IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

xixor
Member of the Soccer Project Association

Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgické)

Post by xixor »

Foxir wrote:Mám trochu obavu, jak se dopravíme na 7 km vzdálené hřiště, když budeme mít každý něco 'v sobě'.
Také bych viděl problém v logistice. Já rozhodně řídit nebudu moci, to už vím teď, 4 a půl měsíce předem. :D
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Angee

Post by Angee »

Dotaz: kdy že bude ten fotbal? :lol: ...v sobotu? v kolik? ... jako pokud to nebude hned v 7 ráno, tak co řešíte? :P ... vklídku se vyspíme a po probuzení první co bude, tak infiltrujem svoje těla do vozidel a hurá do Kobylí :wink:
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Já jsem pro fotbal, i kdyby měl být 17km daleko. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
etwas

Post by etwas »

Dekuji hadisovi za nominaci :-D na fotbal se taky tesim, jestli budu mit povolenku vyjezdu rad se tam zase ukazu :-D ikdyz u me to uz nebude o SP (uzivam si toho duchodu :) )
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
Matteo76

Post by Matteo76 »

Hadis wrote:Prachy se posílat nemusí, ale pokud budou na kontě 20.4.2010 pouze 2 poslané zálohy, tak se celá akce ruší.

Takže neváhejte a posílejte, nenechávejte vše na poslední chvíli, tak jak je český národ zvyklý.
Pětikilo dnes dopoledne zasláno... :idea:
léblík

Post by léblík »

Pánové,já budu se zaplacením ještě dlouho otálet bohužel :evil: Letos maturuji dělám přijímačky na vejšku a ještě k tomu má můj táta 12.6 narozeniny takže to spíš vypadá,že to bihužel budu muset odpískat což mě dost mrzí...
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Angee

Post by Angee »

Hlásím změnu :arrow:

Dojedu asi akorát na sobotu, páč v pátek večír máme s kapelou vystoupení a v nedělu se už budu balit do zahraničí...
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

já si taky prozatím nechávám pootevřená zadní vrátka, klid rodinného krbu je mi milejší. Nechci být tlačen časem a někoho tím omezovat případným brzkým odjezdem...
Hadis

Post by Hadis »

Angee wrote:Hlásím změnu :arrow:

Dojedu asi akorát na sobotu, páč v pátek večír máme s kapelou vystoupení a v nedělu se už budu balit do zahraničí...

Potvrzuji přijetí Tvé platby za ubytování. Pokud ale pojedeš pouze na sobotu, tak máš u mě pětistovku.
AC Had Bozak

Hadis

Post by Hadis »

Matteo76 wrote:
Hadis wrote:Prachy se posílat nemusí, ale pokud budou na kontě 20.4.2010 pouze 2 poslané zálohy, tak se celá akce ruší.

Takže neváhejte a posílejte, nenechávejte vše na poslední chvíli, tak jak je český národ zvyklý.
Pětikilo dnes dopoledne zasláno... :idea:
A dnes taky přijato :wink:
AC Had Bozak

oslicek

Post by oslicek »

prošel sem si důkladně fórum, abych se tu nepustil nějakého nedopatření. K akci na zápas se starou gardou se vyjádřilo k aktivní účasti 9 manažerů (Big El, ps2512, Betis, krup72, H.Crespo, Hadis, Angee, Jaromir Blazek, Dawron). Z devíti nominovaných manažerů mají např. zaplaceno čtyři (což sice není relevantní, ale...) . Po druhé výzvě nepřibyl nikdo další (i když ta byla spíš o tom, aby tam nenaběhl někdo místo v kopačkách v jarmilkách a neposlal lidi ze soupeřova týmu do invalidního důchodu). Nechal sem na příp. vyjádření se ještě o tři dny více než hadis do upozornění napsal. co z toho plyne?

zápas ze starou gardou z vedlejší vesnice sem zrušil. prostoru a času na vyjádření se bylo dost. howgh.
krup72

Post by krup72 »

oslicek wrote:zápas ze starou gardou z vedlejší vesnice sem zrušil. prostoru a času na vyjádření se bylo dost. howgh.
Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote:já si taky prozatím nechávám pootevřená zadní vrátka, klid rodinného krbu je mi milejší. Nechci být tlačen časem a někoho tím omezovat případným brzkým odjezdem...
Máme to domluvený,naše auto pojede v neděli dopoledne zpět, počítám s tím :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
oslicek

Post by oslicek »

krup72 wrote: Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.
no, já nevím, bylo to celé o tom, jestli je tu zájem hrát - pokud po čtyřech, pěti týdnech chce hrát devět manažerů, tak mi to přijde dost málo.
Hadis

Post by Hadis »

oslicek wrote:
krup72 wrote: Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.
no, já nevím, bylo to celé o tom, jestli je tu zájem hrát - pokud po čtyřech, pěti týdnech chce hrát devět manažerů, tak mi to přijde dost málo.
Souhlas s Oslíčkem.
Není jednoduché něco domlouvat něco pro větší skupinu lidí, když nejsme schopni se pořádně vyjádřit.

Pokud by se zápas začal domlouvat až v pozdějším termínu ( konec dubna, začátek května ), na akci tohoto typu by mohlo být už pozdě a dopadli bychom stejně.

Proto vyzývám manažery, chtěří si chtějí zahrát, vemte si sebou výbavu, dáme fotbálek v pátek večer na plácku u rybníčka, jako minule :wink:
AC Had Bozak

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”