Také bych viděl problém v logistice. Já rozhodně řídit nebudu moci, to už vím teď, 4 a půl měsíce předem.Foxir wrote:Mám trochu obavu, jak se dopravíme na 7 km vzdálené hřiště, když budeme mít každý něco 'v sobě'.

Moderator: Czech Moderators
Také bych viděl problém v logistice. Já rozhodně řídit nebudu moci, to už vím teď, 4 a půl měsíce předem.Foxir wrote:Mám trochu obavu, jak se dopravíme na 7 km vzdálené hřiště, když budeme mít každý něco 'v sobě'.

...v sobotu? v kolik? ... jako pokud to nebude hned v 7 ráno, tak co řešíte?
 ...v sobotu? v kolik? ... jako pokud to nebude hned v 7 ráno, tak co řešíte?  ... vklídku se vyspíme a po probuzení první co bude, tak infiltrujem svoje těla do vozidel a hurá do Kobylí
  ... vklídku se vyspíme a po probuzení první co bude, tak infiltrujem svoje těla do vozidel a hurá do Kobylí 

na fotbal se taky tesim, jestli budu mit povolenku vyjezdu rad se tam zase ukazu
 na fotbal se taky tesim, jestli budu mit povolenku vyjezdu rad se tam zase ukazu  ikdyz u me to uz nebude o SP (uzivam si toho duchodu
 ikdyz u me to uz nebude o SP (uzivam si toho duchodu  )
 )Pětikilo dnes dopoledne zasláno...Hadis wrote:Prachy se posílat nemusí, ale pokud budou na kontě 20.4.2010 pouze 2 poslané zálohy, tak se celá akce ruší.
Takže neváhejte a posílejte, nenechávejte vše na poslední chvíli, tak jak je český národ zvyklý.

Letos maturuji dělám přijímačky na vejšku a ještě k tomu má můj táta 12.6 narozeniny takže to spíš vypadá,že to bihužel budu muset odpískat což mě dost mrzí...
 Letos maturuji dělám přijímačky na vejšku a ještě k tomu má můj táta 12.6 narozeniny takže to spíš vypadá,že to bihužel budu muset odpískat což mě dost mrzí... 

Angee wrote:Hlásím změnu
Dojedu asi akorát na sobotu, páč v pátek večír máme s kapelou vystoupení a v nedělu se už budu balit do zahraničí...
A dnes taky přijatoMatteo76 wrote:Pětikilo dnes dopoledne zasláno...Hadis wrote:Prachy se posílat nemusí, ale pokud budou na kontě 20.4.2010 pouze 2 poslané zálohy, tak se celá akce ruší.
Takže neváhejte a posílejte, nenechávejte vše na poslední chvíli, tak jak je český národ zvyklý.

Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.oslicek wrote:zápas ze starou gardou z vedlejší vesnice sem zrušil. prostoru a času na vyjádření se bylo dost. howgh.
Máme to domluvený,naše auto pojede v neděli dopoledne zpět, počítám s tímtomkycz wrote:já si taky prozatím nechávám pootevřená zadní vrátka, klid rodinného krbu je mi milejší. Nechci být tlačen časem a někoho tím omezovat případným brzkým odjezdem...

no, já nevím, bylo to celé o tom, jestli je tu zájem hrát - pokud po čtyřech, pěti týdnech chce hrát devět manažerů, tak mi to přijde dost málo.krup72 wrote: Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.
Souhlas s Oslíčkem.oslicek wrote:no, já nevím, bylo to celé o tom, jestli je tu zájem hrát - pokud po čtyřech, pěti týdnech chce hrát devět manažerů, tak mi to přijde dost málo.krup72 wrote: Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.