Mělo....Grady přitáhl málo "slunečnic" z diskotéky na pokojepalo wrote:To nemělo chybu !!!
 , jedna pro všechny
 , jedna pro všechny   to je hodně slabý
  to je hodně slabý  , ještě že mi dal to CMko.
 , ještě že mi dal to CMko.Moderator: Czech Moderators
Mělo....Grady přitáhl málo "slunečnic" z diskotéky na pokojepalo wrote:To nemělo chybu !!!
 , jedna pro všechny
 , jedna pro všechny   to je hodně slabý
  to je hodně slabý  , ještě že mi dal to CMko.
 , ještě že mi dal to CMko.
Tak ale aspoň tam byla jako růže mezi trnímpupajdi13 wrote:Mělo....Grady přitáhl málo "slunečnic" z diskotéky na pokojepalo wrote:To nemělo chybu !!!, jedna pro všechny
to je hodně slabý
, ještě že mi dal to CMko.
 A kdy vlastně Grady se vyhrabal z postele a došel na snídani?
  A kdy vlastně Grady se vyhrabal z postele a došel na snídani?  Ale tak parádní víkend, rok uběhne jak voda a než se rozkoukáme, tak v roce 2014 tu bude další SP sraz
 Ale tak parádní víkend, rok uběhne jak voda a než se rozkoukáme, tak v roce 2014 tu bude další SP sraz 

ale ve zkratce napíšu TOP 5 NEJ a 3 FUCK NEJ
 ale ve zkratce napíšu TOP 5 NEJ a 3 FUCK NEJ

....ranní překvapení,že je nás na pokoji o jednU víc bylo pro mě menším překvapením
 ....ranní překvapení,že je nás na pokoji o jednU víc bylo pro mě menším překvapením   

Pupčo to vravel...všetci si zapamätajú len to, že on nedal penaltuMccgrady wrote: 2) Neproměněná penalta Pupajdiho
-jediný neproměněný pokutový kop, který nebyl na srazu proměněn patří šerifovi
 Btw. penaltu nedali dvaja
1) Si si istý tým čistým skóre?Mccgrady wrote: 3 SHIT
1) Diskotéka v pátek, kde bylo tak krásných ženských, že se mi ještě teď točí hlava a nikdo nebyl schopen scorovat je pro mě osobně největší zklamání.
-s Robatkem jsme se cestou na ubytovnu pak málem rozbrečeli
2) Neproměněná penalta Pupajdiho
3) Sobotní vrabec a snídaně
-jestli tohle byl vrabec, tak já jsem čínský bůh srandy. Ranní snídaně, na které jsem chodil sice později ale přišel se nedaly skoro ani jíst....a to proto,že tam nic nebylo

1) někdo na srazu říkal, že ps2512 manželka jsem chodí to číst, tak proto držím hubuHippopotamus wrote:1) Si si istý tým čistým skóre?Mccgrady wrote: 3 SHIT
1) Diskotéka v pátek, kde bylo tak krásných ženských, že se mi ještě teď točí hlava a nikdo nebyl schopen scorovat je pro mě osobně největší zklamání.
-s Robatkem jsme se cestou na ubytovnu pak málem rozbrečeli
2) Neproměněná penalta Pupajdiho
-jestli tohle byl vrabec, tak já jsem čínský bůh srandy. Ranní snídaně, na které jsem chodil sice později ale přišel se nedaly skoro ani jíst....a to proto,že tam nic nebylo

2) Pupčo to vravel...všetci si zapamätajú len to, že on nedal penaltuBtw. penaltu nedali dvaja
3) Nemáš vyspávať do obeda, keby si mal v tej posteli aspoň ženskú, ale takto

2) A kolik vlastně dopadl ten fobálek? Ono totiž nekteří byli tou dobou v hospodě a chlemtali zase pivoMccgrady wrote: 2) Neproměněná penalta Pupajdiho
Celkově u mě vládne obrovská spokojenost. Moc rád jsem Vás všechny poznal a těším se příště zase naviděnou

Jinak, dle několika lidí nebyl dobrý ani guláš předloni, tak si tak říkám, co by uchvátilo vaše chuťové buňky, s takovou abysme si za pár let vezli i vlastního kuchaře, abysme byli višchni s obědem spokojeni
 Jinak, dle několika lidí nebyl dobrý ani guláš předloni, tak si tak říkám, co by uchvátilo vaše chuťové buňky, s takovou abysme si za pár let vezli i vlastního kuchaře, abysme byli višchni s obědem spokojeni  

, ale jak se říká,kdo nic nedělá,ten nic nezkazí -  následně však spasil svůj tým čistým hattrickem , zvláště závěrečný lobík do Matteovi sítě byl z kategorie "borec na konec" .
 , ale jak se říká,kdo nic nedělá,ten nic nezkazí -  následně však spasil svůj tým čistým hattrickem , zvláště závěrečný lobík do Matteovi sítě byl z kategorie "borec na konec" . , nenechali jste mě nabrat dech a ještě mi tam postavili toho velýho "šutra" ,který si před odjezdem naštudoval ,že kopu první penaltu vždy na střed., jelikož to je díky tomu ted provařený,tak si předělám nastavení.
 , nenechali jste mě nabrat dech a ještě mi tam postavili toho velýho "šutra" ,který si před odjezdem naštudoval ,že kopu první penaltu vždy na střed., jelikož to je díky tomu ted provařený,tak si předělám nastavení. 

Pokud bude pasovat termín, rád se zúčastním i příští rok.
  Pokud bude pasovat termín, rád se zúčastním i příští rok.nejvíc rad si myslím dostal HADISšutr wrote:Ta Tvoje penalta Pupajdíku šla stejně nad břevno, takže jsem ji sice díky Své výšce chytil, ale kdyby v tu chvíli byl třeba v kase Azor, stejně by to branka nebyla
Sraz byl skvělý, pokecali jsme o všem, nejenom o SP, ikdyž je pravdou že i pár cenných rad jsem tam dostalPokud bude pasovat termín, rád se zúčastním i příští rok.

Ale mě to teda chutnalo.
 Ale mě to teda chutnalo. . Jinak ale mám pocit že skórovali jenom áčkaři (a z toho jeden aniž by hrál fotbal...
 . Jinak ale mám pocit že skórovali jenom áčkaři (a z toho jeden aniž by hrál fotbal...   )
  )