PS 2
- tani (ok. 400-500z³)
- starszy model
- przeróbka + piraty
PS 3
- drogi (ok. 1400-1600z³)
- konsola nowej generacji
- brak przeróbki (tylko orygina³y)
XBox 360
O nim czyta³em najmniej, ale jako¶ za bardzo mi nie podchodzi..
Moderators: Moderator, Polish Moderators
teraz badziewna, ale jak ja kupowalem 8 lat temu to byla miodzio, co do zakupu jesli chodzi o next gen to tylko PS3, jesli taniej to PS2, wiele dobrych gier wychodzi na PS a na Xkloca nie...marcin1916 wrote:PS 2 mia³em kiedy¶ i w sumie mo¿e byæ tylko grafika jest dla mnie badziewna
chyba ¿artujesz jak next to w³a¶nie Xbox który kosztuje ju¿ ko³o 900 z³pearljammer wrote:teraz badziewna, ale jak ja kupowalem 8 lat temu to byla miodzio, co do zakupu jesli chodzi o next gen to tylko PS3, jesli taniej to PS2, wiele dobrych gier wychodzi na PS a na Xkloca nie...marcin1916 wrote:PS 2 mia³em kiedy¶ i w sumie mo¿e byæ tylko grafika jest dla mnie badziewna
a PS3 to nie next gen? bo ja wlasnie o tej konsoli pisalem jako next genie, wiec o co chodzi?BartGib wrote:chyba ¿artujesz jak next to w³a¶nie Xbox który kosztuje ju¿ ko³o 900 z³pearljammer wrote:teraz badziewna, ale jak ja kupowalem 8 lat temu to byla miodzio, co do zakupu jesli chodzi o next gen to tylko PS3, jesli taniej to PS2, wiele dobrych gier wychodzi na PS a na Xkloca nie...marcin1916 wrote:PS 2 mia³em kiedy¶ i w sumie mo¿e byæ tylko grafika jest dla mnie badziewnaA wychodz± na niego wszystkie najlepsze gry... Assasin Creed, Gears of War, Mass Effect, zaraz GTA 4...
A je¶li chodzi o PS2 to sam posiadam i wysz³o na ni± wiele ¶wietnych gier (tyle ¿e teraz ju¿ tylko nowe PES-y i FIFY wychodz±): Tekken 5, God of War I i II, Gran Turismo 4, GTA: SA, Soul Calibur III, Black itd.![]()
PS i nie warto przerabiaæ PS2 Slim bo laser sie szybko psuje, pomijaj±c ¿e piractwo trzeba têpiæ, a i gry nie kosztuj± maj±tku...