To wypowied¼ Kefu.Leonardo wrote:Gladiator wrote:z checia przysi±dê do maratonu piwnego
Co nie znaczy, ¿e i ja bym tego nie powiedzia³
Moderators: Moderator, Polish Moderators
Pomys³ I klasa tylko czy kazdego bedzie stac na takie spotkanie?Leonardo wrote:Do mnie Was nie zaproszê, bo nie ma gdzie..
ale mieszkam w wlkp, wiêc ka¿demu by³oby mniejwiêcej równo..
Potrzebujemy miejscówki z :
Stacj± pkp, pks, innym tego typu bullshitem
Miejscem do spania ( 1 dzien to nie potrwa znaj±c ¿ycie, my¶lê o weekendzie pt-nd)
Miejscem na boisko i grilla
Z dala od miasta, by mo¿na by³o spokojnie wyrazaæ swe emocje
jaka¶ salka wyk³adowa, bo Glad bêdzie mieæ dla nas wyk³ad, ajk okantowaæ boty:P
Proponuje PT przyjazd wieczorek zapoznawczy przy piwku
sobota mecz grill, konferencja spo¿ywanie mocniejszych trunków
Niedziela wyjazd dod domów
aa nie zapomnijcie, ¿e je¶æ musimy (1 grill nie wystarczy)
Kefu zapomnia³e¶ dodac jakie atrakcje mamy w ZabrzuKefu wrote:Pomys³ I klasa tylko czy kazdego bedzie stac na takie spotkanie?Leonardo wrote:Do mnie Was nie zaproszê, bo nie ma gdzie..
ale mieszkam w wlkp, wiêc ka¿demu by³oby mniejwiêcej równo..
Potrzebujemy miejscówki z :
Stacj± pkp, pks, innym tego typu bullshitem
Miejscem do spania ( 1 dzien to nie potrwa znaj±c ¿ycie, my¶lê o weekendzie pt-nd)
Miejscem na boisko i grilla
Z dala od miasta, by mo¿na by³o spokojnie wyrazaæ swe emocje
jaka¶ salka wyk³adowa, bo Glad bêdzie mieæ dla nas wyk³ad, ajk okantowaæ boty:P
Proponuje PT przyjazd wieczorek zapoznawczy przy piwku
sobota mecz grill, konferencja spo¿ywanie mocniejszych trunków
Niedziela wyjazd dod domów
aa nie zapomnijcie, ¿e je¶æ musimy (1 grill nie wystarczy)
Mysle ze ja dam rade. Zreszta co ja gadam napewno dam rade, nie codziennie sie ludzie z SP spotykaja
Co do dalszej czesci:
Zabrze jest miastem na prawach powiatu. Le¿y w województwie ¶l±skim, w zachodniej czê¶ci Górno¶l±skiego Okrêgu Przemys³owego (50, 18° N 18, 46° E). Miasto zajmuje powierzchniê 80,43 km kw. Od pó³nocnego wschodu graniczy z Bytomiem, od wschodu z Rud± ¦l±sk±, od po³udnia z gmin± Giera³towice, od zachodu z Gliwicami, a od pó³nocnego zachodu z gmin± Zbros³awice. Hehe to byl zartZachecam do odwiedzenia mojego miasta, lecz nie nalegam
- Mamy stacje PKP,PKS i inne tego typu bullshity
- Co do miejsca do spania to jeszcze sie nie orientowalem ale napewno cos taniego sie znajdzie (ewentualnie holtel **** Ibis)
- Boisko i miejsce na grilla znajduje sie jakies 5 km od centrum, na uboczu miasta. Dokladnie w dzielnicy w ktorej sie wychowalem
- Co do salki wykladowej to wydaje mi sie ze nie jest to konieczne, rownie dobrze Gladiator moze zrobic wyklad na swierzym powietrzu
- ..."aa nie zapomnijcie, ¿e je¶æ musimy (1 grill nie wystarczy)"...
z autopsji wiem ze na napojach wyskokowych mozna pociagnac weekend bez jedzenia ale jesli komus bedzie brakowalo jedzenia to w Zabrzu tak jak i w innych miastach jest sporo barow szybkiej obslugi wiec nie ma sie o co martwic.
Jezeli bedziecie mieli lepsza miejscowe z checia pojade na gotowe
Zarêczam!!!Leonardo wrote: Chyba, ze zarêczycie, ¿e po spo¿yciu NIE da siê tam zgubiæ w co nie wierze:P
Kefu wrote:By³em tam na sylwestra (impreza na ok 30 osob). Wszyscy dobrze mieli w czubach i nikt sie nie zgubil.
Tam na miejscu zawsze jest ktos kto moze nas oprowadzic po sztolni, takze pelen spokoj
No ale jak uwazacie, jest to pomysl jeden z wielu
Jezeli takie ma byc nasze motto przewodnie to ja mam pomysl:Leonardo wrote:I niech to bêdzie motto przewodnie naszego zlotu ;DUfuss wrote:ale nigdy nie wiadomo co komu po % sie w glowie ubzdura
najwyzej spotkamy sie w 10 osob, lepsze to niz nic...ale sadze, ze w wakacje to i znajda wolny weekend jeszcze inne osoby ktore sie udzielaja na forum...damy rade...co do spania to tak jak juz pisalem, pewnie jakies schroniska mlodziezowe czy cos w tym stylu gdzie za nocke zaplacisz do 30 z³.Ufuss wrote: Ale najwazniejsze to ludzie ktorych jak narazie nie jest za wiele.