Mnì tøeba v 10. kole málem vyøadil Gìèkaømantel wrote:Doprde.. , co tam dìlá ten F-kaø ?

Moderator: Czech Moderators
Asi nìjaká reorganizace soutìže. I já coby C-divizní tým hraju v prvním kole. Zaplapánbu doma s G-týmem.Libo wrote:Tak po dlouhe dobe si v poharu SP zahraju i prvni kole, vetsinou jsme mel v prnim kole volno, ale vzhledem k tomu, ze se ve stredu nehraje Ceska liga, tak to neni takovy problem. Muj tym narazi na gackare, ktery hraje pod brazislkou vlajkou s holandskym jazykem, ono i nazev tymu napovida, ze to rodily brazilec nebude, SvD\\\'vaart. Sice hraju venku, ale souper ma vetsi stadion nez ja, takze bych mohl i nejake to euro ziksta, no ale uvidime, kazdopadne nastoupi becko, ktere by i tak soupere melo prohrat, kratka sonda do tymu soupere me v tom jenom utvrdila.
I já jsem hrál poprvé od rozšíøení poháru první kolo. Protože letos si chci zkusit zahrát, tak jsem s Béèkem vyhrál u Háèkaøe 9:2. Ztráta asi 200K. Pøíští kolo opìt Háèkaø a opìt venkukopeckar wrote:Asi nìjaká reorganizace soutìže. I já coby C-divizní tým hraju v prvním kole. Zaplapánbu doma s G-týmem.