Mnì tøeba v 10. kole málem vyøadil Gìèkaømantel wrote:Doprde.. , co tam dìlá ten F-kaø ?
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
- 
				Se(basty)an
 - Team President

Tak Sosna je fakt pechfógl 
  Bylo by fajn, kdyby ho Mr.Bungle pomstil, ale obávám se, že na prvního èeského vítìze poháru si ještì poèkáme 

Last edited by EEcko on Wed Aug 27, 2008 7:56 am, edited 1 time in total.

- 
				Libo
 - Member of the Soccer Project Association

Tak po dlouhe dobe si v poharu SP zahraju i prvni kole, vetsinou jsme mel v prnim kole volno, ale vzhledem k tomu, ze se ve stredu nehraje Ceska liga, tak to neni takovy problem. Muj tym narazi na gackare, ktery hraje pod brazislkou vlajkou s holandskym jazykem, ono i nazev tymu napovida, ze to rodily brazilec nebude, SvD\\\'vaart. Sice hraju venku, ale souper ma vetsi stadion nez ja, takze bych mohl i nejake to euro ziksta, no ale uvidime, kazdopadne nastoupi becko, ktere by i tak soupere melo prohrat, kratka sonda do tymu soupere me v tom jenom utvrdila. 

- 
				kopeckar

Asi nìjaká reorganizace soutìže. I já coby C-divizní tým hraju v prvním kole. Zaplapánbu doma s G-týmem.Libo wrote:Tak po dlouhe dobe si v poharu SP zahraju i prvni kole, vetsinou jsme mel v prnim kole volno, ale vzhledem k tomu, ze se ve stredu nehraje Ceska liga, tak to neni takovy problem. Muj tym narazi na gackare, ktery hraje pod brazislkou vlajkou s holandskym jazykem, ono i nazev tymu napovida, ze to rodily brazilec nebude, SvD\\\'vaart. Sice hraju venku, ale souper ma vetsi stadion nez ja, takze bych mohl i nejake to euro ziksta, no ale uvidime, kazdopadne nastoupi becko, ktere by i tak soupere melo prohrat, kratka sonda do tymu soupere me v tom jenom utvrdila.
- 
				Libo

Mas pravdu chlape, ted jsem se mrknul na rozlosovani poharu a na prvnich peti stranach tymy maji volno, ale pak uz jsou normalne nalosovane zapasy, neprojel jsem vsechny strany, ale i na posledni strane jsou nalosovane zapasy, takze to bude asi tak jak rikas, treba se ted poharu neucastni Sp tymy, protoze byvalo zvykem, ze prvni kolo poharu hral malokdo, ale to neni dulezite, prece jenom SP je od toho, aby se hraly zapasy, tak hura na ne  

- 
				kopeckar

Máme za sebou 1.kolo SP poháru a v poklidném tempu jsme si poradili se v souèasnosti 12 celkem divize G.234 polským celkem GKS BE£CHATÓW v pomìru 3:1 pøi souètech 131:109. Soupeø sice otevøel v 35.minutì skóre, ale v 36. a 38. jsme skórovali my a dvì minuty po pøestávce pøidali tøetí uklidòující gól a bylo vymalováno. Bohužel se kvalita soupeøe odrazila na zájmu fanouškù a tak nebylo vyprodáno. I tak se nám zatím daøí držet v plusu, i když o pouhých 3887 EUR. V dalším kole nás èeká už tìžší oøíšek. Ve støedu 3.9. k nám zavítá belgický námoøní klub navy-blue army, k dnešnímu dni 3.tým divize F.239. Protože však hrajeme doma, z èehož má velkou radost klubový pokladník, tak bychom si i s touto pøekážkou mìli poradit.

- 
				1.FC HERRY

- 
				MošnaM

I já jsem hrál poprvé od rozšíøení poháru první kolo. Protože letos si chci zkusit zahrát, tak jsem s Béèkem vyhrál u Háèkaøe 9:2. Ztráta asi 200K. Pøíští kolo opìt Háèkaø a opìt venkukopeckar wrote:Asi nìjaká reorganizace soutìže. I já coby C-divizní tým hraju v prvním kole. Zaplapánbu doma s G-týmem.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
						s.31. - ? v B3