Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Big El »

PaToM wrote:Písal to tu už aj myky v zaujímavostiach. Neviem, čo sa s SP zase deje... :roll:
jj, vím, že jsem to někde postřehl - jen jsem nevěděl kde...

...spíš by mě zajímalo, s čím mám počítat, asi s tím pátkem, že?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
noell
Assistant Coach

Post by noell »

zdravim.jsem tu nový a možná tu tato otázka někde lítá,ale raději se zeptám.nechal jsem si udělat logo a uložil jsem ho do dokumentů.cest jsem okopíroval a vložil do profilu,ale místo obrázku tam mám otazník.můžete někdo poradit prosim jak to udělat?
Last edited by noell on Sat Apr 17, 2010 4:02 pm, edited 1 time in total.
promoe
Assistant Manager

Post by promoe »

noell wrote:zdravim.jsem tu nová a možná tu tato otázka někde lítá,ale raději se zeptám.nechal jsem si udělat logo a uložil jsem ho do dokumentů.cest jsem okopíroval a vložil do profilu,ale místo obrázku tam mám otazník.můžete někdo poradit prosim jak to udělat?
Musíš to uploadnout na nějaký free server. Například použij www.imageshack.us (snad jsem to napsal správně..) a tam potom zkopíruj url, která ti vyskočí.... no a samozřejmě to nahraj tady na SP. 8)
FC Pinguini
Sezona 34 - H1137 - 1.
Sezona 35 - G379 - ?
Image
noell
Assistant Coach

Post by noell »

promoe wrote:
noell wrote:zdravim.jsem tu nová a možná tu tato otázka někde lítá,ale raději se zeptám.nechal jsem si udělat logo a uložil jsem ho do dokumentů.cest jsem okopíroval a vložil do profilu,ale místo obrázku tam mám otazník.můžete někdo poradit prosim jak to udělat?
Musíš to uploadnout na nějaký free server. Například použij http://www.imageshack.us (snad jsem to napsal správně..) a tam potom zkopíruj url, která ti vyskočí.... no a samozřejmě to nahraj tady na SP. 8)
tak logo by tam bylo ale to malý nejde.jak ho upravim na ten sparávný formát?nikdy sem to nedělal:(
promoe
Assistant Manager

Post by promoe »

noell wrote:
promoe wrote:
Musíš to uploadnout na nějaký free server. Například použij http://www.imageshack.us (snad jsem to napsal správně..) a tam potom zkopíruj url, která ti vyskočí.... no a samozřejmě to nahraj tady na SP. 8)
tak logo by tam bylo ale to malý nejde.jak ho upravim na ten sparávný formát?nikdy sem to nedělal:(
No tak jestli to nemáš v jpeg nebo gif tak to prostě přepiš tu koncovku :)) Třeba já nevím, jestli to máš v .pdf a celej soubor se jmenuje dejme tomu logo.pdf, tak dej přejmenovat a přepiš tam koncovku buď na logo.jpeg nebo logo.gif ... zkus to. pokud ne, tak nevím... jsem tu na skok, takže nad tím nemám moc času přemýšlet, ale alespoň jsem se pokusil pomoci. :)
FC Pinguini
Sezona 34 - H1137 - 1.
Sezona 35 - G379 - ?
Image
noell
Assistant Coach

Post by noell »

promoe
Assistant Manager

Post by promoe »

Tak počkej, já ti do zpráv pošlu odkaz kde to bueš mít opravený.. ať to tu moc nespamujeme tím :-P
FC Pinguini
Sezona 34 - H1137 - 1.
Sezona 35 - G379 - ?
Image
noell
Assistant Coach

Post by noell »

promoe wrote:
Tak počkej, já ti do zpráv pošlu odkaz kde to bueš mít opravený.. ať to tu moc nespamujeme tím :-P
ok thx moc
Big El

Post by Big El »

Pánové, mám jeden dotaz. Párkrát jsem si toho všiml, ale až teď mi došlo, že je to železná pravidelnost. Mám staďák pro 26.000 a v několika posledních domácích zápasech mi přišlo 25.950 diváků, tedy ne zcela plný dům. Cenou vstupenek by to být nemělo (respektive to by nebylo ta návštěva vždy stejná). Diváků mám také víc, než 29500, takže kdo přijít má :P

Nevíte co to je? Není to nějaké nové omezení? Něco jako má UEFA, že omezuje kapacitu stadionu :?: :shock: Nebo jinak - máte stejnou zkušenost, nebo Vám chodí opravdu PLNÝ dům?
Elnino Prague

jancarik

Post by jancarik »

Big El wrote:Pánové, mám jeden dotaz. Párkrát jsem si toho všiml, ale až teď mi došlo, že je to železná pravidelnost. Mám staďák pro 26.000 a v několika posledních domácích zápasech mi přišlo 25.950 diváků, tedy ne zcela plný dům. Cenou vstupenek by to být nemělo (respektive to by nebylo ta návštěva vždy stejná). Diváků mám také víc, než 29500, takže kdo přijít má :P

Nevíte co to je? Není to nějaké nové omezení? Něco jako má UEFA, že omezuje kapacitu stadionu :?: :shock: Nebo jinak - máte stejnou zkušenost, nebo Vám chodí opravdu PLNÝ dům?
me chodi :mrgreen: hele mas vseho dost?? tudle se ptal leblik a nemel parkoviste...
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:Pánové, mám jeden dotaz. Párkrát jsem si toho všiml, ale až teď mi došlo, že je to železná pravidelnost. Mám staďák pro 26.000 a v několika posledních domácích zápasech mi přišlo 25.950 diváků, tedy ne zcela plný dům. Cenou vstupenek by to být nemělo (respektive to by nebylo ta návštěva vždy stejná). Diváků mám také víc, než 29500, takže kdo přijít má :P

někde nemáte zcela spokojené fanoušky pane....nejspíše bary nebo tak něco :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

jancarik wrote:

me chodi :mrgreen: hele mas vseho dost?? tudle se ptal leblik a nemel parkoviste...

Kurde, to je rychlost. Odpověď rychlostí blesku. Ty voe. No jo. A to jsem si říkal, že takovou zásadní věc nepřehlídnu. Taky parkoviště a bary taky...
Elnino Prague

Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Dobře Ti tak. Nemáš mít za fanoušky alkáče, co navíc jezdí na zápasy autem :mrgreen:

To my na Čejči chodíme na zápasy pěšky, přespolní na kole, sedmičku v sotůrku a nepotřebujeme bary ni parkoviště :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
léblík

Post by léblík »

jancarik wrote:
Big El wrote:

Kurde, to je rychlost. Odpověď rychlostí blesku. Ty voe. No jo. A to jsem si říkal, že takovou zásadní věc nepřehlídnu. Taky parkoviště a bary taky...
Vítej do klubu... :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Pippo_cz
Assistant Manager

Post by Pippo_cz »

Mohl bych se zeptat k cemu presne slouzi vysledkova tabule? Vyplati se ji vylepsovat?
Zubr Prerov (D.21)
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”