Moderators: Moderator, Polish Moderators
Na twoim miejscu wstrzymalbym sie z kupowaniem zawodnikow do wytrenowania pilkarzy, wtedy bedziesz wiedzial na jakiej pozycji masz luki a gdzie potrzebne sa wzmocnienia (chyba ze jakiegos taniego SW (za 100k mozna takiego w granicach 75%overalla kupic) Ogolnie wydaje mi sie ze kupowanie zawodnika ktory najlepszy wystep ma pozniej 60 jest calkowicie zbedne z dluzszej perspekrtywy czasu( no chyba a ze to jakis niewytrenowany mlodzian). Jak masz np malo zawodnikow na jakas pozycje to staraj sie kupic kogos niewytreneowanego z mala agresja zeby wzmocnic dana formacje. Np ja po 2 miechach mam juz swoich zawodnikow kolo 70% ( a jeszcze zostaly im 3 tygodnie treningu), na koncie 5 mln i czekam ...zeby zobaczyc gdzie moj zespol bedzie mial najslabsze punkty i je poprzez kupowanie zawodnikow 65-67 (chodiz o najlepszy wystep) wyelminowac(wiem ze za taka kase kupie 1 zawodnika dobrego , mlodego zawodnika ale lepsze to niz kilku staruchow ktorzy za 2 sezony beda zdychac kondycyjnie)marcin wrote:no mam nadzieje ze szybko traci to i szybko zyska
i jeszcze jedno pytanie kiedy bede móg³ kupic jakiego¶ zawodnika bo jak narazie zarz±d mi niezezwala
mlodych powinienes kupowac jesli sie tacy trafiaja, ale uwazaj mlody nie znaczy ze bedzie dobry...najlepiej trenuj tych co masz i zobacz co z nich bedzie...lepiej samemu ustawiaj trening...zazwyczaj na poczatek robi sie glowne skille a dalej wg wlasnego "widzi mi sie"...Sweepeq wrote:Czyli poprostu oplaca sie inwestowac w mlodziesz czy tak ?
Ja mam w brud cienkich graczy powiem krutko graja cienko :] gracza zadnego nie moge kupic tylko za darmo podpisac z kims kontrakt czyli poprostu musze jakos przetrwac sezon tym starym skladem (no koncowke) i jakos ich wytrenowac , jedno wiem bedzie ciezkoD:.
Jeszce jedno jak moge w miare optymalnie ustawic trening bo sam automatyczny jest jakis dziwny napsatnicy ucza sie gry glowa zamisat strzalow itp oraz jaka ustawic wmiare dobra taktyke dluga pilke ? podania? wiem ze nie mam boskiej druzyny dlatego chyba moge wybrac byle jaka i tak to nic nie zmieni.