Čas nám napoví.
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Papa Bouba Diop
uvidíme no
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
Nu, tak já jsem bez CM. Všichni jsou zranění a nejdřív v neděli budu mít jednoho vlka na CM schopného hrát!
Celkem máme 5 zraněných hráčů!
Ty woe, za co mě trestáš?
Jinak nyní asi není nikdo, kod má podobné problény jako já, že? Ale zase určitě tu měl někdo v minulosti takové problémy se sestavou, že?
Jinak nyní asi není nikdo, kod má podobné problény jako já, že? Ale zase určitě tu měl někdo v minulosti takové problémy se sestavou, že?
-
Slanec
Možná proto tě trestáAzor wrote:Nu, tak já jsem bez CM. Všichni jsou zranění a nejdřív v neděli budu mít jednoho vlka na CM schopného hrát!Celkem máme 5 zraněných hráčů!
![]()
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Nu, tak se mě včera zranil 6.hráč, dnes přišlo jedno CM, ale s fyz. 88. Takže teda jako nemám na dnešní 4 zápasy (2 turnaje, 1 přátelák a 1 zápas ČMSPL) pomalu z čeho vybíratSlanec wrote:Možná proto tě trestáAzor wrote:Nu, tak já jsem bez CM. Všichni jsou zranění a nejdřív v neděli budu mít jednoho vlka na CM schopného hrát!Celkem máme 5 zraněných hráčů!
![]()
Jinak nyní asi není nikdo, kod má podobné problény jako já, že? Ale zase určitě tu měl někdo v minulosti takové problémy se sestavou, že?Ale pokud tě to aspoň trochu uklidní, několik sezón nazpět jsem měl podobné problémy, ne s centrálními posty ale s obranou (RB a LB) a kvůli tomu mi několik zápasů spadlo (a to jsem měl vždycky na tomto místě 3 hráče), ale někdy se to sejde tak, že jsou najednou všichni pryč.
Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
-
kopeckar
Já myslím že jo, pupajdiho to zajímat bude.mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
No dyť proto to píšu, kdyby v tom ten blázen náhodou chtěl pokračovat i zítra.kopeckar wrote:Já myslím že jo, pupajdiho to zajímat bude.mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
-
Ataner
Zajímavé bude až Ty je přimeš jemu..mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
JPD - B.3
-
future? lsd is future!
povolenejch je 20, nebo kolik a je to automaticky zablokovany, tak se nemusis niceho batmantel wrote:No dyť proto to píšu, kdyby v tom ten blázen náhodou chtěl pokračovat i zítra.kopeckar wrote:Já myslím že jo, pupajdiho to zajímat bude.mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
ps. a jestli ti to vadi, tak ho odkaz na me at prijma moje pozvanky :p

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
No mi je to v podstatě fuk, na Áčku je skvělé to , že ti vždy někdo pozvánku přijme, takže je úplně jedno, kdo to bude.
-
future? lsd is future!
tak v hacku plati to samy...
...ale zajemcu o zapas na mym stadaku neni nikdy dost:p
...ale zajemcu o zapas na mym stadaku neni nikdy dost:p

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
kopeckar
V momentálním kádru mám 26 různých národností na 35 hráčů. Má někdo víc? 
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
V momentálním kádru mám 22 hráčů, obávám se, že Tě tedy počtem národností nepřekonámkopeckar wrote:V momentálním kádru mám 26 různých národností na 35 hráčů. Má někdo víc?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
kopeckar
Třeba tam budeš mít pár rozpolcených osobností.Big El wrote:V momentálním kádru mám 22 hráčů, obávám se, že Tě tedy počtem národností nepřekonámkopeckar wrote:V momentálním kádru mám 26 různých národností na 35 hráčů. Má někdo víc?
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152