligových utkání???
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
krup72

Re: Ivo08

Post by krup72 »

Ivo08-LSG wrote:happyna17......a kebyze nemam skauta tak nemozem nikoho kupit??alebo co mi pomoze ked bude amt skaut 100 % a co ked bude mat 20 %
Èím má skaut vyšší procenta, tím vìtší je poèet hráèù, na který mùžeš v jednu chvíli podat nabídku.
Já mám 100% a nejvíc na 11 hráèù najednou mùžu dát nabídku. Ale nevím, jestli je tohle èíslo stejný pro všechny skauty pøi 100%. (Taky by mì to zajímalo.)
krup72

Post by krup72 »

Tom9k wrote:sice tu nejsem novej, ale nedá mi to se zeptat, jak je to pøesnì s morálkou u hráèù.. samozøejmì klesá když hráè nehraje... ted ale chci nasadit jedoho skoro-vytrenovanyho juniora do a-sestavy, ale nemùžuto udìlat hned protože ma morálku 5 procent i kdyz hraje spoustu jiných utkání... jde u nìho nìjak zvednout morálka, aniž by protrápil nìkolik ligových utkání???
A nezkoušel jsi ho dát na trh? Když ho dáš na trh, je to 25% morálky dolù, když ho dáš z trhu pryè, tak dalších 25% dolù...
gustaav
Team President

Post by gustaav »

Tom9k wrote:sice tu nejsem novej, ale nedá mi to se zeptat, jak je to pøesnì s morálkou u hráèù.. samozøejmì klesá když hráè nehraje... ted ale chci nasadit jedoho skoro-vytrenovanyho juniora do a-sestavy, ale nemùžuto udìlat hned protože ma morálku 5 procent i kdyz hraje spoustu jiných utkání... jde u nìho nìjak zvednout morálka, aniž by protrápil nìkolik ligových utkání???
Nasadzuj ho v priate¾ských. Chví¾u to potrvá, kým ho z 5% zdvihneš na 100%, ale oplatí sa to.
Koudy
Team Manager

Post by Koudy »

Èím zvýším fyzièku? Trénuju energii, ale moc to nepomáhá. Na co tam teda ta energie je?
SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
krup72

Post by krup72 »

Koudy wrote:Èím zvýším fyzièku? Trénuju energii, ale moc to nepomáhá. Na co tam teda ta energie je?
Fyzièka se zvýší každý den pøi simulaci v 4.00:
+15 u hráèù ve vìku 20-30 let
+10 u ostatních

Energie podle mì urèuje, kolik fyzièky hráè ztratí v zápase (stoprocentnì jistej si v tomhle ale nejsem).
Koudy
Team Manager

Post by Koudy »

krup72 wrote:
Koudy wrote:Èím zvýším fyzièku? Trénuju energii, ale moc to nepomáhá. Na co tam teda ta energie je?
Fyzièka se zvýší každý den pøi simulaci v 4.00:
+15 u hráèù ve vìku 20-30 let
+10 u ostatních

Energie podle mì urèuje, kolik fyzièky hráè ztratí v zápase (stoprocentnì jistej si v tomhle ale nejsem).
Takže pokud se ve 4.00 hraje zápas, tak se fyzièka nezvýší. Tak?
SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”