BLOKADA KONTA

Moderators: Moderator, Polish Moderators

Adas =)
Team Manager

BLOKADA KONTA

Post by Adas =) »

MAM PROZBE !!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!

FC.K.Team... moze kojazycie...robilem dla niej logo... Jej konto zostalo zablokowane ZA NIC !!!!!!!! DOSLOWNIE ZA NIC !!!!!!!

Jest ktos w stanie skontaktowac sie z TYM PIEPRZONYM szeryfem i pozdrowic go goracymi slowami odemnie... Oczywiscie rzadam zwrotu konta dla Karoliny !!!!!

CZY TERAZ KAZDY MA SIE BAC O SWOJE KONTO... NO SORRY BARDZO !!!!

Mozna powiedziec ze Karolina to moja dziewczyna LOGUJE SIE U MNIE !!!! A JA U NIEJ !!!! A teraz jestem w USA... moze dlatego zablokowali konto... bo sie loguje na moim...dosc czesto ALE MA DO TEGO PRAWO !
NIE PRZEPROWADZAMY ZADNYCH TRANSFEROW MIEDZY SOBA !!! BO CO ?? BO PRZESTRZEGAMY ZASAD !!!!!! Wiec...?

Moze mi ktos pomoc ?

Chodzi o druzyne fc k.team

Z gory dzieki.

WYstarczy mi translacja tego textu...i wyslanie go do szeryfow gry soccerproject.

BARDZO PROSZE.
Manager: Rodrigo
Team: Caramel Vanilla
National Manager: Image

Strona Caramel Vanilla : www.caramelvanilla.futbolowo.pl

Image
Leonardo
Team President

Post by Leonardo »

To ca³kowicie normalne..
tu blokuj± za nic...

Kilka osób mo¿e Ci o tym co¶ powiedzieæ..

Przypominam tylko, ¿e na forum NIE rozmawiamy o banach
pearljammer
Member of the Soccer Project Association

Post by pearljammer »

za nic to bym nie powiedzial...natrafilem na jej transfer, byl dosc nierealny i widzialem tam zgloszenie, widocznie szeryfowie tez uznali ze nierealny, niestety nic sie nie da zrobic, niech pisze odwolanie, ale oni i tak wiedza swoje...
"If you hate something don't you do it too..."
Gladiator

Post by Gladiator »

Adas =) - wiesz, ¿e o banach nie rozmawiamy na forum. Ale postaram siê co¶ wiêcej dodaæ - nic nie da jak ja czy ktokolwiek napiszemy do szeryfów w czyim¶ imieniu. Musi to zrobiæ osoba, która dosta³a bana - najlepiej odpisuj±c na mejla którego dosta³a od szeryfa, który j± zbanowa³. Tak¿e zrobimy wyj±tek i na tym przyk³adzie poka¿emy jak postêpowaæ w takich sytuacjach. WIem, ¿e cytowanie prywatnej korespondencji nie jest dobrym zwyczajem, ale mo¿e przes³a³by¶ mi na pw to co napisa³ twojej dziewczynie szeryf (na jej mejlu powinno byæ), albo na forum wklej, nie wiem - jak wolisz. Bo mo¿e to nie chodzi o logowanie siê z twojego komputera, ale o co¶ innego.

Z t± translacj± twojego tekstu to napisz co dok³adnie przet³umaczyæ trzeba - we¼ to w cytat ok, bo rozumiem, ¿e nie t³umaczyæ ca³ego twojego posta :>. Jak to podasz, to mogê to jako¶ przet³umaczyæ (ja, albo kto¶ inny) i wtedy twoja dziewczyna bêdzie mog³a to wys³aæ do szeryfa.
Ale zaznaczam - taka wiadomo¶æ, choæby nie wiem jak ¶ciska³a za serce szeryfa, mo¿e nie mieæ wp³ywu na zmianê jego decyzji (a mo¿e mieæ, je¶li sprawa nie by³a do koñca jasna, a wiadomo¶æ wyja¶ni pewne zawi³o¶ci).
Manager: Gladiator
Team: FC Vixa (D.12)

Image
Regulamin (forum) (transfery)
sinus
Assistant Manager

Post by sinus »

sorki ¿e sie wprosze ale mo¿e mi tez pomo¿ecie je¶li sie da :D macie tutaj tekst maila Ten e-mail zostaÅ‚ wysÅ‚any automatycznie przez www.soccerproject.com
software.
Jeśli nie wiesz dlaczego go otrzymałeś, zignoruj go. Chcemy
jednocześnie zaznaczyć, że nie umieściliśmy Cię na żadnej liście
mailingowej, ten mail nie jest też spamem!
------------------------------------------------------------

Witaj,<br /><br />Zostałeś zablokowany w SoccerProject. Możesz
znaleźć listę prawdopodobnych powodów Twojego zawieszenia na
http://www.soccerproject.com/index.php?section=12. Jeżeli uważasz, że
zostałeś zablokowany niesprawiedliwie możesz odwołać się odpisując
na tego maila, ale pamiętaj, że jeżeli oszukiwałeś to nic Ci to nie
pomoże. Pamiętaj podać swoją nazwę klubu i menedżera, odpisz po
angielsku albo w ojczystym języku szeryfa, który Cię zablokował.
Inaczej nie będziemy mogli rozpatrzyć Twojego odwołania.Gorące
pozdrowienia,
Drużyna SoccerProject

------------------------------------------------------------

http://www.soccerproject.com
SoccerProject jest darmowym menedżerem on-line!
Ten e-mail nie jest częścią subskrypcji, ale jest częścią gry.

z góry dzieki
gg.1718570
pearljammer

Post by pearljammer »

sinus wrote:Adas nei przejmuj siê. Mnie zablokowali bo ja i brat zagrali¶my PRZYPADKOWO w jednym turnieju za 1000 :( Napisa³em ze w zasadach pisze ze nie mozna tylko transferów przeprowadzaæ. A wiêc pier**** tak± poj***** grê. I mam to gdzie¶ :):)):): sorki je¶li kogo¶ urazi³em , ale zosta³em zablokowany nies³usznie i w dodatku szeryf by³ tak poje**** ¿e nie odpisa³.
hmm dziwne...z tego cow iem nie mozna brac udzialu w turniejach przez siebie tworzonych za duza kase...atu tylko 1000 bylo...dziwna sprawa...moze jednak jakis inny powod byl?
Gladiator

Post by Gladiator »

@sinus:
Kto by³ nadawc± tego maila ? Raczej nie konkretny szeryf. Nie dosta³e¶ informacji od szeryfa, który ciê zbanowa³ ? A powiniene¶.
Jeste¶ pewien, ¿e chodzi o TTow ? W wiadomo¶ci któr± wklei³e¶ nie ma takiej informacji.

No i bez takich s³ów wykropkowanych, wygwiazdkowanych itp, bo jeszcze raz co¶ takiego w tym lub innym w±tku zobaczê, to leci ban ale tym razem na forum. Nie ma znaczenia czy przeklinasz wprost, czy robisz gwiazdki zamiast liter.
W±tek mia³ pomóc, ale czujê ¿e przerodzi siê w miejsce na za¿alenia o bany od ró¿nych osób.
My - moderatorzy - NIC nie mo¿emy w takiej sprawie zrobiæ. Nawet mamy OBOWI¡ZEK wszystkie takie w±tki zamykaæ. Próbujemy tutaj wyj±tkowo komu¶ pomóc, w sensie powiedzieæ co i jak ma zrobiæ, ¿eby by³a dla niej szansa odzyskania zespo³u - bo nie robienie nic = 100% po¿egnanie z dru¿yn±. Dlatego je¶li chcecie mieæ taki przyk³ad postêpowania, to nie zmuszajcie do zamkniêcia tego w±tku !

Image
sinus
Assistant Manager

Post by sinus »

przepraszam , ponos³o mnie ale gra³em t± dru¿yn± od wrze¶nia i to boli a maila dosta³em od aura
a teraz dosta³em Co¶ takiego

* Always mention your managername and indicate what you are writing
about.
** We only understand English and Dutch, mails in other languages
cannot be answered
*** If you have a question about SoccerProject, read the FAQ or visit
http://forum.soccerproject.com
**** If you're banned : http://www.soccerproject.com/index.php?section=12
***** Mail Disclaimer : http://www.soccerproject.com/index.php?section=16

prosze pomocy
gg.1718570
pearljammer

Post by pearljammer »

sinus wrote:przepraszam , ponos³o mnie ale gra³em t± dru¿yn± od wrze¶nia i to boli a maila dosta³em od aura
a teraz dosta³em Co¶ takiego

* Always mention your managername and indicate what you are writing
about.
** We only understand English and Dutch, mails in other languages
cannot be answered
*** If you have a question about SoccerProject, read the FAQ or visit
http://forum.soccerproject.com
**** If you're banned : http://www.soccerproject.com/index.php?section=12
***** Mail Disclaimer : http://www.soccerproject.com/index.php?section=16

prosze pomocy
skoro dostałeś mail od Aury to do niej napisz zapytanie dlaczego zostales zablokowany jesli serio nie wiesz, oczywiscie po angielsku.
sinus
Assistant Manager

Post by sinus »

ju¿ napisa³em teraz czekam na odpowiedz bo na seio nie oszukiwa³em a ten turnij to przypadek mój m³odszy brat wszed³ bo to by³ turnij dla H i pomy¶la³ ze ja z F tam siê nei zapisze ( a jednak tam by³em :D:D:D:)
gg.1718570
Gladiator

Post by Gladiator »

Dok³adnie. Teraz poczekaj co napisze Aura, powinno to byæ co¶ wiêcej ni¿ tylko automatycznie generowana wiadomo¶æ ;). Powinna podaæ konkretny powód bana. Pamiêtaj, ¿eby podaæ swoj± nazwê mened¿era w grze oraz nazwê dru¿yny.
Powód bana to na pewno ten turniej ? Je¶li tak, to mo¿e uda ci siê to wyja¶niæ - 1000 wpisowego to ¿adna wielka suma ! T³umacz siê, ¿e nie ma okre¶lonej w zasadach, ani nigdzie indziej, sumy wpisowego do jakiej mo¿na siê zapisywaæ bez ryzyka zbanowania. Albo w ogóle zakazaæ gry w jednym TTow, albo sprecyzowaæ t± sumê. Nie s±dzê, ¿eby to by³a podstawa do wyrzucenia was z gry, wystarczy ¿e sie dobrze wyt³umaczycie - udasz zdziwionego i przedstawisz argumenty na swoj± obronê. ¯yczê powodzenia.

Image
sinus
Assistant Manager

Post by sinus »

ba ale jestem lam mo¿ecie zobaczyæ ten turij kosztowa³ 12 euroo wiêc :/ ale ok. Adas przepraszam ze w tym temacie wszyscy skupili is na mnie. Przepraszam i dziekujê wszystkim teraz porozmawiam z Aura
gg.1718570
Adas =)
Team Manager

Post by Adas =) »

przetlumacz Gladiator to :

Mozna powiedziec ze Karolina to moja dziewczyna LOGUJE SIE U MNIE !!!! A JA U NIEJ !!!! A teraz jestem w USA... moze dlatego zablokowali konto... bo sie loguje na moim...dosc czesto ALE MA DO TEGO PRAWO !
NIE PRZEPROWADZAMY ZADNYCH TRANSFEROW MIEDZY SOBA !!! BO CO ?? BO PRZESTRZEGAMY ZASAD !!!!!! Wiec...?

Z GORY SERDECZNIE DZIEKUJE !!
Manager: Rodrigo
Team: Caramel Vanilla
National Manager: Image

Strona Caramel Vanilla : www.caramelvanilla.futbolowo.pl

Image
happyna17

Post by happyna17 »

BAN jest asi za :arrow:
6 Ènc 2007 Karola =) 18 Hráè Marcin Glowacki byl prodán za € 2.000.000,00 do Juven .
7 Ènc 2007 Karola =) 18 Hráè Veselin Wlodarczyk byl prodán za € 1.390.000,00 do Bogurodzice Dziewice .
Last edited by happyna17 on Mon Jul 09, 2007 11:22 pm, edited 1 time in total.
pearljammer

Post by pearljammer »

Adas =) wrote:przetlumacz Gladiator to :

Z GORY SERDECZNIE DZIEKUJE !!

Hmm...pisalem Ci czemu ja blokneli...trafilem na jej transfer i byl dosc nierealny...i do tego bylo zgloszenie....pozniej juz bylo "sprzedajacy tego zawodnika zostal zawieszony", wiec nie chodzi o zadne logowania...a jesli sprawa transferu to nie macie szans na odbanowanie...

konkertnie o ten transfer chodzilo: Zawodnik Veselin Wlodarczyk został sprzedany za 1390000 euro do Bogurodzice Dziewice . Gosc ma 31 lat i ledwo 74%, a druzyna kupujaca ma konto od 28 czerwca...
Locked

Return to “Ogolna dyskusja(pl)”