SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

EEcko
Team President

Post by EEcko »

mantel wrote:Doprde.. , co tam dìlá ten F-kaø ? :lol:
Mnì tøeba v 10. kole málem vyøadil Gìèkaø :lol: Když máš dobrej los a aspoò prùmìrnej tým, tak mùžeš dojít pìknì daleko.
ImageImageImage
Hák
Member of the Soccer Project Association

Post by Hák »

Sezóna 24 - ètvrfinále

Image FC EbaIba - B.3 1-2 Westel - B.3 Image
Image cartus - B.1 0-0 FC Sosna pod Jahodnou - A Image
Image Mr. Bungle FC - A 4-3 The Silversun Kaisers - B.1 Image
Image fc bruges - B.3 5-4 GodsheideVV - C.9 Image
SK Kobeřice - E.36
Hák

Post by Hák »

Sezóna 24 - semifinále

Image Westel - B.3 1-1 fc bruges - B.3 Image
Image cartus - B.1 1-1 Mr. Bungle FC - A Image
Last edited by Hák on Thu Aug 21, 2008 5:56 am, edited 1 time in total.
SK Kobeřice - E.36
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Hák wrote:Sezóna 24 - semifinále

Image Westel - B.3 ??-?? fc bruges - B.3 Image
Image cartus - B.1 ??-?? Mr. Bungle FC - A Image
Mr. Bungle to musí dát! sice bude mít docela tìškého soupeøe který je na jeho úrovní ale prostì musí! :wink:
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Tak Sosna je fakt pechfógl :( Bylo by fajn, kdyby ho Mr.Bungle pomstil, ale obávám se, že na prvního èeského vítìze poháru si ještì poèkáme :(
Last edited by EEcko on Wed Aug 27, 2008 7:56 am, edited 1 time in total.
ImageImageImage
kopeckar

Post by kopeckar »

EEcko wrote:Tak Sosna je fakt pechfógl :( Bylo by fajn, kdyby ho Mr.Bungle pomstil, ale obávám se, že na prvního èekého vítìze poháru si ještì poèkáme :(
No tak bohužel nic. Prostì borec umí kopat penalty :?
Libo

Post by Libo »

Tak po dlouhe dobe si v poharu SP zahraju i prvni kole, vetsinou jsme mel v prnim kole volno, ale vzhledem k tomu, ze se ve stredu nehraje Ceska liga, tak to neni takovy problem. Muj tym narazi na gackare, ktery hraje pod brazislkou vlajkou s holandskym jazykem, ono i nazev tymu napovida, ze to rodily brazilec nebude, SvD\\\'vaart. Sice hraju venku, ale souper ma vetsi stadion nez ja, takze bych mohl i nejake to euro ziksta, no ale uvidime, kazdopadne nastoupi becko, ktere by i tak soupere melo prohrat, kratka sonda do tymu soupere me v tom jenom utvrdila.
39th season - F.179
Image
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Libo wrote:Tak po dlouhe dobe si v poharu SP zahraju i prvni kole, vetsinou jsme mel v prnim kole volno, ale vzhledem k tomu, ze se ve stredu nehraje Ceska liga, tak to neni takovy problem. Muj tym narazi na gackare, ktery hraje pod brazislkou vlajkou s holandskym jazykem, ono i nazev tymu napovida, ze to rodily brazilec nebude, SvD\\\'vaart. Sice hraju venku, ale souper ma vetsi stadion nez ja, takze bych mohl i nejake to euro ziksta, no ale uvidime, kazdopadne nastoupi becko, ktere by i tak soupere melo prohrat, kratka sonda do tymu soupere me v tom jenom utvrdila.
Asi nìjaká reorganizace soutìže. I já coby C-divizní tým hraju v prvním kole. Zaplapánbu doma s G-týmem.
Libo

Post by Libo »

Mas pravdu chlape, ted jsem se mrknul na rozlosovani poharu a na prvnich peti stranach tymy maji volno, ale pak uz jsou normalne nalosovane zapasy, neprojel jsem vsechny strany, ale i na posledni strane jsou nalosovane zapasy, takze to bude asi tak jak rikas, treba se ted poharu neucastni Sp tymy, protoze byvalo zvykem, ze prvni kolo poharu hral malokdo, ale to neni dulezite, prece jenom SP je od toho, aby se hraly zapasy, tak hura na ne :wink:
39th season - F.179
Image
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Máme za sebou 1.kolo SP poháru a v poklidném tempu jsme si poradili se v souèasnosti 12 celkem divize G.234 polským celkem GKS BE£CHATÓW v pomìru 3:1 pøi souètech 131:109. Soupeø sice otevøel v 35.minutì skóre, ale v 36. a 38. jsme skórovali my a dvì minuty po pøestávce pøidali tøetí uklidòující gól a bylo vymalováno. Bohužel se kvalita soupeøe odrazila na zájmu fanouškù a tak nebylo vyprodáno. I tak se nám zatím daøí držet v plusu, i když o pouhých 3887 EUR. V dalším kole nás èeká už tìžší oøíšek. Ve støedu 3.9. k nám zavítá belgický námoøní klub navy-blue army, k dnešnímu dni 3.tým divize F.239. Protože však hrajeme doma, z èehož má velkou radost klubový pokladník, tak bychom si i s touto pøekážkou mìli poradit.
Error

Post by Error »

:D :D Oèekával jsem, že to bude vyrovnané. Ale po vypadnutí v prvním kole jsem v šoku :lol: Už prohrávám s Gèkaøema a Hèkaøema... ostudáá èeského SP, fùùùj :o
Error >> FK Lipina
Image
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

Error wrote::D :D Oèekával jsem, že to bude vyrovnané. Ale po vypadnutí v prvním kole jsem v šoku :lol: Už prohrávám s Gèkaøema a Hèkaøema... ostudáá èeského SP, fùùùj :o
z toho si nic nedìlej já jsem dostal 6 kusù od géèkaøe :lol:
Error

Post by Error »

Ale zámìrnì.. :D Já s tím nepoèítal :D
Error >> FK Lipina
Image
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Já jsem se rozhodl, v rámci záchrany spokojenosti fanouškù, svùj zápas prvního kola zvládnout -> povedlo se a pøíští kolo další H-èkaø -> no budu se snažit, ale za souèasné situace to bude tìžké :lol:
MošnaM

Post by MošnaM »

kopeckar wrote:Asi nìjaká reorganizace soutìže. I já coby C-divizní tým hraju v prvním kole. Zaplapánbu doma s G-týmem.
I já jsem hrál poprvé od rozšíøení poháru první kolo. Protože letos si chci zkusit zahrát, tak jsem s Béèkem vyhrál u Háèkaøe 9:2. Ztráta asi 200K. Pøíští kolo opìt Háèkaø a opìt venku :cry: . Nevím, jestli na ten pohár budu mít finanènì. Jìštì pár kol u Háèkaøù venku a pokladna bude prázdná.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”