Sytuacja miała miejce 5 Maja 2008. Proszę spojrzec na moje wydatki. 2x jest 5 Maj 2008 - € 100.000,00 Kwota za podpisanie kontraktu dla zawodnika Slawomir Swistak. I faktycznie pożarło mi drugą "stówkę" a powinno tylko jedną... To pierwszy bug. Drugi dotyczy odejścia zawodnika z drużyny. I on mnie najbardziej boli, bo spadłem przez to z 2giej na 4tą pozycję i raczej bez szans już na odzyskanie miejsca, które da mi awans. Tego dnia miałem przedłużyc zawodnikom kontrakt bo nastepnego on, Slawomir oraz Krzysztof Swistak rowniez mieli odejsc. Wszedłem specjalnie z samego rana (można na pewno to w log inach sprawdzic) by przedłużyc kontrakty i miec pewny awans z w miare dobry skladem. Popatrzylem na wiadomosci i ku mojemu zdziwieniu odszedl zawodnik, ktory mial odejsc jak reszta nastepnego dnia

"Jakub Malár odszedł z naszego klubu.
Z wyrazami szacunku,
Zarząd."
Pytanie, dlaczego nie przedłużyłem kontraktu np 5dni wczesniej. Przeciez moglem i tylko jeden problem by pozostał tylko, ze jak ktos nie ma duzo pieniedzy to kazdy dzien zaoszczedzony na pensji to daje pokazna kwote.
Prosze by cos z tym w miare szybko zrobic bo glupio by bylo zebym musial rezygnowac z tak ciekawej i wciagajacej gry tylko przez to, ze jakis blad sie pojawil.
Pozdrawiam i czekam na kontakt.