Čas nám napoví.

Moderator: Czech Moderators
Čas nám napoví.
uvidíme no
Možná proto tě trestáAzor wrote:Nu, tak já jsem bez CM. Všichni jsou zranění a nejdřív v neděli budu mít jednoho vlka na CM schopného hrát!Celkem máme 5 zraněných hráčů!
Ty woe, za co mě trestáš?
![]()
Jinak nyní asi není nikdo, kod má podobné problény jako já, že? Ale zase určitě tu měl někdo v minulosti takové problémy se sestavou, že?
Nu, tak se mě včera zranil 6.hráč, dnes přišlo jedno CM, ale s fyz. 88. Takže teda jako nemám na dnešní 4 zápasy (2 turnaje, 1 přátelák a 1 zápas ČMSPL) pomalu z čeho vybíratSlanec wrote:Možná proto tě trestáAzor wrote:Nu, tak já jsem bez CM. Všichni jsou zranění a nejdřív v neděli budu mít jednoho vlka na CM schopného hrát!Celkem máme 5 zraněných hráčů!
Ty woe, za co mě trestáš?
![]()
Jinak nyní asi není nikdo, kod má podobné problény jako já, že? Ale zase určitě tu měl někdo v minulosti takové problémy se sestavou, že?Ale pokud tě to aspoň trochu uklidní, několik sezón nazpět jsem měl podobné problémy, ne s centrálními posty ale s obranou (RB a LB) a kvůli tomu mi několik zápasů spadlo (a to jsem měl vždycky na tomto místě 3 hráče), ale někdy se to sejde tak, že jsou najednou všichni pryč.
Já myslím že jo, pupajdiho to zajímat bude.mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
No dyť proto to píšu, kdyby v tom ten blázen náhodou chtěl pokračovat i zítra.kopeckar wrote:Já myslím že jo, pupajdiho to zajímat bude.mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
Zajímavé bude až Ty je přimeš jemu..mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
povolenejch je 20, nebo kolik a je to automaticky zablokovany, tak se nemusis niceho batmantel wrote:No dyť proto to píšu, kdyby v tom ten blázen náhodou chtěl pokračovat i zítra.kopeckar wrote:Já myslím že jo, pupajdiho to zajímat bude.mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
V momentálním kádru mám 22 hráčů, obávám se, že Tě tedy počtem národností nepřekonámkopeckar wrote:V momentálním kádru mám 26 různých národností na 35 hráčů. Má někdo víc?
Třeba tam budeš mít pár rozpolcených osobností.Big El wrote:V momentálním kádru mám 22 hráčů, obávám se, že Tě tedy počtem národností nepřekonámkopeckar wrote:V momentálním kádru mám 26 různých národností na 35 hráčů. Má někdo víc?