Asi to považuje za samozřejmost a připravuje SP svět na to, abychoms i začali zvykatpupajdi13 wrote:ty to píšeš jako 10dkg vlašáku a 2 rohlíkymantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. ., udělals nám radost ...díky
a gratuluju.
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům
- 
				Hippopotamus
 - Member of the Soccer Project Association

Nádheramantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. Největší radost z toho asi bude mít Dinamo.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
						Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
hezký výsledek - bronz bude ve správných rukáchmantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. Největší radost z toho asi bude mít Dinamo.
Ráno mám na ošéfování internetových kravin tak 6-7 minut a vy by jste po mně chtěli nějakou slohovkuBig El wrote:Asi to považuje za samozřejmost a připravuje SP svět na to, abychoms i začali zvykatpupajdi13 wrote:ty to píšeš jako 10dkg vlašáku a 2 rohlíkymantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. ., udělals nám radost ...díky
a gratuluju.
A ještě prosím 20 deka vysočiny.
P.S. Ještě by to chtělo něco přivést od oslíčků, snad se to povede, když teď oslíček řádí na transfer listu jako zamlada
naprosto skvělý týden - čtyři zápasy a ... nula bodů - soustřeďoval sem se především na ty venkovní zápasy, protože tam sem hrál s přímými konkurenty o sestup, ale nějak se to nepovedlo - na papu a mantela nemám, takže tam prohry dle očekávání.
docela se mi poslední dobou daří nákupy - resp. tam střelím nabídku a nikdo to pak už nezvedne... a tak mám náladu v týmu začínající sedmičkou - tým je sice relativně silný, ale tohle vnímám do dalších kol jako poměrně velký handicap.
příští týden snad dám Sp Club Inter a asi se soustředím na zápas s kateřinou - na gunners nemám a na oliwu pošlu béčko.
jinak sem tu mantelovi sice někde gratuloval k bronzu, ale on je pořád v boji o titul, tak to by byla pecka - budu držet palce.

docela se mi poslední dobou daří nákupy - resp. tam střelím nabídku a nikdo to pak už nezvedne... a tak mám náladu v týmu začínající sedmičkou - tým je sice relativně silný, ale tohle vnímám do dalších kol jako poměrně velký handicap.
příští týden snad dám Sp Club Inter a asi se soustředím na zápas s kateřinou - na gunners nemám a na oliwu pošlu béčko.
jinak sem tu mantelovi sice někde gratuloval k bronzu, ale on je pořád v boji o titul, tak to by byla pecka - budu držet palce.
Na me se asi moc soustredit nemusis, uz nehrajes pohar ahrajes doma, co by ti k vyhre, pokud to dbre nastavisoslicek wrote:naprosto skvělý týden - čtyři zápasy a ... nula bodů - soustřeďoval sem se především na ty venkovní zápasy, protože tam sem hrál s přímými konkurenty o sestup, ale nějak se to nepovedlo - na papu a mantela nemám, takže tam prohry dle očekávání.
K.
13.season: H1604 2.m.
14.season: G535 1.m.
15.season: F179 3.m.
16.season: F179 5.m
17.season: F179 1.m
						14.season: G535 1.m.
15.season: F179 3.m.
16.season: F179 5.m
17.season: F179 1.m
- 
				PaTTTTrick

tak dnes Me_Dinamo - Raffin - 0:1 - (152 x 152).
Ještě že Raffin není Čech, jinak bychom si vyslechli další pohádku, jak mu Češi nepřejou
. Ale je pravda, že smůlu měl hned dvojitou, nejprve při 32% rozhodčí přímá redka pro golmana (8%agrese) a i s tím uhraje stejný výkon a stejně prohraje. Raffínek to má někde nahoře asi dobře pošéfovaný  
Edit: Tak už vydal tiskové prohlášení... tentokrát za to nemůžeme my, ale Sjarel a company ...
   .. Ale je pravda, že v rozhodujícíh chvíli pech má, o tom žádná....
Mě se podařilo ukopat remízu u Mantela a tím je asi rozhodnuto o bedně...

Ještě že Raffin není Čech, jinak bychom si vyslechli další pohádku, jak mu Češi nepřejou
Edit: Tak už vydal tiskové prohlášení... tentokrát za to nemůžeme my, ale Sjarel a company ...
Mě se podařilo ukopat remízu u Mantela a tím je asi rozhodnuto o bedně...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!  

)
Tak dnes bohužel pešek, po výkonech 150:146 jsem uhrál jen bod. Celkem to zamrzí, je to podruhé v tomto roce co se do toho sere random a protože týmy přede mnou prakticky neztrácejí body, tak to znamená konec nadějí na postup výše 
 Dinamo má taky smůly kotel, jediný kdo to má v klidu je asi Raffin. Asi mu písnu jak to dělá. Pokud udržím třetí místo , tak to bude taky krásné, před sezonou jsem se chtěl hlavně zachránit. Snad se bude další kola dařit lépe a to třetí místo doopravdy ukopu.

- 
				Papa Bouba Diop

myslím že já tě ohrožovat ze 4. místa nebudumantel wrote:Snad se bude další kola dařit lépe a to třetí místo doopravdy ukopu.
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
Tak pešek se dnes držel někoho jiného,v zápase se mnou to odnesl Adjud, který hrotil agresi přespříliš (na 98% rozhodčího dal 100% agresi) a rozhodčím byl odměněn. Já jsem svých 90% opět ustál bez redky. Z mého pohledu to soupeř tak moc hrotit nemusel, měl na své straně VDP a mohl si v klidu dovolit menší riziko. A díky prohře Dinama u Valcířů jsem se na chvilku dostal na druhé místo, uvidíme jak dlouho se tam ohřeju.

- 
				Papa Bouba Diop

já agresi vyhrotil tak akorát  
 95% na 91% sudího a Dinamo jsem tím pádem nejspíš definitivně odstřihnul z boje o titul...
Valcíři Chomutov - me_dinamo 4:3 (147:138)
to 4. místo bych docela rád udržel, i když na tom nějak extra nezáleží

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
No řekněme, že Dinamo nemá tenhle týden zrovna nejšťastnější.....Papa Bouba Diop wrote:já agresi vyhrotil tak akorát95% na 91% sudího a Dinamo jsem tím pádem nejspíš definitivně odstřihnul z boje o titul...
- 
				remedy73

Go, Fc Mantel, Go!!
Keep that second place! It belongs to you!

Keep that second place! It belongs to you!
Parádní týden za mnou, 2 vítězství z venku mají obrovskou cenu, zkusím urvat to druhé místo (škoda pondělní remízy při lepším výkonu). Příští týden hraju 3 doma a hlavně v pátek to pro mě bude hrozně důležité. Pokud by se povedlo vyhrát, tak bych v druhé místo začal i věřit. Teda pokud se do toho nebude srát vy víte kdo. 

P.S. A to jsem před začátkem ligy hlavně nechtěl sestoupit.

- 
				kopeckar

Taková oslíčkovina.mantel wrote:Parádní týden za mnou, 2 vítězství z venku mají obrovskou cenu, zkusím urvat to druhé místo (škoda pondělní remízy při lepším výkonu). Příští týden hraju 3 doma a hlavně v pátek to pro mě bude hrozně důležité. Pokud by se povedlo vyhrát, tak bych v druhé místo začal i věřit. Teda pokud se do toho nebude srát vy víte kdo.![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152