nadavas na medmrdky a pritom sam pouzivas jejich terminologiji a oznacujes nakou udalost (at uz jakokoliv) za udalost stoleti, stoleti ze kteryho uplynula 1/10....
....jeste na to je cas, zhruba 87let, na naky sumare
a ze z principu nectes zpravy na internetu (btw. a kde je tedy ctes, jestli nekde?) je tva chyba, internet ma prave tu vymozenost, ze kdyz chces a hledas muzes najit zdroje ktere nepisou primarne zpravy kvuli tomu aby vydelali (ctenost za cenu senzachtivych polopravd ) a nebo aby ovlivnovali sve ctenare tak jak chce jejich vlastnik promyslenou propagandou, ale to by si nekdy musel dojit dal nez na novinky.cz/aktualne.cz no...
a kdyby si cetl i neco jinyho, tak by si mozna vedel, ze i jeste dnes jsou skupiny lidi co ziji mimo civilizaci, i kdyz pravda, ze tech uplne nedotcenych je opravdu pramalo....
http://en.wikipedia.org/wiki/Uncontacted_peoples (a rikat o tech dvou vjetnamcich ze ziji mimo civilizaci, to jako sice ano, ale ne tak uplne, dyt oni kvuli ty civilizaci a kvuli jejich valce utekli prave)
a taky by si mozna vedel ze v jizni americe tezari vyhanej a zabijej takovyhle lidi, pac jim prekazej pri jejich drancovani (na starym pc mam odkaz na takovou akci ve ktery se angazovala Sepultura...hodne smutne...)
. A máš pravdu, ono je někdy lepší být zvířetem a být třeba i sežrán, než žít jako člověk na Zemi
sice to zni zajimave, ale ja to teda nechapu co si tim myslel

oni nezili jako lide? na zemi? ja bych rek ze zili vic jako lide nez jak zije leckdo z te nasi civilizovane spolecnosti:) (i kdyz civilizovane... jo mame oproti nim vymozenosti jako jsou treba veznice, dluhy, exekuce, bezdomovce,penize, neuctu a lhostejnost k prirode..... To oni nemaj, nejsem si tak uplne jist jestli my jsme ti "civilizovani" (v tom smyslu ze jsme neco vic, ty chytrejsi a navysi:)))
a k tomu ps;
za prve teda to nebyli boxeri a nebo naky boxeri na steroidech teda, protoze boxer neni takhle namakanej, ale to je vedlejsi
zid neni sproste slovo (stejne jako cikan, vjetnamec a nebo moravak) a jestli ti prijde ten vtip na stejne urovni jako kdyz dva od pohledu vostry pejsci vyhlizi do dali a pod tim je napis "ty cikani nam neutecou daleko", tak teda nevim, leda ze by ti psi po nich chteli aby jim hazeli klacek, to pak teda jo, pes nejlepsipritel cloveka:)