Zasady zosta³y nieco zmienione, dlatego kto¶, kto przyzwyczai³ siê do ich poprzedniej wersji z pewno¶ci± powinien je znów przeczytaæ.
Jednak chcia³bym wiedzieæ, jak Wy widzicie te regu³y, mo¿e macie jakie¶ uwagi odno¶nie tego co siê w nich znajduje, co powinno siê znale¼æ, itd. Macie szansê siê wypowiedzieæ w tym temacie, je¶li przedstawicie sensowne i naszym (moderatorów) zdaniem przydatne zmiany, to z pewno¶ci± powa¿nie rozwa¿ymy ich wprowadzenie. Mo¿ecie równie¿ porównaæ funkcjonalno¶æ naszych zasad z zasadami na innych forach. Wszelkie uwagi mile widziane.
---------------------------------------------------------------------
Co mnie osobi¶cie denerwuje : gdy kto¶ dodaje jakie¶ komentarze do tytu³u, typu : "super strzelec", albo "m³ody bramkarz" i inne takie, z których nic nie wynika. Sugerujê, je¶li ju¿ kto¶ musi co¶ takiego pisaæ, to niech to zrobi w w±tku, a nie w tytule. W±tek powinien zawieraæ najwa¿niejsze informacje. Jednak trzy sprawy, na ten czas, nurtuj± mnie w tej kwestii :
- czy dodawaæ jak±¶ informacjê do tytu³u w±tku, ¶wiadcz±c± o tym, ¿e zawodnik zosta³ promowany w szkó³ce juniorów, a nie jest kolejnym m³odzikiem, który zosta³ przydzielony komu¶ w lidze H razem z zespo³em, my¶la³em, ¿e mo¿na dodaæ jaki¶ znak, który bêdzie na to wskazywa³, np. co¶ w stylu (J) - jak junior

- druga sprawa, to "podbijanie" w±tków, czyli pisanie "up", "ostatnia oferta 100k" itp. Mi to osobi¶cie a¿ tak nie przeszkadza, jestem ciekaw, czy Was to denerwuje, a je¶li tak, to co z tym zrobiæ ...
- na koniec - co z tzw. "szybkimi transferami", czy w tytule tak¿e powinna znale¼æ siê informacja dotycz±ca tego, ¿e chcemy szybko pozbyæ siê gracza za jak±¶ cenê ? Te¿ to mo¿na zaznaczyæ jakim¶ symbolem, po co pisaæ tekst i za¶miecaæ forum, zmniejszaj±c jego czytelno¶æ ...
---------------------------------------------------------------------
Naprawdê zapraszam do dyskusji, jest szansa ¿eby jako¶ "wp³yn±æ" na ten regulamin, bo ju¿ teraz to absolutnie wszystkie nowe nieregulaminowe w±tki bêd± kasowane, bo powoli robi siê ba³agan ...