Która polska dru¿yna wg Was jest najlepsza:?:

Moderators: Moderator, Polish Moderators

Kefu
Team Board Member

Post by Kefu »

malylegia_91 wrote:...A ty..kefu nie udawaj cwaniaka. Bo jak ogladalem twoja druzyne to za dobry wcale nie jestes. Przeczytalem tez, ze zaczales od poczatku. Czyli wczesniej ci tez dobrze nie szlo..
Po raz nie udaje cwaniaka, tylko smiac mi sie chce bo pewnie Glad i Ufuss maja racje, ze Grabek Cie zbyl, bo zadales mu pytanie "czy bia³e jest bia³e?". Ale to tylko przypuszczenia. Cz³owiek jako jedyny Polak do tej pory gra³ w lidze A, wiec szacunek mu sie nalezy. Jak zagrasz w lidze A to wtedy bedziesz mogl cos na ten temat powiedziec.
Po dwa zaczalem od poczatku bo poprzednia druzyne mi zablokowali (nieslusznie), pisalem do prawie wszystkich szeryfow, nawet do Sjarela przez dwa tygodnie i niestety nic nie udalo mi sie zalatwic, tak to bywa, jednym sie udaje odzyskac druzyne, innym nie. Jak pisalem wczesniej poczekamy jakis czas (niedlugo) i zaprosze Cie na meczyk, wtedy bedziesz mogl napisac wiecej o mojej druzynie :wink:
Image
Polska Spo³eczno¶æ SoccerProject.com -Do³±cz!!!
malylegia_91
Assistant Coach

Post by malylegia_91 »

Nie. Nie zadaje g³upich pytan...Jak kupic zawodnika itp.
I grabek mnie nie zbyl..
Ja go szacunkiem nie obdazam. Ale jak by bylo cos takiego
jak galeria slaw..No to pewnie bylbym za tym, zeby go tam
dac..

Skonczmy ten temat. Bo te wszae wpowiedzi i cisniecie mnie
jest bezsensu. nOObiarskie zachowanie :]
Kefu
Team Board Member

Post by Kefu »

malylegia_91 wrote:Nie. Nie zadaje g³upich pytan...Jak kupic zawodnika itp.
I grabek mnie nie zbyl..
Ja go szacunkiem nie obdazam. Ale jak by bylo cos takiego
jak galeria slaw..No to pewnie bylbym za tym, zeby go tam
dac..

Skonczmy ten temat. Bo te wszae wpowiedzi i cisniecie mnie
jest bezsensu. nOObiarskie zachowanie :]
oki konczymy temat ale nie zapominaj, ze to Ty go zaczales, wiec moze bys laskawie napisal o co Ci chodzilo z tym Grabkiem ?? :?
Image
Ufuss
Team President

Post by Ufuss »

Gladiator wrote:Chyba ¿e pytanie nie jest trywialne :P, jak np. Ufuss'a, który dr±¿y grê na wylot :D i czêsto sam nie wiem co mu odpowiedzieæ, bo nie znam odpowiedzi. To s± pytania, które warto przemy¶leæ i podyskutowaæ.
Hehe juz od pewnego czasu nie mecze cie pytaniami i sam chetnie odpowiadam na rozne na forum, moze dlatego ze moja wiedza sie powieksza, a moze tez i dlatego ze obecnie brakuje mi czasu na spedzanie przed SP duzej ilosci godzin i wyszukiwania nowych mozliwosci gry. Ale musze sie przyznac, ze pare moich poczatkowych pytan bylo banalnych, lecz jednak za poswiecony czas i chec odpisywania z gory dziekuje :). Teraz gdy posiadam juz wieksza wiedze to staram sie samemu przeprowadzac badania i szukac odpowiedzi na pytania, ktore mnie drecza.
P.S. Nigdy moje pytania nie wydawaly mi sie az tak straszne, chociaz na niektore do tej pory nie znam odpowiedzi. :)

Co do Grabka to zakonczmy temat.
Manager: Ufu
Team: Yabadaba

Image
grabek
Team Manager

Post by grabek »

czego to siê cz³owiek nie dowie o sobie... :D
pozdro dla wszystkich, którzy wspomagaj± Polaków w SP. Sam niestety nie mam tyle czasu, ¿eby odpisywaæ na ka¿de pytanko, wiêc sorry je¶li kto¶ siê przez to wkurzy³. Takie ¿ycie. Co do najlepszych polskich mened¿erów to stawiam na manro1. Mam nadziejê, ¿e wkrótce bêdziesz w lidze A!
Ja zaczyna³em, gdy ostatni± lig± by³a F, rzeczywi¶cie gra³o siê ³atwiej, wiêc podziwiam tych, którzy teraz przebijaj± siê z ligi H. Liczê, ¿e ju¿ wkrótce kto¶ z Polski zdobêdzie jakie¶ trofeum.

ps. Szacunek dla Gladiatora za rozwijanie forum.

ps2. Ja te¿ nie lubiê Grabka :lol:
Manager: grabek
Team: Bąbelki
League: A
malylegia_91
Assistant Coach

Post by malylegia_91 »

jeeaa ;p Spiaca krolewna sie obudzila :D

No to miales latwo.

Co do forum..To..hym..Za duzo spamu ;p
Ale.. coz. ZyCie ;)
Kefu
Team Board Member

Post by Kefu »

malylegia_91 wrote:jeeaa ;p Spiaca krolewna sie obudzila :D

No to miales latwo.

Ale.. coz. ZyCie ;)
Dlaczego ³atwo? Od F jest jescze daleka droga do A (E,D,C,B), nie u¿y³ bym s³owa "³atwo" tylko "³atwiej" :)

malylegia_91 mam pytanie, czy tobie wogóle co¶ tu pasuje (ogólnie mi chodzi o grê, forum, ludzi)?

Wszystko komentujesz, Grabka nie lubisz, forum...hym...za du¿o spamu.

Poszukaj pozytywnych stron :wink:

A tak wogóle to zapraszam do nowego forum i Portalu Polskiej Spo³eczno¶ci stworzonego przez Wojta Kliknij w ten link

Tylko proszê Cie niech Twój pierwszy post nie bêdzie brzmia³, np: "Ale beznadziejny portal i forum" :wink:
Image
malylegia_91
Assistant Coach

Post by malylegia_91 »

hahah xD
Ja nie wszystko komentuje negatywnie.
I..niech Ci bêdzie ³atwiej..
Gra..Jest wywalista!
Gra³em w goalunited, hattricka
i inne jakie¶..Ale nic nie dorównuje
sp!!! Fajna gra.. POLECAM ^^
a..no grabka ;p Ale.. to tylko
jako menagera w tej grze.
Jako osobe w realu to nie mam
zdania :D
ale LUBIE pearljammera!!!
<oczywiscie nie podlizuje mu sie>
aa..Zaraz wejde ;p Zobaczymy, czy jest
po co wchodzic.

<<Ma³y... Nie malylegia_91 ;p >>
rodowity1928
Team Board Member

Post by rodowity1928 »

Kefu wrote:

No to miales latwo.

Ale.. coz. ZyCie ;)
Dlaczego ³atwo? Od F jest jescze daleka droga do A (E,D,C,B), nie u¿y³ bym s³owa "³atwo" tylko "³atwiej" :)

malylegia_91 mam pytanie, czy tobie wogóle co¶ tu pasuje (ogólnie mi chodzi o grê, forum, ludzi)?

Wszystko komentujesz, Grabka nie lubisz, forum...hym...za du¿o spamu.

Poszukaj pozytywnych stron :wink:

A tak wogóle to zapraszam do nowego forum i Portalu Polskiej Spo³eczno¶ci stworzonego przez Wojta Kliknij w ten link

Tylko proszê Cie niech Twój pierwszy post nie bêdzie brzmia³, np: "Ale beznadziejny portal i forum" :wink:
A jesli chodzi o to nowe forum. To od wczoraj mai³em same problemy z nim. Najpierw zarejestrowac sie nie mog³em, pó¼niej jakie¶ errory a teraz juz ca³y dzieñ czekam na aktywacje konta. Kefu prosze o aktywacje przez Ciebie osobi¶cie xDxD
WojT
Member of the Soccer Project Association

Post by WojT »

rodowity1928 wrote:
A jesli chodzi o to nowe forum. To od wczoraj mai³em same problemy z nim. Najpierw zarejestrowac sie nie mog³em, pó¼niej jakie¶ errory a teraz juz ca³y dzieñ czekam na aktywacje konta. Kefu prosze o aktywacje przez Ciebie osobi¶cie xDxD
Bo powiniene¶ dostaæ maila na podany adres mailowy i tam potwierdziæ. Niestety to obecne theme pod tym wzglêdem nie jest do koñca dopracowane (nie wy¶wietla kodów w obrazkach) wiêc dlatego zdecydowa³em siê na aktywacjê potwierdzaj±c±.
Team: Real Jaworzno
Nick: bezimienny
Division: E.17
Kefu
Team Board Member

Post by Kefu »

malylegia_91 wrote:...<<Ma³y... Nie malylegia_91 ;p >>
oki MA£Y :!: napisalem malylegia_91 bo taki masz nick na forum, mam pytanko czy te 91 oznacza 1991 rok - date urodzin ?
Image
Gladiator
Member of the Soccer Project Association

Post by Gladiator »

No to miales latwo.

Ale.. coz. ZyCie ;)
Hehe, du¿o spamu, nie wiem gdzie.
Chyba w tym w±tku, bo ci±gle piszesz jakie¶ swoje odczucia nie zwi±zane z tematem. Chyba siê nie polubimy :lol:

W±tek zamykam, bo kolega tutaj wprowadza niemi³± atmosfere i nie ma co tego kontynuowaæ, ma³o jest obiektywnych opinii, a nie rozmawiamy o tym kto kogo lubi.
Manager: Gladiator
Team: FC Vixa (D.12)

Image
Regulamin (forum) (transfery)
Locked

Return to “Ogolna dyskusja(pl)”