jj, vím, že jsem to někde postřehl - jen jsem nevěděl kde...PaToM wrote:Písal to tu už aj myky v zaujímavostiach. Neviem, čo sa s SP zase deje...
...spíš by mě zajímalo, s čím mám počítat, asi s tím pátkem, že?
Moderator: Czech Moderators
jj, vím, že jsem to někde postřehl - jen jsem nevěděl kde...PaToM wrote:Písal to tu už aj myky v zaujímavostiach. Neviem, čo sa s SP zase deje...
Musíš to uploadnout na nějaký free server. Například použij www.imageshack.us (snad jsem to napsal správně..) a tam potom zkopíruj url, která ti vyskočí.... no a samozřejmě to nahraj tady na SP.noell wrote:zdravim.jsem tu nová a možná tu tato otázka někde lítá,ale raději se zeptám.nechal jsem si udělat logo a uložil jsem ho do dokumentů.cest jsem okopíroval a vložil do profilu,ale místo obrázku tam mám otazník.můžete někdo poradit prosim jak to udělat?
tak logo by tam bylo ale to malý nejde.jak ho upravim na ten sparávný formát?nikdy sem to nedělal:(promoe wrote:Musíš to uploadnout na nějaký free server. Například použij http://www.imageshack.us (snad jsem to napsal správně..) a tam potom zkopíruj url, která ti vyskočí.... no a samozřejmě to nahraj tady na SP.noell wrote:zdravim.jsem tu nová a možná tu tato otázka někde lítá,ale raději se zeptám.nechal jsem si udělat logo a uložil jsem ho do dokumentů.cest jsem okopíroval a vložil do profilu,ale místo obrázku tam mám otazník.můžete někdo poradit prosim jak to udělat?
No tak jestli to nemáš v jpeg nebo gif tak to prostě přepiš tu koncovkunoell wrote:tak logo by tam bylo ale to malý nejde.jak ho upravim na ten sparávný formát?nikdy sem to nedělal:(promoe wrote:Musíš to uploadnout na nějaký free server. Například použij http://www.imageshack.us (snad jsem to napsal správně..) a tam potom zkopíruj url, která ti vyskočí.... no a samozřejmě to nahraj tady na SP.noell wrote:zdravim.jsem tu nová a možná tu tato otázka někde lítá,ale raději se zeptám.nechal jsem si udělat logo a uložil jsem ho do dokumentů.cest jsem okopíroval a vložil do profilu,ale místo obrázku tam mám otazník.můžete někdo poradit prosim jak to udělat?
Tak počkej, já ti do zpráv pošlu odkaz kde to bueš mít opravený.. ať to tu moc nespamujeme tímnoell wrote:odkaz je takhle : http://img11.imageshack.us/img11/9239/spartah.jpg
ok thx mocpromoe wrote:Tak počkej, já ti do zpráv pošlu odkaz kde to bueš mít opravený.. ať to tu moc nespamujeme tímnoell wrote:odkaz je takhle : http://img11.imageshack.us/img11/9239/spartah.jpg
me chodiBig El wrote:Pánové, mám jeden dotaz. Párkrát jsem si toho všiml, ale až teď mi došlo, že je to železná pravidelnost. Mám staďák pro 26.000 a v několika posledních domácích zápasech mi přišlo 25.950 diváků, tedy ne zcela plný dům. Cenou vstupenek by to být nemělo (respektive to by nebylo ta návštěva vždy stejná). Diváků mám také víc, než 29500, takže kdo přijít má![]()
Nevíte co to je? Není to nějaké nové omezení? Něco jako má UEFA, že omezuje kapacitu stadionu![]()
Nebo jinak - máte stejnou zkušenost, nebo Vám chodí opravdu PLNÝ dům?
někde nemáte zcela spokojené fanoušky pane....nejspíše bary nebo tak něcoBig El wrote:Pánové, mám jeden dotaz. Párkrát jsem si toho všiml, ale až teď mi došlo, že je to železná pravidelnost. Mám staďák pro 26.000 a v několika posledních domácích zápasech mi přišlo 25.950 diváků, tedy ne zcela plný dům. Cenou vstupenek by to být nemělo (respektive to by nebylo ta návštěva vždy stejná). Diváků mám také víc, než 29500, takže kdo přijít má![]()
Nevíte co to je? Není to nějaké nové omezení? Něco jako má UEFA, že omezuje kapacitu stadionu![]()
jancarik wrote:me chodiBig El wrote:Pánové, mám jeden dotaz. Párkrát jsem si toho všiml, ale až teď mi došlo, že je to železná pravidelnost. Mám staďák pro 26.000 a v několika posledních domácích zápasech mi přišlo 25.950 diváků, tedy ne zcela plný dům. Cenou vstupenek by to být nemělo (respektive to by nebylo ta návštěva vždy stejná). Diváků mám také víc, než 29500, takže kdo přijít má![]()
hele mas vseho dost?? tudle se ptal leblik a nemel parkoviste...
Vítej do klubu...jancarik wrote:Big El wrote:
Kurde, to je rychlost. Odpověď rychlostí blesku. Ty voe. No jo. A to jsem si říkal, že JÁ takovou zásadní věc nepřehlídnu. Taky parkoviště a bary taky...